Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас

Мнениеот k.dimitrov » 20 юни 2012 09:39

Херо намери заместник на Жужу (видео)

28-годишен алжирски халф ще изкара проби в Черномо­рец, след като тимът стар­тира лятната си подготовка на 25 юни (понеделник). Става дума за 180-сантиметровия Белкасем Зубири, който за пос­ледно е носил екипа на френс­кия Амиен.

Зубири е офанзивен полуза­щитник с нюх към гола, който може да играе и по двата фланга на атаката. Наподобя­ва много на сънародника си Жужу, който стана едно от откритията на Димитър Димитров - Херо и бе продаден през зимата на турския Карабюкспор.

През последните два сезона Зубири е твърд титуляр за Амиен и изиграва 76 срещи с 15 гола. Алжирският халф идва със статут на свободен агент и при евентуално одобрение от Херо ще подпише с Черно­морец.

Освен него на проби се чака и Юсуф Куатара, който е на­ционал на Буркина Фасо и пос­ледно е играл също във Фран­ция – в Ним.

Куатарае 183-сантиметров таран, който оба­че не може да се похвали със сериозна голова ефективност. По-голямата част от кариера­та на 23-годишния футболист преминава в Португалия, къде­то носи екипите на Униао Лейрия и Трофензе. След като обаче така и не успява да се наложи на Иберийския полуо­стров се мести в Ним, където също му е трудно да намери място сред титулярите и ло­гично е освободен. Ненавършил още 20 години, той дебю­тира за националния тим на родината си при победата с 2:1 на Тунис в световна квали­фикация.

Вижте видео на http://www.novsport.com/news195524_1045.html

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 юни 2012 10:24

k.dimitrov написа:Черноморец продаде най-голямата си звезда на Трабзонспор
19 юни 2012 | 18:27 13

Twitter
Футболистът на Черноморец Аатиф Шаешу може да се счита за ново попълнение на Трабзонспор. Sportal.bg научи, че преговорите с турския клуб са приключили и бургазлии ще вземат 600 000 евро за своята звезда. Очаква се до ден или два Шаешу да пътува за Турция, където да подпише личния си контракт. Първоначално се смяташе, че французинът ще премине в друг турски отбор - Сивасспор, но явно халфът е предпочел офертата на по-известния клуб.

Апетити към френския халф, вкарал 10 гола в 15 мача с екипа на бургазлии, имаше от страна на българските грандове Левски и ЦСКА, но и двата тима не пожелаха да платят исканата от Черноморец сума.

Трабзон??? Виж, това е вече друга поста! Дано е вярно, защото Атиф заслужава да играе в голям клуб и на европейска сцена! Обичам го това момче! Да ме извиняват другите момчета от отбора, но такова сърце, такъв хъс за игра и такова европейско поведение след края на всеки мач (на моменти само той, Траян и Стоян идваха да поздравят феновете) на него сякаш му е заложено по природа! Ще ми липсва това момче! Желая му стремителен успех в кариерата и щастлив живот! И дано му е харесало в Бургас и някой ден завърши кариерата си тук :)

Ники, всички знаем, че Херо прави от пръдня - най-хубавата боя! Дано нюхът му не го излъже и за този Зубири, а и следващите, които ще дойдат на проби 8-)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 юни 2012 10:31

petkan написа:
k.dimitrov написа:Черноморец продаде най-голямата си звезда на Трабзонспор
19 юни 2012 | 18:27 13

Twitter
Футболистът на Черноморец Аатиф Шаешу може да се счита за ново попълнение на Трабзонспор. Sportal.bg научи, че преговорите с турския клуб са приключили и бургазлии ще вземат 600 000 евро за своята звезда. Очаква се до ден или два Шаешу да пътува за Турция, където да подпише личния си контракт. Първоначално се смяташе, че французинът ще премине в друг турски отбор - Сивасспор, но явно халфът е предпочел офертата на по-известния клуб.

Апетити към френския халф, вкарал 10 гола в 15 мача с екипа на бургазлии, имаше от страна на българските грандове Левски и ЦСКА, но и двата тима не пожелаха да платят исканата от Черноморец сума.

Трабзон??? Виж, това е вече друга поста! Дано е вярно, защото Атиф заслужава да играе в голям клуб и на европейска сцена! Обичам го това момче! Да ме извиняват другите момчета от отбора, но такова сърце, такъв хъс за игра и такова европейско поведение след края на всеки мач (на моменти само той, Траян и Стоян идваха да поздравят феновете) на него сякаш му е заложено по природа! Ще ми липсва това момче! Желая му стремителен успех в кариерата и щастлив живот! И дано му е харесало в Бургас и някой ден завърши кариерата си тук :)

Ники, всички знаем, че Херо прави от пръдня - най-хубавата боя! Дано нюхът му не го излъже и за този Зубири, а и следващите, които ще дойдат на проби 8-)

Аз предлагам да съберем "селекционния съвет" за някоя контрола ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 юни 2012 10:33

Искам си Акаунта написа: Аз предлагам да съберем "селекционния съвет" за някоя контрола ;)

Става! От мен домакинството :P

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 юни 2012 10:36

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: Аз предлагам да съберем "селекционния съвет" за някоя контрола ;)

Че то в Бургас мачове ще има ли ??? Щото нали във Велинград ше одят. Верочтно само последния мач ще е тук и ще представят отбора. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 юни 2012 10:42

http://www.youtube.com/watch?v=h-C2elHErGA - добър играч за нашата футболна реалност

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 юни 2012 10:43

subzero написа:
petkan написа:

Че то в Бургас мачове ще има ли ??? Щото нали във Велинград ше одят. Верочтно само последния мач ще е тук и ще представят отбора. ;)

доколкото се сещам 3-4 мача ще се играят в Бургас ( на кампуса ) .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 юни 2012 10:48

18-ти юли – „Черноморец-Бургас” - „Спартак” Варна /мачът ще бъде в Бургас/

21-ви юли – „Черноморец-Бургас” – „Любимец” /мачът е в Бургас/

25-ти юли – „Черноморец-Бургас” – „Калиакра” Каварна /мачът е в Бургас/

28-ми юли – „Черноморец-Бургас” – „Черно море” Варна /все още не е изяснено мястото на срещата/

1-ви август – „Черноморец-Бургас” – „Етър” Търново /мачът е в Бургас/

4-ти август – „Черноморец-Бургас” – „Светкавица” Търговище /мачът е в Бургас/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 юни 2012 10:49

Искам си Акаунта написа: доколкото се сещам 3-4 мача ще се играят в Бургас ( на кампуса ) .

Бе аз бях сложил програмата някъде,ама не мога да я намеря сега. :mrgreen:
Гледам ти си я намерил. :mrgreen: :mrgreen:
Както вече коментирахме преди,мачовете са сряда-събота,което е супер(особено съботата). ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 юни 2012 11:05

subzero написа:
petkan написа:

Всъщност, аз предложих домакинството за "селекционния съвет", но преди която и да е контрола. Така де , нещата трябва да се "обсъдят" подобаващо (на каса бира и тава цаца) и да се излезе с ясно становище още на първата контрола :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”