tyranta написа: отново отговаряш избирателно .. продължавам да не виждам коментар за червения картон за Миро Иванов .. за удар без топка в лицето на Мартин Дечев .. и в същото време резултата стана 2:0 ?? там във видеото не сте го сложили този момент най вероятно хахаха промоти мозъци такива !! такива като вас колко сме ги виждали .. вие сега тръгвате има хора се връщат от там вече ...
говориш ми за 1вата дузпа .. ами за 2рата с Перник какво ще измислиш ??
и да ти кажа ли за какви екскурзии говоря !??!? ПАК ЗА ТАЗИ ПРОСЛОВУТА среща със Черно Море 1ви кръг !!! и за тогава ли незнаеш кои плащаше или юе се правим още на откачени ??
ХАХАХА апък сега какво казваш отиди и пита организаторката "Кои ще плати пътя до Враца " ?? хахаха еми нормално като сте свикнали така .. и после нямало такива работи ... оххх оххх остави да знам малко и за вашия отбор .. имам и познати в разград знам как стават нещата .... как се плаща и на биячи от дискотеките във Варна да са стюарди на мачовете с ЦСКА и Левски .. и т.н и т.н !!!
tsonpen написа:Мача във Варна не го гледах
Колко пъти да пиша едно и също?
Втората дузпа е при резултат 2:0. Представям си ако съдията беше свирил още 1-2 дузпи (имаше основание) какво щеше да пишеш.
Нещо не си ме разбрал. Никога не съм пътувал с организирания транспорт и ми беше интересно при какви условия се ползва. А вчера по стечение на обстоятелствата закарах организаторката до Разград. И по пътя я питах колко плащат феновете за екскурзията.
Ако привържениците на Лудогорец на мача във Варна са ти се сторили неприлично много е трябвало да се сетиш, че действието се е развивало в отпускарския летен сезон и на 140 км. от Разград, в град, който е честа отправна точка за пътувания по много поводи.