Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

hai
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот hai » 05 дек 2012 09:33

k.dimitrov написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Стана ли ясно как завърши контролата ? ;)

Контролата я загубихме 1-2. Явно Владо е пропуснал нашия гол, той ту идваше, ту си заминаваше, много време отдели и на любимия си телефон. Играха основно резерви и много-много юноши, а и момчето от Литва.

Знаеш ли как се казва момчето,което игра с екипа на Венко и с кой номер игра литовеца?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 дек 2012 09:49

Турнирът е без входна такса, без ограничение за пол и възраст за играчите. Формата на провеждане ще се уточни по-късно спрямо броя на отборите, които се запишат. Времетраенето на един мач ще е найвероятно 2 по 15 или 2 по 20 мин. За екипировката сме се погрижили - осигурили сме спонсор, който ще заплати стойността на фланелките, срещу това ще получи правото логото му да стои отпред на гърдите. Фланелките ще са сини, бели, черни, най-вероятно още 2 цвята близки до клубните на Черноморец. Подкрепиха ни и от една родна марка бира, които ще предоставят доволно количество бира. Бирата ще може да се консумира само от играчите на отпадналите отбори - за утеха, както и за публиката с цел повдигането градуса на настроението. За малките любители на футбола сме се погрижили с помощта на една марка снаксове да има изненади и за тях. За тяхна радост ще присъства и талисмана Шарки. В момента работим по въпроса за водещ на турнира, както и за озвучаване на залата. Преговаряме и за награда за спечелилия турнира - най-вероятно ще са фланелки на първия състав на Черноморец от Легеа с по един автограф. Ще има и купа за победителя, както и медали за 2ро и 3то място. За момента са потвърдили 6 отбора, к,ато очакваме да се включат два изцяло момичешки състава! Подкрепят ни и от една бургаска радиостанция, които ще популяризират турнира в своя ефир!
Припомням, че това е Коледен турнир за феновете на Черноморец ;) Идеята е да изпратим подобаващо отминалата година (може и света :mrgreen: ), като за целта си организираме малък празник на който ще се играе футбол, ще се лее бира и ще се яде снакс. Поканени за публика са всички, които симпатизират на Черноморец, както и любопитни зяпачи. За играчите е редно да са фенове на отбора. Изключение правим за Миро (Искам си акаунта), който не е много фен, но не пропуска мач на отбора, което е достатъчно.
Напълно възможно е и да имаме гост отбор съставен от Общината.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 дек 2012 09:51

:roll: Баси. Мразя го тоя телефон! Ама верно се изредиха всички да ме притесняват когато съм на мач, бива ли такова нахалство :mrgreen: Вече ме базикат, че прякора ми бил - "Ало, ало" :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 дек 2012 09:53

Хай, ти там ли беше? Аз не знам кой беше със 44ти номер, то дори ако забеляза имаше 2ма от нашите с номер 18 :lol: Литовеца не зная с кой номер беше, ама ако е бил с 2ката със сигурност няма място в състава.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 дек 2012 09:54

tyranta написа:казах ви че ще идвам да печеля турнира и всичките побегнахте един не ми отговори на въпросите .. хмзз тфа ще го запомня !!! :)
ше идвам на мачовете ли ... ще събирам хора ли ... малеее :P

:lol: Турнира мислим да го печелим ние ;) :lol: Ако знаеш каква селекция готвим. За какво мислиш говорих толкова по телефона :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 дек 2012 10:01

Хай. литовеца игра дясно крило с номер 7. А с фланелката на Венко момчето не го знам как се казва...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 дек 2012 10:05

Нова серия в скандала с глобата на Херо. Правя го тема, защото въпроса е важен и трябва да му се отдели внимание.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 05 дек 2012 10:25

Владо не мога да се съглася, че ще са изцяло момичешки съставите :mrgreen: Поне за единия знам, че е смесица момчета и момичета.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 05 дек 2012 10:26

калпазанчо написа:
tyranta написа:казах ви че ще идвам да печеля турнира и всичките побегнахте един не ми отговори на въпросите .. хмзз тфа ще го запомня !!! :)
ше идвам на мачовете ли ... ще събирам хора ли ... малеее :P

:lol: Турнира мислим да го печелим ние ;) :lol: Ако знаеш каква селекция готвим. За какво мислиш говорих толкова по телефона :roll: :mrgreen:

Не ме разсмивай :mrgreen: В отбора ми има национали :) Помисли пак кой ще го спечели :lol:

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 05 дек 2012 10:30

Владо,две момчета бяха писали в страницата че си правят отбори и се записват,дано да се съберат доста отбори и да стане шоу (не се и съмнявам че е гарантирано). :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”