Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 26 ное 2012 15:37

Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :
Айде да се организираме за събота - неделя на гости на София да идем , да погледаме пак голове
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 ное 2012 17:55

Bartolomej написа:Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :
Айде да се организираме за събота - неделя на гости на София да идем , да погледаме пак голове

Мачът по всяка вероятност ще се играе на 3 декември понеделник от 14.00 часа на стадион "Г. Аспарухов" :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 ное 2012 19:09

ntodorov написа:
Bartolomej написа:Пак призовавам вече от компа щот ми са трият мненията от тилифона :

Мачът по всяка вероятност ще се играе на 3 декември понеделник от 14.00 часа на стадион "Г. Аспарухов" :mrgreen:

Да видях .. тъпа работа . Щом искат да играят пред празни трибуни да си играят . Аман от глупости . Направо ми развалиха настроението и ще им тегля една и няма им стъпя на мач повече.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 ное 2012 19:28

Bartolomej написа:
ntodorov написа:

Да видях .. тъпа работа . Щом искат да играят пред празни трибуни да си играят . Аман от глупости . Направо ми развалиха настроението и ще им тегля една и няма им стъпя на мач повече.

И аз така...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 ное 2012 20:02

ntodorov написа:
Bartolomej написа:
ntodorov написа:

И аз така...

Аз пък директно преминавам към бойкот на мача със Славия ... и без това "звездите" от мача със Спартак Плевен ми вдигнаха кръвното . Явно хората по трибуните не са достойни за вниманието им .

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 ное 2012 20:28

Айде да издам една новина - на мача със Славия ще идват и претендентките за Мис Бургас ... едната ще е с моето шалче ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 26 ное 2012 21:47

Ivo-Chernomoretz написа:Айде да издам една новина - на мача със Славия ще идват и претендентките за Мис Бургас ... едната ще е с моето шалче ;)

Искала ти е шалчето дал си го - кавалер, браво. ;) При мен да дойде някоя да иска нещо друго ... по така, и аз ще и го дам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 ное 2012 22:28

Искам си Акаунта написа:Аз пък директно преминавам към бойкот на мача със Славия ... и без това "звездите" от мача със Спартак Плевен ми вдигнаха кръвното . Явно хората по трибуните не са достойни за вниманието им .

Мдааа,забравил си да добавиш,че беше адски студено. И все пак бяхме там. Заслужавахме да ни поздравят. И аз няма да съм на мача със Славия,но по друг повод-на работа съм. Аман от малоумни часове. :evil:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 27 ное 2012 01:40

Аз пък директно преминавам към бойкот на мача със Славия ... и без това "звездите" от мача със Спартак Плевен ми вдигнаха кръвното . Явно хората по трибуните не са достойни за вниманието им .[/quote]

остави си телефона - и кажи кой искаш да те поздрави, след като за тебе е толкова важно...или си зает да си оттегляш подписа от събранието?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 ное 2012 07:43

burgazliqta написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Айде да издам една новина - на мача със Славия ще идват и претендентките за Мис Бургас ... едната ще е с моето шалче ;)

Искала ти е шалчето дал си го - кавалер, браво. ;) При мен да дойде някоя да иска нещо друго ... по така, и аз ще и го дам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Хехехех

Върни се в “Черноморец”