Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :
Айде да се организираме за събота - неделя на гости на София да идем , да погледаме пак голове
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :
Айде да се организираме за събота - неделя на гости на София да идем , да погледаме пак голове
Мачът по всяка вероятност ще се играе на 3 декември понеделник от 14.00 часа на стадион "Г. Аспарухов"

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
ntodorov написа:Bartolomej написа:Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :
Мачът по всяка вероятност ще се играе на 3 декември понеделник от 14.00 часа на стадион "Г. Аспарухов"
Да видях .. тъпа работа . Щом искат да играят пред празни трибуни да си играят . Аман от глупости . Направо ми развалиха настроението и ще им тегля една и няма им стъпя на мач повече.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Bartolomej написа:ntodorov написа:Bartolomej написа:Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :
Да видях .. тъпа работа . Щом искат да играят пред празни трибуни да си играят . Аман от глупости . Направо ми развалиха настроението и ще им тегля една и няма им стъпя на мач повече.
И аз така...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:Bartolomej написа:ntodorov написа:Bartolomej написа:Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :
И аз така...
Аз пък директно преминавам към бойкот на мача със Славия ... и без това "звездите" от мача със Спартак Плевен ми вдигнаха кръвното . Явно хората по трибуните не са достойни за вниманието им .
-
- Контакти:
Айде да издам една новина - на мача със Славия ще идват и претендентките за Мис Бургас ... едната ще е с моето шалче 

- burgazliqta
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Айде да издам една новина - на мача със Славия ще идват и претендентките за Мис Бургас ... едната ще е с моето шалче
Искала ти е шалчето дал си го - кавалер, браво.

[center]
[/center]

Искам си Акаунта написа:Аз пък директно преминавам към бойкот на мача със Славия ... и без това "звездите" от мача със Спартак Плевен ми вдигнаха кръвното . Явно хората по трибуните не са достойни за вниманието им .
Мдааа,забравил си да добавиш,че беше адски студено. И все пак бяхме там. Заслужавахме да ни поздравят. И аз няма да съм на мача със Славия,но по друг повод-на работа съм. Аман от малоумни часове.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Аз пък директно преминавам към бойкот на мача със Славия ... и без това "звездите" от мача със Спартак Плевен ми вдигнаха кръвното . Явно хората по трибуните не са достойни за вниманието им .[/quote]
остави си телефона - и кажи кой искаш да те поздрави, след като за тебе е толкова важно...или си зает да си оттегляш подписа от събранието?
остави си телефона - и кажи кой искаш да те поздрави, след като за тебе е толкова важно...или си зает да си оттегляш подписа от събранието?
-
- Контакти:
burgazliqta написа:Ivo-Chernomoretz написа:Айде да издам една новина - на мача със Славия ще идват и претендентките за Мис Бургас ... едната ще е с моето шалче
Искала ти е шалчето дал си го - кавалер, браво.При мен да дойде някоя да иска нещо друго ... по така, и аз ще и го дам.
![]()
![]()