Ivo-Chernomoretz написа:Изключително съм доволен от събранието! Искам да благодаря на всички и да продължаваме да се развиваме , защото сме едно цяло ! Благодаря ви
Разкажете какво стана.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:Изключително съм доволен от събранието! Искам да благодаря на всички и да продължаваме да се развиваме , защото сме едно цяло ! Благодаря ви
Bartolomej написа:Чайте Ви пусна едно видео от вчерашния мач на "съгражданите" .. голем смях![]()
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=65ihQOII3Kg
BRF написа:Ivo-Chernomoretz написа:Изключително съм доволен от събранието! Искам да благодаря на всички и да продължаваме да се развиваме , защото сме едно цяло ! Благодаря ви
Избрахте ли си ново ръководство на фенклуба?
mazut написа:"Препълнените трибуни на Храма" показват жалката действиетелност и заинтересованост на бургазлии към футбола.И няма нужда да се присмивате тъй като не сте на по различно дереже.Супер жалко е,че и двата отбора играят страхотно,резултатите са много добри,а стадиона е празен.А ако тръгна да търся извинения все пак играем с последния в Б,но започвам да се убеждавам,че и срещу по-слабите отбори в А група освен агитката,останалата публика няма да е много повече.Живот и здраве догодина дано да разберем.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:Bourgas написа:Пред препълнените трибуни на Храма пеят "Вратаря е сирак але але". Но съм почти сигурен, че няма гостуващи, защото те бойкотират от сумати години. Това са почти сигурно хора от Бургас.
"Препълнените" трибуни на храма + "препълнените" трибуни на Овча купел + "препълнените" трибуни в Ловеч и ей ти на...една опашка за слънчоглед пред стадион 9-ти септември преди 25 години.![]()
Ай почвай да ревеш Нейчо,ама с 4 реда сълзи
Ай почвай да ревеш Нейчо,ама с 4 реда сълзи
mazut написа:"Препълнените трибуни на Храма" показват жалката действиетелност и заинтересованост на бургазлии към футбола.И няма нужда да се присмивате тъй като не сте на по различно дереже.Супер жалко е,че и двата отбора играят страхотно,резултатите са много добри,а стадиона е празен.А ако тръгна да търся извинения все пак играем с последния в Б,но започвам да се убеждавам,че и срещу по-слабите отбори в А група освен агитката,останалата публика няма да е много повече.Живот и здраве догодина дано да разберем.
grud написа:Ай почвай да ревеш Нейчо,ама с 4 реда сълзи
"Реви Марко, реви братко двама да ревеме, ти в обора - аз на двора да се радва Дечо пора"
Знае ли някой кой е автора на този цитат?
burgazliqta написа:
Мисля че снимката казва много работи. И все пак РЕСПЕКТ , ето така трябва да бъдем на стадионите, едно цяло без значение отбор, пол и възраст.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост