Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pankara77
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот pankara77 » 27 ное 2012 17:31

Пламен много често взе да се навърта наоколо :)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 27 ное 2012 17:35

калпазанчо написа:Да бе Дизел, така е. Ама нали не си мислиш, че евентуален мач в този момент между двата отбора ще е равностоен и статистиката до момента ще играе на терена :roll: Справка Спартак Плевен ;)

Точно в този момент може и да не е равностоен,но на пролет-не се знае :) И като стана въпрос за статистика-да поясня че в 4-те сблъсъка до сега за купата-в един победителят е бил в по-горна група,в един са били в една група и в два случая победителя е бил в по-долна група
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 27 ное 2012 18:38

Ненормална работа :shock: Вместо да си коментират предстоящия важен мач,те взели,че дошли тука да си опъват онея работи с напразната надежда някой да ги похвали,че са им пораснали достатъчно :mrgreen: Като толкова искате да си ги мерите,бийте ГД,мисля че и Черноморец ще ви предоставят този шанс отново да сме заедно на жребия за четвъртфиналите,ама ако не биете ГД,тогава къде сте тръгнали 8-)
[offtopic]Ако следваме логиката на тазгодишния жребий следващия ни съперник за купата трябва да е Пирин Гоце Делчев :lol:[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 27 ное 2012 18:42

Devian написа:Ненормална работа :shock: Вместо да си коментират предстоящия важен мач,те взели,че дошли тука да си опъват онея работи с напразната надежда някой да ги похвали,че са им пораснали достатъчно :mrgreen: Като толкова искате да си ги мерите,бийте ГД,мисля че и Черноморец ще ви предоставят този шанс отново да сме заедно на жребия за четвъртфиналите,ама ако не биете ГД,тогава къде сте тръгнали 8-)
[offtopic]Ако следваме логиката на тазгодишния жребий следващия ни съперник за купата трябва да е Пирин Гоце Делчев :lol:[/offtopic]

.............или пък нашия да е Локомотив Сф............само че няма логика,или поне не винаги
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 ное 2012 19:39

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Devian написа:Ненормална работа :shock: Вместо да си коментират предстоящия важен мач,те взели,че дошли тука да си опъват онея работи с напразната надежда някой да ги похвали,че са им пораснали достатъчно :mrgreen: Като толкова искате да си ги мерите,бийте ГД,мисля че и Черноморец ще ви предоставят този шанс отново да сме заедно на жребия за четвъртфиналите,ама ако не биете ГД,тогава къде сте тръгнали 8-)

.............или пък нашия да е Локомотив Сф............само че няма логика,или поне не винаги

Ванка. Ако Нефтохимик е разумен отбор трябваше вече да е аут от турнира...Такъв, какъвто излезе Ботев Враца например.
Ако имате амбиции за А група ( за сега тези амбиции са по-скоро на феновете) трябва да се съсредоточите там.
Без да познавам играта ви ( вече не ме и вълнува) смея да твърдя, че и пет пъти да сте по-добри от Спартак Плевен сте поне два пъти по-слаби от втория отбор на Черноморец. Към този момент разбира се. Иначе за така очакваната от вас пролет нищо не мога да кажа. Явно тогава ще правите умопомрачителна селекция или ще се надявате на тотално отслабване от страна на Черноморец. Като ви чета обаче надали се надявате на първото. По-скоро ви вълнува второто.
[offtopic]Стара наша поговорка го е казала и доказала: " Който зло мисли-зло намира". За съжаление тоталното ви отчаяние избива САМО в тотална омраза. Тя обаче си е във вашата сметка. На нас не ни пречи.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 ное 2012 19:52

ntodorov написа: Стара наша поговорка го е казала и доказала: " Който зло мисли-зло намира". За съжаление тоталното ви отчаяние избива САМО в тотална омраза. Тя обаче си е във вашата сметка. На нас не ни пречи.

Какво повече да кажа??? ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 27 ное 2012 20:45

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Ванка. Ако Нефтохимик е разумен отбор трябваше вече да е аут от турнира...Такъв, какъвто излезе Ботев Враца например.
Ако имате амбиции за А група ( за сега тези амбиции са по-скоро на феновете) трябва да се съсредоточите там.
Без да познавам играта ви ( вече не ме и вълнува) смея да твърдя, че и пет пъти да сте по-добри от Спартак Плевен сте поне два пъти по-слаби от втория отбор на Черноморец. Към този момент разбира се. Иначе за така очакваната от вас пролет нищо не мога да кажа. Явно тогава ще правите умопомрачителна селекция или ще се надявате на тотално отслабване от страна на Черноморец. Като ви чета обаче надали се надявате на първото. По-скоро ви вълнува второто.
[offtopic]Стара наша поговорка го е казала и доказала: " Който зло мисли-зло намира". За съжаление тоталното ви отчаяние избива САМО в тотална омраза. Тя обаче си е във вашата сметка. На нас не ни пречи.[/offtopic]

Абе Нейчо,точно от теб(като уж по-дъртичък) не съм очаквал такова мислене.Би ли ми дал логично обяснение защо Нефтохимик трябваше да е аут от турнира? Какво като гоним А група?! Ми ний за това нямаме футбол в тая България,щото всеки си прави някакви тънки сметчици.Ми то по твоята логика значи в турнира за купата не трябва да играят изобщо отбори от Б и В група,че дори и от втората половина на А защото и те би трябвало да имат по-важна цел-оставане в групата.В Германия отбори от долните дивизии пердашат такива от Бундеслигата,в Испания-тоже,в Норвегия отбор от втора лига взе купата.И с какво по точно мачовете с Пирин ГД ще ни навредят,след като са след завършването на полусезона.Ти май забрави че Поморие стигна финал за купата и това не му попречи да влезе и в А група(е,не го допуснаха).Кой е тоя втори отбор на Черноморец дето е 18 пъти по-силен от нас-дай го насам да го прослушаме..В един такъв мач не само спортно техническите качества играят роля,а и много други неща.То и Ботев миналата година бяха силни долу-горе колкото нас,и вие бяхте с 3 класи над тях ама ва изпънаха кът прани гащи. В един такъв мач един отбор може да надскочи себе си.В един мач с Черноморец Живко Петков,Емо Манев,Диан Лефтеров ще изорат терена,ама Боли и другите чужденци в ПСФК то няма как да го направят.И недей да си мислиш че сте чак такава сила. От 4 сблъсъка-4 пъти Нефтохимик е излизал победител за купата,като в два от случаите е бил в по-долна група от Черноморец.Нас не ни е страх от такъв мач,ако вас ви е страх си е отделен въпрос.Ама то си е за страх да знаеш.Ние нищо не губим! Ако ни биете-ами нормално-отбор от А група елиминира отбор от Б,ама ако ние ви бием-ни ва виждам...........И кое е това "тотално отчаяние" за което говориш??? Отчаяние от това че сме лидери в групата ли,от това че отбора ни е от 90% бургаски момчета ли,от това че си играем в родния дом или може би от това че имаме за спонсор една от най-големите компании от най-силната държава на света. Отчаянието май е при вас,щото не се знае докога ще мърдате още..............А това накрая "КОЙТО ЗЛО МИСЛИ-ЗЛО НАМИРА"..........казано от фен на ПСФК на фен на Нефтохимик си е направо .............нямам думи! ЗЛОТО В БУРГАС НЕ Е НЕФТОХИМИК,-знае го вече цяла България

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 ное 2012 21:04

А
бе Нейчо,точно от теб(като уж по-дъртичък) не съм очаквал такова мислене.Би ли ми дал логично обяснение защо Нефтохимик трябваше да е аут от турнира? Какво като гоним А група?! Ми ний за това нямаме футбол в тая България,щото всеки си прави някакви тънки сметчици.Ми то по твоята логика значи в турнира за купата не трябва да играят изобщо отбори от Б и В група,че дори и от втората половина на А защото и те би трябвало да имат по-важна цел-оставане в групата.В Германия отбори от долните дивизии пердашат такива от Бундеслигата,в Испания-тоже,в Норвегия отбор от втора лига взе купата.И с какво по точно мачовете с Пирин ГД ще ни навредят,след като са след завършването на полусезона.Ти май забрави че Поморие стигна финал за купата и това не му попречи да влезе и в А група(е,не го допуснаха).Кой е тоя втори отбор на Черноморец дето е 18 пъти по-силен от нас-дай го насам да го прослушаме..В един такъв мач не само спортно техническите качества играят роля,а и много други неща.То и Ботев миналата година бяха силни долу-горе колкото нас,и вие бяхте с 3 класи над тях ама ва изпънаха кът прани гащи. В един такъв мач един отбор може да надскочи себе си.В един мач с Черноморец Живко Петков,Емо Манев,Диан Лефтеров ще изорат терена,ама Боли и другите чужденци в ПСФК то няма как да го направят.И недей да си мислиш че сте чак такава сила. От 4 сблъсъка-4 пъти Нефтохимик е излизал победител за купата,като в два от случаите е бил в по-долна група от Черноморец.Нас не ни е страх от такъв мач,ако вас ви е страх си е отделен въпрос.Ама то си е за страх да знаеш.Ние нищо не губим! Ако ни биете-ами нормално-отбор от А група елиминира отбор от Б,ама ако ние ви бием-ни ва виждам...........И кое е това "тотално отчаяние" за което говориш??? Отчаяние от това че сме лидери в групата ли,от това че отбора ни е от 90% бургаски момчета ли,от това че си играем в родния дом или може би от това че имаме за спонсор една от най-големите компании от най-силната държава на света. Отчаянието май е при вас,щото не се знае докога ще мърдате още..............А това накрая "КОЙТО ЗЛО МИСЛИ-ЗЛО НАМИРА"..........казано от фен на ПСФК на фен на Нефтохимик си е направо .............нямам думи! ЗЛОТО В БУРГАС НЕ Е НЕФТОХИМИК,-знае го вече цяла България

Дизел. Ти ташак ли си напраЙ ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Кви компании, кви велики спонсори те подгониха...Да е било разказ на сън ? Не е било. Сън се разказва по-романтично някак си. Да е мантраааа - по - може. Ти ще кажеш. Иначе си нахвърлил на халос демагогии, но ми е трудно да ги проследя...Що се касае за злобата...Ами прочети си поуста -той целия е пропит с такава. Ама това не е наш проблем. Иначе - да. По-слаби сте в момента. Що се касае за отчаянието ви. Иде от разлика в бройката от силно провъзгласяваните ( дори от теб 10 000) до филмираната бройка 300. :| Та туй имах предвид де. ;)...Явно се вълнувате повече от нас отколкото от Нефтохимик. Ама след добрите ни игри - не се учудвам. :P
ПС: За турнирите хубави примери си ми дал. Явно са част от розовия свят, в който живееш, но точно аз и ти, като по-старички и улегнали би трябвало да сме единодушни, че в БГ към този момент само 3-4 отбора могат да носят две дини под една мишница. Другите и да могат да носят 100 - не им се полага...Ако имаш друго предвид наистина си непоправим оптимист или по-скоро утопист.
За злините в Бургас: Мнооого удобно ви е да забравяте времето на Порточанов, когато школата на Черноморец ви беше, като постелка. Вашия стадион да не се строи с твоите пари ? твой, ама друг път...Къде е на дядо ми железничарския отбор ? Не знаеш ли ? Не се прави на мъченик. Тя съдбата хубава, лоша си връща всичко...На Черноморец си го върна. Вие бяхте на ред.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 ное 2012 21:26

Тц , тц , тц ... Нейчо , от теб не го очаквах туй нещо . Бива ли така с лошо за Порточанов да пишеш . Паметник трябва да му издигнат сегашните фенове на Черноморец на човека . Чи нъл той "освободи" Черноморец от злото Дражев ... той и Йоан Костадинов .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 ное 2012 21:29

Спартак Плевен - Черноморец - сряда 0:4
Пирин Гд - Черноморец неделя 0:1
-------------------------------------------------
Спартак Пл - Нефтохимик сряда
Пирин Гд - Нефтохимик неделя

В рамките на 4 дена мачовете на двата отбора се повтарят .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”