Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Re: Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012

Мнениеот dsn » 22 мар 2012 11:37

Искам си Акаунта написа:
dsn написа:Еми те се разиграха второто полувреме защото сигурно на почивката Херо ги е овикал хубаво.
Май трябва профилактично преди да започне мача да го прави. ;)

Херо беше наказан , не е влизал в съблекалнята ;)

Абе то стига по спийкърфона да го пуснат в съблекалнята. :roll:
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 22 мар 2012 11:45

Напълно съм съгласен с коментара на Акаунта за играта на отделните футболисти. През първото полувреме нивото бе като за Б-група и чак след като открихме играта стана по смислена и остра . Въпреки многото тичане и раздаване имаше доста брак в играта на Шаешу , в сравнение с подготовката и първия мач с ЦСКА формата му пада от мач на мач.Добре е , че в момента играем мачове с по-леки съперници защото защитата ни е доста податлива на грешки , а ще играем с тази защита поне още два мача. Дано Цонко да се оправи за мача в Севлиево , окото му е доста отекло и си е направо затворено , защото с отбора на Лаптопа ще ни чака яка битка в средата на терена.И накрая какъв туризъм развиваме , като между Варна и Бургас няма отворен един свястен хоремаг през вечерта ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 мар 2012 11:45

Много приятно гостуване...Не бях ходил на мач в Каварна. Стадиончето в Каварна е смесица между парково игрище и голяма автобусна спирка.
За направата му са използвани П-образни винкели и промишлени количества поликарбонатни плоскости. С минимум средства - прилични резултати. Друг и най-първостепенен по значимост факт беше наличието на чудесен терен. За пръв път се "сблъскваме" с поддържан терен при гостуване. Той (терена) беше и предпоставката играта да се развива според възможностите и потребностите на отборите или иначе казано - "Дерзайте момчета - чифликът е ваш". Друго - това кипро и малко стадионче беше осветявано от огромни ( за размерите на стадиона де) рефлектори. Все едно пищен полюлей светещ в стенен гардероб - много светлина и ток за минимум пространство, но пък, когато светнаха пустите му лампи ние феновете от Бургас се почувствахме, като в бална зала с приглушена светлина, където кеф ти - светло, кеф ти тъмно. Точно тогава започнаха и нашите походи към импровизирания нужник зад гърбовете ни. Тогава дойдоха и головете ни. :mrgreen:
Гостуващата агитка обаче си е най-онеправдана. Мястото, което е отредено за нея се намира на ниво "футболен ташак" и някак си трудно се гледа двубоя еле, когато пък топката е в далечната страна на терена. Изглеждахме прилично на този фон. Нещо повече - бяхме единствените, които вдигахме шум. Зад гърбовете ни имаше иглолистни дръвчета, които илюзираха близост с природата. Същите тези борчета ставаха обект на интимно усамотение, когато извършвахме операции по облекчаване на малките си физиологични нужди...Не, че ни липсва култура. Напротив, но тоалетните бяха зад нашата клетка, в която ние бяхме заключени, като маймуни в зоокът, както първи усети Петкан...Кво да праЙш - такъв е редът. Не може обаче да се отрече, че бяхме успешно опазени от набезите на 70 годишните фенове на град Каварна, които при други обстоятелства сигурно щяха да ни разчленят и оглозгат. :mrgreen: Нашата агитка доказа за пореден път, че е толерантна. Този път бяхме "съпричастни" към всички домашни любимци, намиращи се в близост до стадиона.След 19 часа, когато кокошките се прибираха и козите се дояха ние намалихме децибелите, а децибели в интерес на истината изкарахме - неочаквано и внезапно за самите нас.
ПС: След горните футболни разбори на играта на мен не ми остана нищо друго освен да пиша за екстериора на стадиона, а неочаквания сърбеж под пръстите трябваше да се материализира някак си. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 мар 2012 13:58

Някой сподели ли, че Траян Дянков беше в агитката сред нас ?
...И в тази връзка на мисли да вметна нещо, което си говорихме в автомобила на Петьо, когато се прибирахме:
Ние, като пробуждащи се фенове на отбора се представихме повече от добре, поне според мен. В работен ден, в неудобен час, след домакинско равенство се събрахме около 40 човека пропътувайки около 200 км. Правихме шум за 89 човека, пяхме химна на Странджата, пяхме песни от старите години, забавлявахме се и поддържахме отбора, но...едно голямо НО...
Толкова ли беше трудно да дойдат играчите и да ни поздравят след мача?... Елементарен жест, който сгрява сърцата и ни прави по-съпричастни към отбора. Точно снощи заслужавахме. Повечето от нас си загърбиха служебните ангажименти и си поеха риска за произтичащите неудобства от този факт. В такива моменти си даваш равносметка дали си е струвало жертвата. Аз за себе си казвам - Да, но с условност. Условност, че играхме футбол втората част и разбихме Калиакра... Мисля, че трябва да говорим с ръководството за това. Има ли я пропастта между нас и футбалерите ни - няма да ги има уважението и зачитането им от наша страна. Не бива така. Единствено Стоян Колев, Траян ( за него няма, какво да коментирам щом, като предпочете нашата компания за да изгледа мача от супер неудобен ъгъл и позиция), Асис, Преслав, Атиф и Боли ( снощи) ни поздравиха. Само Стоян ни приближи. Не виждам логиката да не отделиш 2 минути време за тази "церемония", която обаче пръска само положителни емоции и за нас ( агитката) и за тях ( футбалерите). Просто и елементарно е, но в същото време жизнено-стимулиращо...и за двете страни.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 мар 2012 15:48

Мерси за пикантните подробности от двамата джедая. Все едно съм бил с вас. Кеф е когато освен футбола се анализират и останалите подробности. Браво Нейчо, браво Петьо..Мерси и на Капитана за оценката за пътуващата агитка на отбора.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 мар 2012 15:53

калпазанчо написа:Мерси за пикантните подробности от двамата джедая. Все едно съм бил с вас. Кеф е когато освен футбола се анализират и останалите подробности. Браво Нейчо, браво Петьо..Мерси и на Капитана за оценката за пътуващата агитка на отбора.

Специално за теб и останалите, които нямаха възможност да дойдат са посветени тези слова. :mrgreen:
[offtopic]За вуду магията ще разправяме на ухо. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 мар 2012 15:55

ntodorov написа:
калпазанчо написа:Мерси за пикантните подробности от двамата джедая. Все едно съм бил с вас. Кеф е когато освен футбола се анализират и останалите подробности. Браво Нейчо, браво Петьо..Мерси и на Капитана за оценката за пътуващата агитка на отбора.

Специално за теб и останалите, които нямаха възможност да дойдат са посветени тези слова. :mrgreen:
[offtopic]За вуду магията ще разправяме на ухо. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Кога това ??[/offtopic]
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 мар 2012 16:02

[offtopic]Той Миро на друго няма да ви научи :mrgreen: , бас ловя че той дал първите уроци :lol:[/offtopic]

[offtopic]И аз правих някакви молитби вкъщи, особено първото полудреме :roll:[/offtopic]

[offtopic]Кой се е заигравал с тоалетното пате?[/offtopic]

[offtopic]Нейчо, не сподели каква гозба опитахте на Горица и какво беше менюто на акулите..[/offtopic]

Готино ли е Траян Дянков да седи в агитката с вас, а...мушенннннннннннницииииииииииииии
Завиждам ви ей.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 22 мар 2012 16:50

То си е до човека дали ще дойде да те поздрави. Аз също се дразня като не идват малко ли път бием не ми прави вече впечатление ,защото не ми е за първи път ходил съм на 46 мача на Акулите извън Бургас не е много ,но не е и малко ,а в Бургас не съм пропускал мач вече 4 или 5 години по Дражево време да съм пропускал ама съм бил малък на 14 ,15 години. Според настроението идват или не идват говорено е и с ръководството ама пък на сила да идват изпросено е малко кофти.
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 22 мар 2012 18:04

аве ти си водиш статистика на колко мача си ходил ли ве :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”