Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Мнениеот subzero » 24 апр 2012 15:15

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:Все пак трябва да се отдаде заслуженото и на "Сините Акули" , които също дадоха своя принос ... макар и на нехарактерно място ( което обаче се оказа сполучливо от стратегическа гледна точка ) .

Да. Мястото, което бяха заели на източната ротонда беше меко казано неспецифично, но гледайки репортажа от мача и хореографията им смея да твърдя, че се получи добре. Ако това е новото им местоположение, ще объркаме бая народ помежду си. Ние, като Олд фракция оставаме на "баша". Не случайно и оператора на ТВ предаването ни е фокусирал. Причината е, че нашите дърти кокали не бяха раздвижени, като тези на "бригадите", но с тежките си осанки сме направили впечатление. Явно. :) . Или иначе казано: От ляво на дясно: Блу шаркс, Олд, Бригади и гарнитури.

Аз де съм блял,че съм ги не видял ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 апр 2012 15:32

ntodorov написа:ВАЖНО: Момчета. Току що говорих с Владо.
От клуба му се обадили и в резон с нашите предложения за обвързаност на футболистите от ПСФК Черноморец с извън футболни мероприятия са предложили следното:
Утре ще се играе баскетболния двубой между "Черноморец" - "Рилски спортист" от 18 часа. Ще присъстват футболистите и хора от щаба на клуба. Призива е взаимно ( футболисти и фенове) да подкрепим баскетболния тим на клуба.

Нейчо, аз ще дойда. В баскетбола има не по-малко емоции. През 60-70-те години не пропускахме мачовете на много силния тогава Черноморец. Някой да се обади на бригадите, младите момчета явно все още не са свикнали с баскетбола. А екипи ще слагаме ли? Срещата в Бойчо Брънзов (Изгрев) ли е?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 апр 2012 16:12

k.dimitrov написа:
ntodorov написа:ВАЖНО: Момчета. Току що говорих с Владо.
От клуба му се обадили и в резон с нашите предложения за обвързаност на футболистите от ПСФК Черноморец с извън футболни мероприятия са предложили следното:
Утре ще се играе баскетболния двубой между "Черноморец" - "Рилски спортист" от 18 часа в зала Бойчо Брънзов. Ще присъстват футболистите и хора от щаба на клуба. Призива е взаимно ( футболисти и фенове) да подкрепим баскетболния тим на клуба.

Нейчо, аз ще дойда. В баскетбола има не по-малко емоции. През 60-70-те години не пропускахме мачовете на много силния тогава Черноморец. Някой да се обади на бригадите, младите момчета явно все още не са свикнали с баскетбола. А екипи ще слагаме ли? Срещата в Бойчо Брънзов (Изгрев) ли е?

Да. В "Бойчо Брънзов" е. Тук съм пропуснал да уточня.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 апр 2012 17:26

Говорих с Ивайло, който е ПР на Черноморец. Имаме договорка, че ще ни дава повече информация относно началните часове, дните и местата на юношите, за да ходим да ги гледаме. Отделно обеща, че ще сложи съобщението във Фейсбук и в официалния сайт на клуба.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 апр 2012 20:11

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 апр 2012 05:07

Браво момчета,само така,подкрепа на всякакво ниво и на всякакъв спорт представящ Бургас ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 апр 2012 09:20

Ето част от материализацията на идеите. За щерката - не знам, но племенникът ми е на седмото небе...
Снимка с Яник Боли и Атиф Шаешу.
Изображение
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 апр 2012 15:34

Абе мен все ме снима някой по мачове и после ни вест ни кост от тия снимки...И на баскетбола се снимах с Шаешу и пак - ядец. Я кажете кой ме снима и къде са ми снимките..!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 май 2012 19:10

Днеска си пропомних детските години(някаде 98-ма 99-та) когато ходех на мачове с баща ми все пускаха " Бургаски вечери" преди да излязат футболистите. Тогава играеше нафтата, но все като я пускаха и ми ставаше едно хубаво и гордо, че съм бургазлия. Ако сте съгласни, може да се предложи на ръководсво или на Киряков(абе вие знаете по-добре на кой) да се пуска пак преди и след мач. Мисля че ще е много по-добре отколкото другите песни които пускат сега. По-добре българското отколкото чуждото, макар и старо пак е хубаво. ;)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 01 май 2012 22:04

burgazliqta написа:Днеска си пропомних детските години(някаде 98-ма 99-та) когато ходех на мачове с баща ми все пускаха " Бургаски вечери" преди да излязат футболистите. Тогава играеше нафтата, но все като я пускаха и ми ставаше едно хубаво и гордо, че съм бургазлия. Ако сте съгласни, може да се предложи на ръководсво или на Киряков(абе вие знаете по-добре на кой) да се пуска пак преди и след мач. Мисля че ще е много по-добре отколкото другите песни които пускат сега. По-добре българското отколкото чуждото, макар и старо пак е хубаво. ;)

Хубаво , но от сега ти гарантирам че ще се почне с фрази че и песента сме им "откраднали" ;)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”