Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Изключително мощно шибан ден беше днес .Най-после успях да седна и да пия една бира . Наздраве
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Туй със спонсора не разбрах само официален ли ще е и ще му носим ли логото на екипа?Надявам се да не са Тата Моторс 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Devian написа:Туй със спонсора не разбрах само официален ли ще е и ще му носим ли логото на екипа?Надявам се да не са Тата Моторс
Нц. Тата не е Жоро...Ако параметрите на Договора са така, както се коментира би трябвало да си ги напишем на екипа.
Иначе...
En verite lion...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Потресен съм.
Обадиха ми се за един служебен проблем. Точно до нас.
Миналата седмица откриха на 60 метра от дома ми един тласкател.
Подземно съоръжение, чиито табла и пултове за управление бяха поместени в специално изградена "къщичка".
Изпипана добре и с естетичен вид с хубава ограда от ковано желязо, но...както се вика от вън цъфтеж от вътре смърдеж.
Та: тази къщичка с пултовете, оградата и всички придобивки по нея днес...ПОТЪНА В ЗЕМЯТА. ПОТЪНА БАРАБАР С ОГРАДАТА СИ.
Потъна барабар и с парите на нас данъкоплатците...Нищо, че тези средства се водят Европейски.
А някой я беше правил с такъв мерак.

ПС: Без да съм строителен техник бях изразил съмненията си, където трябва за това, което се случи. Трап дълбок близо 5 метра и широк 20 х 20 вярвате ли, че машина тип бобкат може да му отъпче насипа за 2 часа, а на следващия ден да бъде асфалтирано отгоре... Лентичката трябваше да се режи бърже, бърже...

Обадиха ми се за един служебен проблем. Точно до нас.
Миналата седмица откриха на 60 метра от дома ми един тласкател.
Подземно съоръжение, чиито табла и пултове за управление бяха поместени в специално изградена "къщичка".
Изпипана добре и с естетичен вид с хубава ограда от ковано желязо, но...както се вика от вън цъфтеж от вътре смърдеж.
Та: тази къщичка с пултовете, оградата и всички придобивки по нея днес...ПОТЪНА В ЗЕМЯТА. ПОТЪНА БАРАБАР С ОГРАДАТА СИ.
Потъна барабар и с парите на нас данъкоплатците...Нищо, че тези средства се водят Европейски.
А някой я беше правил с такъв мерак.

ПС: Без да съм строителен техник бях изразил съмненията си, където трябва за това, което се случи. Трап дълбок близо 5 метра и широк 20 х 20 вярвате ли, че машина тип бобкат може да му отъпче насипа за 2 часа, а на следващия ден да бъде асфалтирано отгоре... Лентичката трябваше да се режи бърже, бърже...

- burgazliqta
- Контакти:
Я някой да ми шушне кой е спонсора, разбрах че е автомобилна компания, ама на Водолейчето чух за две марки: една немска и една френска. Коя от двете е? 

[center]
[/center]

burgazliqta написа:Я някой да ми шушне кой е спонсора, разбрах че е автомобилна компания, ама на Водолейчето чух за две марки: една немска и една френска. Коя от двете е?
Френската.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
За Тата се бъзиках,няма значение коя компания е щом ще дава пари за отбора
Добра работа и на ръководството
Френската ще да е доколкото вдянах от намека 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
ntodorov написа:Bourgas написа:Това, което си говорихме на Водолея преди мача. Ти беше там.
Нц. Не съм бил там тогава. Вие бяхте преди мен и всичко конфиденциално си го бяхте казали.![]()
Думай ми на ЛС. Батьо шА почерпи.
Дайте и на мен бре.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:ntodorov написа:Bourgas написа:Това, което си говорихме на Водолея преди мача. Ти беше там.
Нц. Не съм бил там тогава. Вие бяхте преди мен и всичко конфиденциално си го бяхте казали.![]()
Думай ми на ЛС. Батьо шА почерпи.
Дайте и на мен бре.
Май са сетих..

[center]
[/center]

Нека стане факт.