Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2012 09:08

Neftochimik написа:
ntodorov написа:
Просто след неадекватното мнение на субзеро ви бръкнах малко надълбоко и решихте че не е необходимо другите да четат едно напълно коректно мнение спрямо правилата на форума.

Без да имам идея за, какво говориш след това изречение ми е стана ясно, защо са ти трили мнение.

За пореден път казвам и видях че фена на лудогорец също подчерта,че със нищо не съм обидил никой със своето мнение. Естествено сега никой не помни и се прави че не е разбрал ама както и да е :lol: Ставаше въпрос за мнението на субзеро като се присмиваше на Лудогорец че нямали фенове ,били платени и малко.Което изречено от вас е меко казано нелепо :lol: Общо взето това беше тематиката и изобщо не съм обидил никой.И аз съм бил мод във форум и знам как се проверява кой какво прави.Лесно може да се провери кой какво е трил и защо. До другия индивид, незнам дали съм прост,малоумен нямам претенции че съм много интелигентен,все още уча висше,а и като цяло ми е рано както се казва на порастна. Аз рядко влизам ,пък камоли да пиша в този форум.Първо че структурата на самия форум е доста неудобна и свободата на словото го няма.Тук всичко трябва да върви по мед и масло и даже конфликти да няма,всяко по-остро мнение подчертавам БЕЗ ОБИДИ се трие.Затова и някои други фенове като тези на Ботев изобщо не се занимават да влизат тука.

Идеята е да се коментират обективни и верни неща. Това за платените фенове не мога да го приема. Тук сред нас няма такива и поне аз, като модератор не бих допуснал съфорумниците ми (които АЗ за разлика от теб познавам) да бъдат слагани под такъв знаменател. Сред нас има такива, които са поставяли началото на първото организирано фенско присъствие на стадиона в Бургас. Иде реч за прословутия в края на 70-те и началото на 80-те "Английски сектор". Помня тези времена и знам, колко трудно се случваше през ония години това. При това във времена на лишения, ограничения и милиционерщина. Тези хора, които са и сега сред нас не заслужават дори точката в изречението, където ги поставяш сред платените фенове и чайките. Ти няма как да знаеш. Твоята история е мантра звучаща толкова правдоподобно, колкото всяка една басня. Нямам нищо против, нито пък право да те съдя, но се старая да уважавам твоята позиция, но до момента, в който ти пристъпваш границата. Пристъпваш я често и се позоваваш на "правото" си да се изказваш свободно, само, че...свободата ти нарушава вече нашата такава. Нормално е толеранса да се пожертва от теб. Все пак това е подфорум на Черноморец. Моите мнения също не бяха толерирани във специализираните ви форуми. Премислих нещата и се оттеглих от там. Просто не бях сред съмишленици. Просто и лесно е. Ако обаче имаш някаква презумпция към "общия" фен на Черноморец поне тук в този форум не я изразявай. Приеми го, като молба, ако щеш. Иначе никой няма нищо против да си хортуваме заедно, но за обективни неща. Проблемите си ги знаем. Те са и ваши проблеми. Вече познаваме част от вашите хора и противно на "кавгите" и хлапашките обиди по форумите се радвам, че комуникираме с разбрани и интелигентни хора. Нека не си пречим.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 ное 2012 10:53

Как сте акулиии ? ;) Честито на новият ни спонсор , нека все така да продължаваме да се развиваме !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 ное 2012 19:25

Neftochimik написа:
За пореден път казвам и видях че фена на лудогорец също подчерта,че със нищо не съм обидил никой със своето мнение. Естествено сега никой не помни и се прави че не е разбрал ама както и да е :lol: Ставаше въпрос за мнението на субзеро като се присмиваше на Лудогорец че нямали фенове ,били платени и малко.Което изречено от вас е меко казано нелепо :lol: Общо взето това беше тематиката и изобщо не съм обидил никой.И аз съм бил мод във форум и знам как се проверява кой какво прави.Лесно може да се провери кой какво е трил и защо. До другия индивид, незнам дали съм прост,малоумен нямам претенции че съм много интелигентен,все още уча висше,а и като цяло ми е рано както се казва на порастна. Аз рядко влизам ,пък камоли да пиша в този форум.Първо че структурата на самия форум е доста неудобна и свободата на словото го няма.Тук всичко трябва да върви по мед и масло и даже конфликти да няма,всяко по-остро м нищонение подчертавам БЕЗ ОБИДИ се трие.Затова и някои други фенове като тези на Ботев изобщо не се занимават да влизат тука.

Аз продължавам да твърдя,че има платени фенове на Лудогорец. По телевизията гледах как лели и чичковци на по 50-60 години слизат от автобусите по време на двата мача за купите. Те едва ли са от редовите фенове на Лудогорец. Особено лелите. ;) Просто са си направили една разходка до Бургас. Ако според теб обявяването на неработен ден и безплатни автобуси не е купуване на фенове,за мен е. И не можеш да ме убедиш,че град като Разград може да събере фенове колкото Локо(Пд). Ама ти си вярвай.... Факта,че учиш висше не те прави умен. ;) Не искам да кажа нищо лошо,просто като по-голям ти го казвам информативно. Има много висшисти които са в пъти по-тъпи от среднистите.
От цялата ти защита на феновете на Лудогорец все повече си мисля,че си бил от онези,които викаха срещу съгражданите си. Признай си !! Ако е така,няма значение дали учиш висше или си професор. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 ное 2012 19:27

k.dimitrov написа:
petkan написа:
и аз си искамакаунта написа:Genau ..... nur vorwärts!!!!! :) :) :)

Ти пък кой си ве?!? :o

Светльо, Груд.

Язи па го обръках с Хер Фюрера :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Minimalist
Контакти:

Мнениеот Minimalist » 09 ное 2012 11:35

Здравейте, нов съм във форума. Фен съм на Черноморец от 5 години, надявам се да се разбираме !

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 ное 2012 11:56

Minimalist написа:Здравейте, нов съм във форума. Фен съм на Черноморец от 5 години, надявам се да се разбираме !

Добре дошъл! Неразбирателство между феновете на Черноморец в този форум няма,ако се появи някакво то бързо се изглажда на маса ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 09 ное 2012 16:27

Minimalist написа:Здравейте, нов съм във форума. Фен съм на Черноморец от 5 години, надявам се да се разбираме !

Добре дошъл :)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 ное 2012 17:34

ДОбре дошъл във форума, както и си добре дошъл сред нас на стадиона. Сред няма неразбрани и неразбиращи хора. Ако желаеш пиши на лични координати и можем да гледаме мача заедно утре.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 ное 2012 18:10

калпазанчо написа:

ДОбре дошъл във форума, както и си добре дошъл сред нас на стадиона. Сред няма неразбрани и неразбиращи хора. Ако желаеш пиши на лични координати и можем да гледаме мача заедно утре.

Да това е моят приятел Константин ! Откакто се срещнахме преди 2 години го запалих по тази любов към отбора и не е пропускал мач ! Утре за нас е празник ! ;)

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 09 ное 2012 23:55

Ехеее, и Коцето вече е тука. Добре дошъл, брат. Пия една ракия за тебе.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Черноморец”