Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Браво за инфото - прав си.
Дано ТТ успее бързо да се сработи с останалите в защита, иначе явно има качества след като бил следен от Рапид Бук като играч на Мездра,а и има сериозен стаж в А група.Иначе освен основните заподозряни за напускане като Терзиев и Димов си мисля, че и Ники Николов може да е пътник.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- Искам си Акаунта
Рединг - Ман Юн 3:4 на полувремето ... после да разправят че в Англия "не играят тото" 

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Рединг - Ман Юн 3:4 на полувремето ... после да разправят че в Англия "не играят тото"
Абе Миро,защо на всеки мач в който паднат повече голове и казваме че е "тото" ? А уж искаме атрактивен и интересен футбол.Ми по хубуу тогава всички да завършват 0:0 или 1:0
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- hristo1306
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Рединг - Ман Юн 3:4 на полувремето ... после да разправят че в Англия "не играят тото"
+1
- Искам си Акаунта
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Искам си Акаунта написа:Рединг - Ман Юн 3:4 на полувремето ... после да разправят че в Англия "не играят тото"
Абе Миро,защо на всеки мач в който паднат повече голове и казваме че е "тото" ? А уж искаме атрактивен и интересен футбол.Ми по хубуу тогава всички да завършват 0:0 или 1:0
Виж как се движеше резултата ... това първо . Второ - 7 гола първото полувреме , второто без голове . А да ти казвам ли колко е залога за 7 гола в 1 полувреме

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Искам си Акаунта написа:Рединг - Ман Юн 3:4 на полувремето ... после да разправят че в Англия "не играят тото"
Виж как се движеше резултата ... това първо . Второ - 7 гола първото полувреме , второто без голове . А да ти казвам ли колко е залога за 7 гола в 1 полувреме
Сега си спомням за първия финал за купата на лигата през 1996. Монтана повежда набързо с 2:0 на Нефтохимик ,редовното време завършва 2:2 и се играят продължения. След допълнителните 30 минути резултата е 7:2 за Нафтата............колко ли е бил залога за 5 гола в продълженията
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- Bartolomej
- Контакти:
то за тва и спада интиреса към наглийската нисша лига . то бива , бива чесност и красота там , чак ми се повръща .. . 4:4, 5:4 , 3:4 , 8:2, 7:6 .. тва са една част от на- зрелищните резилтати . вкарават, си автоголове, съдиите дават некви дузпи извън наказателното поле, вратарите правят фрапантни грешки и всичко това било част от магията нисша лига.. аре моля ви са не на мене тиа
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:то за тва и спада интиреса към наглийската нисша лига . то бива , бива чесност и красота там , чак ми се повръща .. . 4:4, 5:4 , 3:4 , 8:2, 7:6 .. тва са една част от на- зрелищните резилтати . вкарават, си автоголове, съдиите дават некви дузпи извън наказателното поле, вратарите правят фрапантни грешки и всичко това било част от магията нисша лига.. аре моля ви са не на мене тиа
А ве то по-добре това от 1:0,0:0,1:1 в серА "А".

Всъщност все ми е тая...само Черноморец !!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Искам си Акаунта
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Искам си Акаунта написа:Виж как се движеше резултата ... това първо . Второ - 7 гола първото полувреме , второто без голове . А да ти казвам ли колко е залога за 7 гола в 1 полувреме
Сега си спомням за първия финал за купата на лигата през 1996. Монтана повежда набързо с 2:0 на Нефтохимик ,редовното време завършва 2:2 и се играят продължения. След допълнителните 30 минути резултата е 7:2 за Нафтата............колко ли е бил залога за 5 гола в продълженията
Ми това ти казвам - навсякъде се уговарят мачове . Дори на ниво национални отбор . Колкото и да ми е неприятно да го кажа - колко ли е бил коефициента за хикс на Германия - Швеция , при резултат 4:0 за Германия