Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 30 окт 2012 17:05

Bourgas написа:
калпазанчо написа:Не съм, ама нещо не мога да вляза с нея :roll:

Чакай да видя дали мога да ти сменя паролата аз.

Ок. Между другото мисля, че ще е мн добра идея да се направи една тема "Черноморец през годините (снимки)", или нещо такова, където да се събират и публикуват старите снимки, които сме събрали до момента за следващите поколения. Някои от тях са истински реликви и сме положили доста труд да ги намерим. Между другото ще добавя нови (ретро снимки) когато имам малко повечко свободно време.
п.п. Честит ни форум!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 окт 2012 17:29

Тошко, както винаги го прави с "рогата напред"! Можеше да се пуснат ЛС на хората. Това да означава ли, че този форум вече няма да го има?
7. Забранени са всякакви реклами (на фирми, търговска дейност в теми, подписи, аватари или по какъвто и да било начин), с изключение на случаите, в които това е съобразено с екипа.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 окт 2012 17:32

kartago написа:Тошко, както винаги го прави с "рогата напред"! Можеше да се пуснат ЛС на хората. Това да означава ли, че този форум вече няма да го има?
7. Забранени са всякакви реклами (на фирми, търговска дейност в теми, подписи, аватари или по какъвто и да било начин), с изключение на случаите, в които това е съобразено с екипа.

Има хора, които нямат регистрации, а се регистрираха там. Не мога да търся и всичките, които искат да пишат. А и също така е забранено слагането на сайтове в подписи и прочие, което не съм видял някой да го спазва. Този форум какво му пречи да съществува, но не знам дали ще се пише толкова в него. Ако искаш ми изтрий "рекламата". Но като излезе в официалния сайт и го сложа като медийна новина, не мисля, че ще е реклама.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 окт 2012 17:38

Bourgas написа:
kartago написа:Тошко, както винаги го прави с "рогата напред"! Можеше да се пуснат ЛС на хората. Това да означава ли, че този форум вече няма да го има?

Има хора, които нямат регистрации, а се регистрираха там. Не мога да търся и всичките, които искат да пишат. А и също така е забранено слагането на сайтове в подписи и прочие, което не съм видял някой да го спазва. Този форум какво му пречи да съществува, но не знам дали ще се пише толкова в него. Ако искаш ми изтрий "рекламата". Но като излезе в официалния сайт и го сложа като медийна новина, не мисля, че ще е реклама.

Както виждаш нищо не съм изтрил! Все пак е за отбора и за хората от Бургас. Това, че "някой си го прави" не означава, че и ние трябва да го правим. Можеше да прочетеш и последната част от правилото и всичко щеше да бъде ОК. Всичко зависи как ще бъде поднесено. Не мога да дойда във вашия офис и да започна да дърпам туристите да дойдат при мен! Разбираш ли ме?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 окт 2012 17:41

Не става въпрос за търговска дейност, за това не мога да се съглася, че интернет форум в официален сайт на клуб е вид реклама. Не ми се влиза в спор.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 окт 2012 17:47

Bourgas написа:Не става въпрос за търговска дейност, за това не мога да се съглася, че интернет форум в официален сайт на клуб е вид реклама. Не ми се влиза в спор.

Няма и да спорим, защото има и етична страна на въпроса. Ти влизаш в "чужда къща" (в случая форума на "Гонг"), за да поканиш хората да отидат в "друга къща"! Но, както и да е! Аз мога да пожелая само успех на начинанието.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 окт 2012 17:48

kartago написа:
Bourgas написа:Не става въпрос за търговска дейност, за това не мога да се съглася, че интернет форум в официален сайт на клуб е вид реклама. Не ми се влиза в спор.

Няма и да спорим, защото има и етична страна на въпроса. Ти влизаш в "чужда къща" (в случая форума на "Гонг"), за да поканиш хората да отидат в "друга къща"! Но, както и да е! Аз мога да пожелая само успех на начинанието.

Благодаря.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 30 окт 2012 17:58

Аммиииии прав е Картагото Тоше. По-добре издири всички "Акули"
тук във форума и им прати по едно ЛС ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 окт 2012 19:20

Здравейте ! Чета само хубави новини - Пежо влиза в Черноморец , финансите се стабилизират ! Много добре ! ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 окт 2012 21:01

Ша я сложа и тука таса статуя , щот е интересна и вълнуваща ...

Самотното пътешествие на един фен на Ливорно из Италия

Да отидеш на гостуване на любимците си в Италия напоследък не е никак лесно. Феновете са посрещани с подозрение и априори се считат за хулигани. Но това не е единственият проблем. Географията на полуострова води до организационни проблеми. По-рано този месец тусканците от Ливорно играха срещу Реджина – една от най-южните точки на континентална Италия. И само един запалянко на гостите направи близо 1000 километровото пътешествие – 66-годишният Корадо Настасио.

„Не искаха да ме пуснат в сектора за гостуващи фенове, защото бях сам”, каза Настасио пред „Гадзета дело Спорт” по-късно. „Благодаря на полицейски инспектор Ди Либерти, защото той се застъпи и ме пуснаха.” Роден в Ливорно, Настасио играе три сезона в клуба през 60-те години, преди да премине в Аталанта и след това в Каляри, където записа два мача през сезон 1969/70, когато сардинци спечелиха титлата. Бърз и техничен нападател, той има и един мач за младежките национали на Италия. Настасио прекрати кариерата си през 1977-а, на 31 години, заради болестта на сина си. Следват няколко години административна работа в долните дивизии, а по-късно той става докер в Ливорно, но така и не се отказва да гледа отбора.

Колегите му докери учредяват фен-клуб на негово име и в момента той има около 200 члена. И както повелява традицията в Ливорно – бастионът на левицата в Италия – Настасио е доста критичен към властите и към клубовете. „Може и да бъркам, но си мисля, че съм единственият бивш играч от Серия А, който не пропуска гостуване. Бяхме двама човека в Кротоне, а за мен клуб без фенове във визита не може да съществува. Страстта да подкрепяш отбора си умира. При това не само в Ливорно. Този сезон на нашите домакинствса рядко има повече от 10 гостуващи фена. Но пък и от друга страна сега не можеш да разчиташ за нищо на клубовете. Стадионите са кошмар и все едно влизаш на бойно поле. Да не говорим, че децата спряха да идват на мачовете.”

Ливорно, който в момента е трети в класирането, спечели визитата в Калабрия с 3:1. Настасио, макар и сам в сектора за гости, бе опънал знаме на оградата. Играчите уважиха усилията му и след последния сигнал отидоха да го поздравят. „Капитанът Андреа Лучи ми даде фланелката си, а треньорът Давиде Никола ме прегърна. Но единственото, което искам от отбора е завръщане в елита”, завършва Настасио.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”