Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 14 ное 2012 23:38

Devian написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Какво мислите дали след 19 всички ще сме едно цяло или пак ще има деления ?

Жалко,че няма да присъствам,защото ще съм единствения или един от малкото, който ще е против, по простата причина, че до скоро си имаше фен-клуб,който унифицираше всички привърженици и след като са се появили въпросните фракции, значи модела с едноличния фен-клуб не е работил добре .Отделно нормално е Благой,Станой и Кирчо да се разбират по-добре по между си, защото са на един акъл и мироглед и от своя страна да не се разбират с иван,стоян и драган утре, ако някой реши да плесне един шамар на някой мазут, дали всички трябва да поемат отговорноста или само тези дето са го направили. Защото наскоро се оказа, че тез от онез не били лоши момчета, ама как да го разбереш и да се разграничиш като сте под един знаменател.Затова според мен трябва да се направи едно ръководно тяло от силните личности в отделните организации, но като цяло да се запази сегментацията :roll: [offtopic]Лично мнение неангажиращо никого :!:[/offtopic]

Може би си прав,донякъде. Има обаче нещо много важно. Ако ' някой реши да плесне един шамар на някой мазут" ще има единен фен клуб,който ще излезе с няква реакция и с някво становище. А сега всеки бяга по тъча. А и отделно доколкото знам,структурата ще е сериозна и такива глупости няма да се толерират. А и самите фенове на Черноморец не са биткаджии. ;) Признай,че друго си е да излизат официални съобщения от официалния фен клуб. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 ное 2012 23:40

Bartolomej написа:За мача в София се организира транспорт с цена 21 лева . Тези , които искат и могат да дойдат могат да ми пишат тук или по ДжиСиЕма да ми потвърдят .

Дидо, писах ти на лични, чакам отговор.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 ное 2012 15:19

Ако някой е имал надежди за Газпром, вече да ги насочи за след 10 години :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 ное 2012 15:58

Май ще чакаме още един дето си "търси акаунта", направо кафа!!!! :evil:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 ное 2012 17:41

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 ное 2012 22:36

Вървя по улицата тиха, мръсна,
светът около мене е заспал
и мисля си, че само ако фъсна,
ще се събуди целия квартал...

Надига се във мене нежен трепет,
фъснята преминава във пръдня
и всичко живо мога да изтрепя,
ако я пусна аз на свобода!

О, боб! Защо те ядох снощи?!
Сега изпълнен съм със твоя газ
и той надува тялото ми в пристъп мощен
и не издържам вече аз...

Салют! Експлозия разцепи мрака.
Заря изригна в нощната тъма -
сякаш цистерна имах между двата крака,
избухнала със мощна миризма

Във този миг разтресе се земята;
стени и сгради падаха със вой;
прощална песен пееха стъклата
и сипеха се долу във порой...

О, ужас! Сякаш в Хирошима
попаднал бях незнайно откъде...
безсилна ще е даже мойта рима
да преразкаже що око виде...

Трагедията беше нечовешка -
децата плачат, майките пищят
В прегръдката си ледено-мъртвешка
за вечен сън притиска ги нощта.

Аз гледах вцепенен, недоумявах,
реалност ли е, сън ли е това?
Как цялата трагедия направих
с една-едничка... бобена пръдня...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 ное 2012 16:02

За изненадваща раздяла с футболист съобщиха от Черноморец. Без да е записал и една минута в игра, от тима си тръгва Педро Мендеш. 22-годишният португалец беше привлечен като свободен агент в хода на есенния полусезон и подписа договор до края на май 2013 година, но в една от контролите се контузи и дебютът му се забави. Сега обаче излиза, че изобщо няма да се състои. Причината най-вероятно е в хронична травма, заради която халфът не може да бъде използван пълноценно. Клубът и футболистът вече са се разбрали да разтрогнат контракта по взаимно съгласие и Педро да си тръгне от "Лазур" през декември.
Междувременно се разбра, че в групата за гостуването на Локомотив (Сф) на 17 ноември, събота, ще попаднат нови две имена в сравнение с вписаните в протокола при последната победа над Етър с 2:1 на "Лазур". На разположение на старши треньора Димитър Димитров-Херо вече ще бъдат излекуваният френски нападател Яник Боли и бойкият разбиван в средата на терена Цветомир Цонков, чието наказание от един мач за натрупани картони изтече. "Акулите" гостуват на столичните "железничари" в 13-ия кръг от първенството на "А" група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 16 ное 2012 17:31

Айде акулии утре ще мачкаме ли ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 ное 2012 19:39

Parmalat написа:
За изненадваща раздяла с футболист съобщиха от Черноморец. Без да е записал и една минута в игра, от тима си тръгва Педро Мендеш. 22-годишният португалец беше привлечен като свободен агент в хода на есенния полусезон и подписа договор до края на май 2013 година, но в една от контролите се контузи и дебютът му се забави. Сега обаче излиза, че изобщо няма да се състои. Причината най-вероятно е в хронична травма, заради която халфът не може да бъде използван пълноценно. Клубът и футболистът вече са се разбрали да разтрогнат контракта по взаимно съгласие и Педро да си тръгне от "Лазур" през декември.
Междувременно се разбра, че в групата за гостуването на Локомотив (Сф) на 17 ноември, събота, ще попаднат нови две имена в сравнение с вписаните в протокола при последната победа над Етър с 2:1 на "Лазур". На разположение на старши треньора Димитър Димитров-Херо вече ще бъдат излекуваният френски нападател Яник Боли и бойкият разбиван в средата на терена Цветомир Цонков, чието наказание от един мач за натрупани картони изтече. "Акулите" гостуват на столичните "железничари" в 13-ия кръг от първенството на "А" група.

:o Баси. :shock:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”