Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 апр 2012 22:47

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: Аз смятам да привлека 2-3 човека и да основем 4-а фракция . Щото ако съм сам , не знам дали ще се брои :mrgreen:

Даже и име си имаш - Born to be a shark ;)

мен ми се върти друго в главата ... нещо от рода на Blue Knights ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2012 22:51

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
Искам си Акаунта написа: Аз смятам да привлека 2-3 човека и да основем 4-а фракция . Щото ако съм сам , не знам дали ще се брои :mrgreen:

Даже и име си имаш - Born to be a shark ;)

мен ми се върти друго в главата ... нещо от рода на Blue Knights ;)

Лошо няма - фракцията си е твоя - ти си Кръстникът ;)
[center]Изображение[/center]

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 13 апр 2012 03:02

калпазанчо написа:
http://sport.burgas24.bg/344226.html

Феновете на Черноморец се срещнаха с ръководството
Фенове на Черноморец Бургас от 3те фракции се срещнаха с ръководството на "акулите" с цел да се подобри обратната комуникация с феновете, както и обмяна на идеи и визия за бъдещата популяризация на клуба сред младите хора. Бяха
начертани краткосрочни и дълсрочни цели за това.
Феновете бяха единодушни, че подобни съвместни мероприятия са от взаимна помощ и трябва да зачестят. Едно от важните решения,които се взеха след тази среща бе подновяване на Деня на отворените врати на стадион Лазур - една успешна инициатива, която прикова вниманието на цялата футболна общественост в България. Беше обсъдена дори идеята това събитие да се провежда два пъти в годината - през пролетта и през есента. Беше предложено и да се използва една от ВИП залите за музей на Черноморец, където да се правят срещи с ветерани, да се поместят стари фотоси и фенски артикули.

Феновете успяха и да договорят разпространението на своите фен артикули във фен-магазина на стадион Лазур, което ще допринесе за тяхната по-добра достъпност сред останалите привърженици. Обсъдена бе и възможността за направата на форум за привържениците на синия клуб към официалния сайт.

Накрая фенове и ръководство си стиснаха ръцете и си пожелаха взаимен успех и си пожелаха клуба да успее да се пребори още тази година за класиране за местата, даващи право на участие във предварителната фаза на евротурнирите

Пичове не искам да си мислите ще се заяждам с вас ама как може 20 човека агитка да се дели на 3 фракции не е ли малко смешно. Пък и какви мозеи ще правите на този стадион не вили е малко неудобмно?

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 13 апр 2012 09:01

Тебе какво те фрега колко сме ние ???? И какво толкова си седнал да ни броиш ??? По - добре се пребройте вие , че като гледам в Брестник не сте били традиционните 3000 на гостуване или май - нещо греша ?
Само мога да ти кажа , че с тези темпове с които се случват нещата и с тези хора , които пишат тук , с момчетата от Синята бригада , а и да не забравяме крайните радикали Blue sharks ще направим атмосферата на стадиона ПРАЗНИЧНА , всъщност както беше на последния ни мач , ама ти сигурно си бил на село и си го пропуснал мача . Жалко щеше да видиш как играят големите отбори .
Разделянето на фракции неозначава непременно разпадане , както ти се иска . Това е вид консолидиране , обеденяване на силите по групи ,интереси , социален статус и т.н. И първия резултат ще се види в София - в делничен ден ще сме на Герена около 100 -на човека .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 апр 2012 10:09

NEFTOCHIMIC1962 написа:Пичове не искам да си мислите ще се заяждам с вас ама как може 20 човека агитка да се дели на 3 фракции не е ли малко смешно. Пък и какви мозеи ще правите на този стадион не вили е малко неудобмно?

Като не искаш да се заяждаш, що не си траеш тогава?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 апр 2012 10:12

El greco написа:Тебе какво те фрега колко сме ние ???? И какво толкова си седнал да ни броиш ??? По - добре се пребройте вие , че като гледам в Брестник не сте били традиционните 3000 на гостуване или май - нещо греша ?
Само мога да ти кажа , че с тези темпове с които се случват нещата и с тези хора , които пишат тук , с момчетата от Синята бригада , а и да не забравяме крайните радикали Blue sharks ще направим атмосферата на стадиона ПРАЗНИЧНА , всъщност както беше на последния ни мач , ама ти сигурно си бил на село и си го пропуснал мача . Жалко щеше да видиш как играят големите отбори .
Разделянето на фракции неозначава непременно разпадане , както ти се иска . Това е вид консолидиране , обеденяване на силите по групи ,интереси , социален статус и т.н. И първия резултат ще се види в София - в делничен ден ще сме на Герена около 100 -на човека .

А на теб Коце, да ти имам вярата..... но къде ги видя тези 100 човека? Де да можеше да е така.... :(

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 13 апр 2012 15:24

С калпазанина и Наско 75 работим по въпроса. Ще видиш, че няма да е зле.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 13 апр 2012 17:12

До тук има вече някъде към 60 човека.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 апр 2012 17:13

El greco написа:До тук има вече някъде към 60 човека.

Браво,Коце,продължавайте така. Крайно време е този заспал град да се събуди!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2012 18:52

Ми събуждайте се и идвайте де. Че от форум като гледам сме 5 човека дето ще идем.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”