Трансфери - лято 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Трансфери - лято 2010

Мнениеот Converse » 26 авг 2010 20:10

Conan написа:
През последните два сезона младият страж е играл в португалския „Насионал" /Мадейра/.

Правилно е да се на пише НЕ играл . Там титуляр е бразилеца Рафаел . Сърбина няма записан мач

Ееееееееее все ще намериш за какво да се заядеш ! Ми представи си дойде тоя сърбин и прави супер мачове за Черноморец и след това го трансферират в Шалке, какво ще ти е мнението ?
Нито си го видял, нито знаеш колко е добър, а гледаш само да се заядеш ! Естествено, че няма да има записан мач, все пак е на 21 години ! По-добре първо да го видим колко струва, защото е млад и има добра харектеристика. Коментарите след това, има много време !
[center]Изображение[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 26 авг 2010 23:41

Защо всичко което пиша трябва да се приема за заяждане ??? Защо също така когато разни драскачи на заплата при Събев тиражират откровени лъжи на никой не му прави впечатление ?
Въпросното вратарче , не е помирисвало терен в официален мач . Не само в Национал , но и в Борац ( преди да премине в португалския тим ) . И защо да очаквам чудеса от играч който на 21 години не е успял да впечатли нито един треньор .
п.п И няма да направи блестящи мачове за Черноморец , защото Борел има клауза в договора си която го прави неизменен титуляр , без значение какво прави на терена .

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 27 авг 2010 00:36

Conan написа:Защо всичко което пиша трябва да се приема за заяждане ??? Защо също така когато разни драскачи на заплата при Събев тиражират откровени лъжи на никой не му прави впечатление ?
Въпросното вратарче , не е помирисвало терен в официален мач . Не само в Национал , но и в Борац ( преди да премине в португалския тим ) . И защо да очаквам чудеса от играч който на 21 години не е успял да впечатли нито един треньор .
п.п И няма да направи блестящи мачове за Черноморец , защото Борел има клауза в договора си която го прави неизменен титуляр , без значение какво прави на терена .

Може и да си прав. Сами ще се убедим, ако изобщо изиграе поне няколко официални мача за клуба. Само не разбрах откъде имаш информация за въпросните клаузи, след като аз лично от Балъков знам, че такива клаузи не съществуват. Нито за Борел, нито за Зайц. Приемам го като заяждане, защото твоите виждания за трансфери са извънземни. Естествено, че не е впечатлил никой, защо иначе ще идва в България !? И все пак, дано има поне малко повече качества от Борел. И без това този немец вече е бита карта, не напразно се търси и негов заместник.

Послеслов: Кои са въпросните драскачи, които визираш ? От официалния сайт или става въпрос за някой друг ?
[center]Изображение[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 28 авг 2010 16:29

Converse - нали няма да искаш да ти съобщавам имена , защото няма да ти кажа името на човека . Приеми на доверие , че има достъп до договорите на всички играчи в клуба . Зайц и Борел са се съгласили на по-ниски заплати , за сметка на бонуси за изиграни мачове през сезона . Клаузата гласи , че двамата трябва да започват титуляри в минимум 80% от мачовете от шампионата . На твое място не бих приемал думите на Балъков за чиста монета . На няколко пъти съм установил , че казва откровени лъжи . Колкото за извънземните ми претенции за селекцията : ето ти един примерен състав , ти ми кажи колко е извънземен
Вл. Стоянов - Й. Тодоров , Иво Иванов , Кирил Котев , Старокин - Р.Трифонов , Дяков , Андре , Марсио - Платини , Божилов : резерви - Тр. Дянков , Терзиев , Цонков , Карбони , Д. Пеев , Фернандес , Тошев , Мориц + който си харесаш от останалите чужденци на Балъков . Съвсем умишлено тук не слагам Даксон и Дембеле . После ще ти кажа колко пари щяха да са необходими ... и откъде щяха да дойдат .

п.п Имам предвид няколко така наречени журналисти от Тема Спорт , Топспорт , Меридиан мач и Ринг Бг .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 авг 2010 16:45

Conan написа:Converse - нали няма да искаш да ти съобщавам имена , защото няма да ти кажа името на човека . Приеми на доверие , че има достъп до договорите на всички играчи в клуба . Зайц и Борел са се съгласили на по-ниски заплати , за сметка на бонуси за изиграни мачове през сезона . Клаузата гласи , че двамата трябва да започват титуляри в минимум 80% от мачовете от шампионата . На твое място не бих приемал думите на Балъков за чиста монета . На няколко пъти съм установил , че казва откровени лъжи . Колкото за извънземните ми претенции за селекцията : ето ти един примерен състав , ти ми кажи колко е извънземен
Вл. Стоянов - Й. Тодоров , Иво Иванов , Кирил Котев , Старокин - Р.Трифонов , Дяков , Андре , Марсио - Платини , Божилов : резерви - Тр. Дянков , Терзиев , Цонков , Карбони , Д. Пеев , Фернандес , Тошев , Мориц + който си харесаш от останалите чужденци на Балъков . Съвсем умишлено тук не слагам Даксон и Дембеле . После ще ти кажа колко пари щяха да са необходими ... и откъде щяха да дойдат .

п.п Имам предвид няколко така наречени журналисти от Тема Спорт , Топспорт , Меридиан мач и Ринг Бг .

Конан, аз одобрявам примерния ти състав. Всичко е О' кей, но...защо по дяволите не срещам името си там. С какво например Тошев е по-добър от мен? Лошото е, че не се виждам и сред резервите ти. На какво се дължи това ? Пак ли наши и ваши ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 29 авг 2010 07:22

ntodorov написа:
Conan написа:Converse - нали няма да искаш да ти съобщавам имена , защото няма да ти кажа името на човека . Приеми на доверие , че има достъп до договорите на всички играчи в клуба . Зайц и Борел са се съгласили на по-ниски заплати , за сметка на бонуси за изиграни мачове през сезона . Клаузата гласи , че двамата трябва да започват титуляри в минимум 80% от мачовете от шампионата . На твое място не бих приемал думите на Балъков за чиста монета . На няколко пъти съм установил , че казва откровени лъжи . Колкото за извънземните ми претенции за селекцията : ето ти един примерен състав , ти ми кажи колко е извънземен

Конан, аз одобрявам примерния ти състав. Всичко е О' кей, но...защо по дяволите не срещам името си там. С какво например Тошев е по-добър от мен? Лошото е, че не се виждам и сред резервите ти. На какво се дължи това ? Пак ли наши и ваши ?

Не се обиждай ... просто от скромност не съм сложил нашите имена в състава . Ние не сме за всекидневна употреба . Нека момчетата стигнат групите на ШЛ и тогава ще се включим . ;)

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 30 авг 2010 13:03

Изображение
Муса Койта подписа двугодишен договор с Черноморец

Муса Койта подписа двугодишен договор с Черноморец, пише "Тема Спорт". Нападателят вече направи две тренировки с тима и се запозна с новите си съотборници. Новината бе потвърдена лично от агента на футболиста. От Черноморец все още отказват коментар, защото искат да обявят сделката на специална пресконференция.

Муса Койта идва на "Лазур", за да може главният мениджър на акулите Красимир Балъков да разполага с повече опции за атаката на тима. На Черноморец му трябваше точно такъв тип футболист, който да осигури по-голяма мощ и агресивност на тима в предни позиции. Гигантът Койта (6.а. - висок е 196 см) е в отлично физическо състояние и може да направи своя дебют за лидера в първенството още в следващия кръг, когато бургазлии гостуват на Сливен. Както е известно, двата отбора се разбраха да си разменят домакинствата, тъй като на „Лазур" започна усилена работа върху освежаването на тревната настилка.

Интересното е, че Муса Койта е бил съотборник в Генк с бившия централен защитник на ЦСКА Жоао Карлос. Французинът е играл с Карлос в белгийския клуб през 2009 година, когато забива 4 гола. След това кариерата му продължава в Шарлъороа, за да се стигне до договора с Черноморец.

Днес се очаква развитие по трансфера на малийския национал Мамаду Н'Дайе в бургаския клуб. 20-годишният централен защитник освен от акулите има оферта и от португалския Гимараиш.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 30 авг 2010 17:46

gardimarin - откъде ти е инфото ... защото гледам , че даже височината му е сбъркана ;) головете за Генк и Шарльороа са общо 2 . Ето малко инфо - http://www.transfermarkt.de/de//leistun ... 9.html#BE1

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 30 авг 2010 18:09

Conan написа:gardimarin - откъде ти е инфото ... защото гледам , че даже височината му е сбъркана ;) головете за Генк и Шарльороа са общо 2 . Ето малко инфо - http://www.transfermarkt.de/de//leistun ... 9.html#BE1

http://www.novsport.com/news110240_1062.html
Е не съм го сбъркал аз ;)

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 30 авг 2010 19:01

е , тея са по-зле и от тЪпспорт :)

Върни се в “Черноморец”