Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

messi710
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Мнениеот messi710 » 26 авг 2012 23:10

Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група ! :)

ПС: то пък му изтриха коментара.. :D

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 авг 2012 23:13

Доколкото разбрах са били 2-3 хиляди на"Лазур" тази вечер. Ако обаче питаш тях са най-малко 8 хиляди. ;) Не знам за какви врати говориш,но явно е имало изверги,които са чупили "Храма". Очаквах го още когато решиха да играят там.
За мача на Черноморец...Нищо неочаквано. Доколкото разбрах мача е бил равностоен и нашите пак са направили куп пропуски. От това,което чух по радиото разбрах,че Гаел пак е дупка. И друго ми е чудно,как защитници които имаха най-малко допуснати голове миналата есен сега допускат във всеки мач. А ето и Херо след мача "Създадоха по-малко положения и вкара повече голове. Нашият отбор създаде много положения, но не успя да реализира, което е огромна слабост,“ обясни Херо. „Имаше и шанс, като гредата. Но Боли само имаше шест-седем стопроцентови положения, които трябваше да реализира, страшно много бяха положенията. Това е много голям проблем за нас, футболистите, които можеха да реализират, ние ги продадохме, и сега ни е трудно.“ Факт!!! А на агента малко по-горе,дето каза че с Херо отиваме при Нефтохимик ще кажа,че са пари всеки може. Интересно ми е Феро и Петев какво щяха да направят в Бургас с този бюджет. Дали щяхме да сме 4-ти миналата година ?? Да е жив и здрав Херо и да остане при нас. Вярвам,че ако не сега,то догодина пак ще сме фактор. САМО ЧЕРНОМОРЕЦ !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 авг 2012 23:14

messi710 написа:Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група ! :)

Айде,айде !!! Почна броенето пак !! А с Ботев ще играете,ако отпаднат. Ама едва ли. ;)

messi710
Контакти:

Мнениеот messi710 » 26 авг 2012 23:20

subzero написа:
messi710 написа:Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група ! :)

Айде,айде !!! Почна броенето пак !! А с Ботев ще играете,ако отпаднат. Ама едва ли. ;)

Ай стига сте се правили на интересни, знаем се... а и хората виждат кой е отбора на Бургас :)

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 26 авг 2012 23:21

1во само не разбрах защо ми беше изтрит коментара ..
и 2ро къде видя 3000 човека на едно място ? ти явно си бил на друг мач ? не повече от 200-250 човека агитка + останалото семкари в сектор А !!! моля ти се не ме карай да вадя снимките !!! нямаше кой да вдигне 200 знаменца така че не ми говори глупости кои кого защо и т.н !!! ПАК ПИТАМ ЗАЩО СЧУПИХТЕ ВРАТИТЕ И ИЗБЯГАХТЕ КАТО ДОЙДОХА ДА ВИ ТЪРСЯТ 5 ЧОВЕКА ОТ АРКУС ? 6 ЧОВЕКА БЯХА СМЕЛЧАЦИТЕ .. НЕ МИ Е РАБОТА НО МОГА ЕДИН ПО ЕДИН ПОНЕ 4 ОТ ТЯХ ДА ОПИША !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 авг 2012 23:24

messi710 написа:
subzero написа:

Ай стига сте се правили на интересни, знаем се... а и хората виждат кой е отбора на Бургас :)

Че кой се прави на интересен ??? :o Да си ни видял да пишем във вашия форум за фенове,отбори,бройки ??? А вие тук само това пишете. И вместо да ни занимаваш с това кой е отбора на Бургас и кой колко фена има(не,че не знаем ;) ),вземи кажи как играхте,кой е счупил вратите и защо??

messi710
Контакти:

Мнениеот messi710 » 26 авг 2012 23:26

Като цяло доста безидейна игра.. липсва качествен нападател, а за вратата нз, ама е тъпа постъпка..

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 авг 2012 23:29

messi710 написа:Като цяло доста безидейна игра.. липсва качествен нападател, а за вратата нз, ама е тъпа постъпка..

Ей тва е приказка. ;) И аз не знам за ква врата става въпрос,но трябва да ви(им) е ясно,че не можеш да рушиш нещо,което смяташ за свое. За пореден път затвърждавате мнението ми,че този отбор не ви заслужава. Ако нямаше такива идиотчета,Нефтохимик щеше да събира доста повече зрители. ;)

messi710
Контакти:

Мнениеот messi710 » 26 авг 2012 23:37

subzero написа:
messi710 написа:Като цяло доста безидейна игра.. липсва качествен нападател, а за вратата нз, ама е тъпа постъпка..

Ей тва е приказка. ;) И аз не знам за ква врата става въпрос,но трябва да ви(им) е ясно,че не можеш да рушиш нещо,което смяташ за свое. За пореден път затвърждавате мнението ми,че този отбор не ви заслужава. Ако нямаше такива идиотчета,Нефтохимик щеше да събира доста повече зрители. ;)

Дам, за гаменчетата си прав, доста хора се отдръпват от стадиона заради такива ама.. За вратата ся разбрах че е онази до тоалетните под ротондата.. разбил я и хвърлил димка

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 авг 2012 23:38

Тиранта, остави ми един телефон за връзка и ако можеш да ги опишеш, да се свържа с теб утре. Много последствия ще има от тези простотии, които са ставали на стадиона.
За мача в Пловдив, отидохме колкото отидохме, аз не страдам от комплекси за бройка. Играхме по-добре до гола, мога да го кажа с ръка на сърцето и просто сумати и пропуски ни лишиха от гол. Ботев вкараха гол от засада и второто положение беше красиво и ни вкараха. Второто полувреме пак играхме по-добре, смея да кажа, Боли имаше поне 3 чисти положения, греда и прочие и оголването, за да върнем гола, ни докара 2-рия гол. Колкото и искайте ме плюйте, но за мен днес Венко Филипов си беше в жълт екип. Жалко, че нямаме поне още 3-4 играча като Траян.
За тези, които не са гледали мача, мога да им кажа, че е добре да започнат да идват и да подкрепят отбора, стига се оправдавайте.
За зелените събратя мога да кажа, че с фенове на Ботев се видяхме, жалко, че не се снимахме и не сме оспамили нета със снимка, че видиш ли, големи приятели сме и ние с ботевистите. За вашо съжаление, обаче, няма да ви кажа епитетите, с които ви нарекоха. А вие си мислете, че е всеобща, братска любов.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”