Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Parmalat » 24 ное 2012 01:50

Мисля че е време да заиграем с двама централни нападатели,а именно Венци Христов и Милчо Ангелов титуляри.Специално не трябва да се изненадвате толкова много от това,което показва Милчо.Негова е заслугата националния отбор на България до 19 години да е на 1 крачка от Европейското.Голмайстор на националния отбор,еднолчен голмайстор и на първенството до 17 години при юношите.Реално това момче може да е първото голямо име излязло от школата ни след построяването на Кампуса.Колкото до Дрянов той също е младежки национал на България,но не съм чел много за него и нямам впечатления.Това е пътят да налагаме собствени юноши плюс 4,5 чужденци с класа над българите.Това трябва да се прави във всеки един отбор от А група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 ное 2012 08:06

Браво на младежите!!!Най-накрая и те получиха своя шанс за изява и от прочетените анализи за мача разбрах,че са се представили повече от добре,което е и доста обнадеждаващо.Понеже виждам,че и Педро се е понравил,то тогава ще е жалко,ако новината на Лайвспорт се потвърди и Дидо напусне отбора в посока Левски,защото както се вижда и този път нюхът му не е изневерил,въпреки опасенията,които беше изказал пред колегата Анкер :(

[offtopic]
Жоро...Ти уби и последното детско в мен. Бях си го закътал ( детското де) дълбоко в душата и живеех с илюзията, че все някъде има ред без комерсиал.
Не, че не се досещах, ама мижех да не прогледна.
ПС: Светът не върви на добре..."ЗакривааааааЙ", както казват маите.
Защо да е илюзия,все още се намират и такива места като Куба и Северна Корея ;) В Япония и Южна Корея също ми се струва,че редът е преди комерсиала :roll: Отдавна се каня да се почуствам като западен турист на слънчев бряг края на 80-те и началото на 90-те,но нещо все не мога да се организирам за едно посещение на Куба :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]
Жоро, мерси за точния анализ. Знаех си, че ще дадеш точен отговор на ситуацията, затова и те попитах. Това така ме накара да се замисля сега, че не е истина...Абе няма ли да се върнеш в България скоро че имаме бая да си лафим с тебе. Винаги е мн приятен разговора с теб!
Ех,Влади и на мен ми се иска да се прибера и най-накрая да се събера с хора,които се интересуват от местен футбол,че тука останалите от компанията малко се вълнуват от този спорт и то предимно за мачове на МЮ и националния на Англия,българския футбол не го следят :cry: Лошото е,че нещата около графика нещо са объркани и не се знае кога ще имам възможност за по-дълга почивка и прибиране до България :roll:[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 ное 2012 13:12

Юношите според мен се представиха доста добре - браво ! Милчо ми направи огромно впечатление и според мен Херо ще заложи за по нататък на него !
Айде акули идва ред на Славия ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 ное 2012 13:23

Голямо БЛАГОДАРЯ на калпазанчо!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 ное 2012 11:35

Сергията се отвори Боли,Терзиев и Венци Христов се очертават като първите продадени...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 25 ное 2012 12:12

Parmalat написа:Сергията се отвори Боли,Терзиев и Венци Христов се очертават като първите продадени...

Ами последните мачове , който се играха без Боли се видя , че играем доста добре , но все пак тъпо е , че си тръгва но няма как ! Херо имал 30 диска с нови - той си знае работата ! ;)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 25 ное 2012 12:27

Ivo-Chernomoretz написа:
Parmalat написа:Сергията се отвори Боли,Терзиев и Венци Христов се очертават като първите продадени...

Ами последните мачове , който се играха без Боли се видя , че играем доста добре , но все пак тъпо е , че си тръгва но няма как ! Херо имал 30 диска с нови - той си знае работата ! ;)

Аз в момента не знам някой от отбора който да е дошъл след като са го харесали по дискове,всъщност има 1 който точно заради това че са го харесали по дискове стоя контузен до преди седмица. :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 ное 2012 12:35

Дано утрешния жребии за Купата е благосклонен към мен и се паднем с вас или с Нафтата!Бих бил доволен и от някой варненски отбор!В краен случай едно Вечно и едно Бургаско дерби!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 25 ное 2012 12:53

BRF написа:Дано утрешния жребии за Купата е благосклонен към мен и се паднем с вас или с Нафтата!Бих бил доволен и от някой варненски отбор!В краен случай едно Вечно и едно Бургаско дерби!

Дано , утре ще е интересно ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 ное 2012 13:10

Нямам претенции кой отбор ще се падне на Черноморец ... стига ЦСКА , Левски , Ботев и Литекс да оформят 2 от двойките за следващия кръг :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”