Дизел, Дизел...не си си взел поука от разговора ни при Духа...Ама то малко трябва, ама навреме да дойде

Колкото и да се врете в нашия форум (определено има защо - по-класен отбор, по-интелигентни и забавни фенове) тук сте гости. Виртуални, но гости

И като такива предлагам или да се държите на ниво, или да прегледате филма "Усещане"

Съвет от мен приеми - кАто си пийнеш малко, като видиш хубави новини за Черноморец - спри си компа от щепсела, вземи два-три суджука от буса, отиди на гости на приятел, не се мъчи в таз' агония

Ставаш трагичен на моменти. Запенил си се като бясно куче

Ама ние тук не ни вълуват бабините Радини вълнения. Отодавна сте апатични на нашите фенове. Знаем, че съществувате там някъде, ама не ни дреме - колко сте, кои сте, къде сте...... Въртиш стара плоча и досаждаш на околните.Доколкото те познавам теб, твоя социален статус и начина ти на разсъждение знам, че препричиташ по 10 пъти на ден форума като се върнеш от разнос на суджук по селата. Дотук ок, но като си пийнеш повечко и жената като си легне и се почустваш самотен ставаш досаден, и с помощта на алкохола на моменти дори окрилен се чустваш и друг човек. Да, ама не

Знам, че ви дразни всичко хубаво около нашия отбор, ама потрайте още малко - може и да ни закрият. Дано рахатясате тогава. Дотогава мери си по-често кръвното, че шофираш доста, да не вземеш да направиш някоя беля по пътя.
Сега можеш да се почустваш ако искаш излишен и да обясняваш на по-младите във ВАШИЯ форум коя е най-великата страна на света, коя е най-могъщата компания и т.н. и т.н. Лек и спорен ден ти желая.
п.п. Знам, че на моменти поста ми е обиден, но понякога човек трябва да бъде по-твърд с такива като теб. ИЗвинявам се предварително за неудобството на останалите, които са го чели!