Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Parmalat » 12 дек 2012 19:35

anker1878 написа:Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.
- 69?Кой курец е това? – питува момчето.
Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:
- Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе , а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го раз...
сипе моменто.
Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...
Ммчето ке умре од смеенье, па му и смрди , току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...
Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...
Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...
Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.
- Що е?Зашто си одиш? – го питала момичката.
- Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

напиках се от смях :mrgreen:

Иначе ясна е бригадата която ще свири мача с локото

Черноморец Бургас /Бс/ - Локомотив /Сф/ Станислав Тодоров, Иво Колев, Мартин Димитров, 4-ти Радан Мирянов 15.12.2012 г. /събота/

Най-добрия български съдия ще свири.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 дек 2012 20:32

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Бургас,това че съм се родил по-рано и че съм гледал повече мачове от някой естествено че не ме прави по-голям фен от никой,дори и от хора с по 20-30 мача.Калпазанина вече на няколко пъти ме намесва в коментарите си без да съм писал нищо.То вярно че форума си е ваш,ама не може все да мълчиш.И напада Ицо,дето е сравнително един от най-толерантните към вас.А това че съм гледал стотици мачове не ме прави по фен,а просто ми е помогнало да отделя зърното(Черноморец) от плявата(псфк).А за престъпниците: Естествено че хората били начело на Нефтохимик през годините не са били светата вода-ненапита,но тагава гавра никога не е имало.Аз нямам спомен заради Нефтохимик да е затрит друг отбор,друга школа и да е играл на чужд стадион(с изключение за 1 сезон 1996 поради ремонт),нямам спомен и друг отбор да е оспорвал името,историята или автентичноста на Нефтохимик и да има претенции че именно той е истинския

Склероза или тем подобни признаци да те спохождат :roll: Ходил си на мачове на Черноморец по простата причина,че не е имало на други,на които да ходиш :lol: Поне в два от уикендите,ако приемем,че си посещавал и срещите на Локо Бс,да не споменавам,че такава е била модата и общо взето това е било развлечението по онова време 8-) Та бленувания от вас отбор от 1962 нали е направил прощъпулника си на стадион Черноморец,а да ни уведомиш до 67-ма къде е играл случайно :?: Може би на Луната :roll: Ама така е като си измисляте историята и после като изцвъкате подобно неща веднага си проличава,че е съшита с бели конци.А и още един въпрос,абе нещо от 81 година не виждам да има Локо Бургас,предполагам,че вие сте по-наясно защо го няма,кой,защо и как го затри.Така че синхронизирайте си изказванията с глупостите дето сте ги нацвъкали в Уикипедия :lol: :lol: Иначе ако сте наследници на Локо Бс,каква е тази 62-ра година,никой нямаше да ви успорва 1932 и 80-годишната 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 дек 2012 20:55

Devian написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Бургас,това че съм се родил по-рано и че съм гледал повече мачове от някой естествено че не ме прави по-голям фен от никой,дори и от хора с по 20-30 мача.Калпазанина вече на няколко пъти ме намесва в коментарите си без да съм писал нищо.То вярно че форума си е ваш,ама не може все да мълчиш.И напада Ицо,дето е сравнително един от най-толерантните към вас.А това че съм гледал стотици мачове не ме прави по фен,а просто ми е помогнало да отделя зърното(Черноморец) от плявата(псфк).А за престъпниците: Естествено че хората били начело на Нефтохимик през годините не са били светата вода-ненапита,но тагава гавра никога не е имало.Аз нямам спомен заради Нефтохимик да е затрит друг отбор,друга школа и да е играл на чужд стадион(с изключение за 1 сезон 1996 поради ремонт),нямам спомен и друг отбор да е оспорвал името,историята или автентичноста на Нефтохимик и да има претенции че именно той е истинския

Склероза или тем подобни признаци да те спохождат :roll: Ходил си на мачове на Черноморец по простата причина,че не е имало на други,на които да ходиш :lol: Поне в два от уикендите,ако приемем,че си посещавал и срещите на Локо Бс,да не споменавам,че такава е била модата и общо взето това е било развлечението по онова време 8-) Та бленувания от вас отбор от 1962 нали е направил прощъпулника си на стадион Черноморец,а да ни уведомиш до 67-ма къде е играл случайно :?: Може би на Луната :roll: Ама така е като си измисляте историята и после като изцвъкате подобно неща веднага си проличава,че е съшита с бели конци.А и още един въпрос,абе нещо от 81 година не виждам да има Локо Бургас,предполагам,че вие сте по-наясно защо го няма,кой,защо и как го затри.Така че синхронизирайте си изказванията с глупостите дето сте ги нацвъкали в Уикипедия :lol: :lol: Иначе ако сте наследници на Локо Бс,каква е тази 62-ра година,никой нямаше да ви успорва 1932 и 80-годишната 8-)

Отговарям ти веднага доколкото съм запознат с историята.Вярно е че Нефтохимик е играл през 60те на ст 9 септември,също и на Колодрума.Но никога не е гонен друг отбор в случая Ботев Бс от стадиона му.Кое според теб не е вярно в нашата история? Питаш защо след 1981 няма Локомотив Бс.По същата логика аз мога да те попитам защо след 1958 няма Левски Бс. Локомотив е също част от историята на Нефтохимик,а защо годината не е 1932,а 1962 е може би защото цялата движеща сила при обединението е Нефтозавода.Просто всичко се поема от тях.Локомотив е нямало просто как да оцелее заради цялата ни оправия .Стадиона е разрупен,отбора е изцяло зависим и е като сателит на Черноморец.Отбор без база и зависим от друг отбор е обречен рано или късно да се затрие. Силата на Локомотив е до 1969 когато е самостоятелен отбор.Вярно е че историята която е написана е само за създадения в НХК Строител,но в нея няма нищо грешно или умишлено скрито.По вашата логика аз мога да попитам къде е играл Черноморец в периода 1945-1958-нещо никъде не го срещам,в никоя група,а нали имате претенции за 93 г история. В период от 13-14 години никъде няма такъв отбор
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 дек 2012 21:04

калпазанчо написа:п.п.2 Давайте идея за ншия отбор. Моите предложения са: "Дърти кокали", "Мисията Възможна", "All Stars", "Ракета", "Сънчо"

:mrgreen: :mrgreen: Може би "Дърта ракета". А като спомена Сънчо,се сетих за "Старци с пижами". Ама "Дърти кокали" е мнооо яко. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2012 21:06

"Тия си е...ли майката,Черноморец на малкия им пръст не може да им стъпи. Ми това си е истинския стар отбор!"
Дизел. Ти серизоно ли бе ?....Ташааааак си правиш. Нали ?
И кой от Враца може да определи, кой е истинския стар отбор ? И колко стар ? Сами си правите вятър покрай ушите, гледате се хем в туй видео и не виждате другото...КъдЯ са ти десетте хиляди, които ти така смело предвиждаше, че ще ги имате, когато се върнете на Лазур ?
Дизел. Честно. Що не ми спести този клип за да не убиваш надеждата ми, че... поне Бургас е зИлен. Сега вече съм притеснен.Трагедия. Градска. Обща.
ПС: Всяка ваша подметка, че сте по-истинския, по-по най изглежда вече почти толкова неадекватно, колкото екскремент в сладкарска витрина.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 дек 2012 21:10

Нейчо,Владко,Тошко....момчета !!!
Чудя се що им обръщате внимание още..???
Нека им е гадно...
Колко пъти сте видели тема за Нефтохимик пусната от фен на Черноморец ??
И колко пъти сте видели анти-Черноморец теми пуснати от зелени ??
Ама тя съдбата си знае работата и един ден ще ги прати не в Д.Езерово,а в Забрава. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2012 21:15

Отговарям ти веднага доколкото съм запознат с историята.Вярно е че Нефтохимик е играл през 60те на ст 9 септември,също и на Колодрума.Но никога не е гонен друг отбор в случая Ботев Бс от стадиона му.Кое според теб не е вярно в нашата история? Питаш защо след 1981 няма Локомотив Бс.По същата логика аз мога да те попитам защо след 1958 няма Левски Бс. Локомотив е също част от историята на Нефтохимик,а защо годината не е 1932,а 1962 е може би защото цялата движеща сила при обединението е Нефтозавода.Просто всичко се поема от тях.Локомотив е нямало просто как да оцелее заради цялата ни оправия .Стадиона е разрупен,отбора е изцяло зависим и е като сателит на Черноморец.Отбор без база и зависим от друг отбор е обречен рано или късно да се затрие. Силата на Локомотив е до 1969 когато е самостоятелен отбор.Вярно е че историята която е написана е само за създадения в НХК Строител,но в нея няма нищо грешно или умишлено скрито.По вашата логика аз мога да попитам къде е играл Черноморец в периода 1945-1958-нещо никъде не го срещам,в никоя група,а нали имате претенции за 93 г история. В период от 13-14 години никъде няма такъв отбор

И след тази тирада, какви претенции имаш ? През годините е било исторически обосновано Нефтохимик да бъде сателит на Черноморец. Сам си го написал и аз и ти го знаем. По-младите не го знаят това...Що се мъчиш да кривиш историята тогава ?
Къде е на покойни ми дядо неговия Локомотив ? И защо Нефтохимик се е превърнал в движеща сила ? Виждам, че удобно го предлагаш този факт. Приеми, че оня Черноморец просто е нямало, как да оцелява и се е превърнал в урода за теб наречен ПСФК заради сегашната управия
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 дек 2012 21:30

ntodorov написа:

И след тази тирада, какви претенции имаш ? През годините е било исторически обосновано Нефтохимик да бъде сателит на Черноморец. Сам си го написал и аз и ти го знаем. По-младите не го знаят това...Що се мъчиш да кривиш историята тогава ?
Къде е на покойни ми дядо неговия Локомотив ? И защо Нефтохимик се е превърнал в движеща сила ? Виждам, че удобно го предлагаш този факт. Приеми, че оня Черноморец просто е нямало, как да оцелява и се е превърнал в урода за теб наречен ПСФК заради сегашната управия

Казах че Локомотив е бил като сателит,а не Нефтохимик. Нефтохимик през 60-те никога не е бил сателит на никой.А Черноморец не се "превърал" в ПСФК,защото когато се пръкна сегашния отбор,Черноморец още си го имаше
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 дек 2012 21:50

ntodorov написа:

Бе оцеляваха си и 3-те отбора по едно време - и Нефтохимик ( Нафтекс ) и Черноморец ... и ПСФК-то ( в Порточановия си първообраз ) ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 дек 2012 22:01

Ма на тва клипче ясно се вижда ,че Бургас е зИлен . Хората от Враца се впечатляват реално от пълния сектор за домакини , запалените 10 факли и акустичната атмосфера (ах как кънти само кат е празен стадьона) .Бомбичката , която гръмва отприщва емоциите в главите на запленените врачани и те загубват ума и дума ... така в храма
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”