Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот ntodorov » 17 май 2013 19:00

А за да не гадаем, щом го познаваш звънни и го питай момчето, какво мисли. Може да се изненадаш...

Момчетата търсят най-доброто за себе си. Вярвам, че си разумен човек. Матросов (на амбразурата) и Гюро Михайлов ( на поста) се раждат един път на 200 години.
ЗаЙеби, че някой се е врекъл във вечна вярност и любов в синята или зелената фланелка. Живота е низ от ИНТЕРЕСИ. Иначе Живко растеше пред очите ми и не случайно споменавам баща му. Една ябълка не ражда череши. Имайки предвид сдържаността, културата и страстите футболни на баща му няма, как да твърдя други неща за Жиката... А иначе "дивидентите" от ония обиди по момчетата са си ваши. Живко има място във всеки отбор в А група стига да има трЕнерско доверие в него, търпение и блага среда за развитие. Не виждам, кой отбор в града ни към настоящия момент би му осигурил това...Несигурността за бъдещето налива олово в краката. Както писах по-горе - радост в душата - мерак в краката.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 май 2013 19:08

mazut написа:k.dimitrov прав си за Манев и Костадинов,обърках се.При Мишо Георгиев и Патев има разлика-Патев си има договор с вас,а на Мишо му е дадена бележка,която го освобождава от всякакъв вид "ангажименти" към вашия отбор,демек има си професионален договор с нас,а ако след време го продадем няма да ви дължим нищо,дай боже да почне да играе момчето и да покаже качества.
иван56,къде пак ги видя тия комплекси не знам,най-нормално си коментираме правата на футболисти свързани и с 2та отбора.Иначе форум ще имаме,но сигурно след края на първенството,добре ще сте дошли да коментираме и там ;)

Разбира се че най нормално е да се обсъждат правата на футболистите.
Но това ако не е комплекс-"ако не подпишат с псфк-то" не изгарят от желание да подписват с псфк-то Макс за тях псфк-то звучи страшно за псфк-то
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 май 2013 19:16

Между другото , как ще коментирате и това http://sport.burgas24.bg/432993.html звучи страшно за псфк-то.

Ами, как да го коментираме ?
Пошлост. Силните и богатите на деня ще си пазарят на калпак. Дори и да не ползват тези момчета ( в което съм 100 % убеден) - поне
ще обезсилват съперниците си ( които и да са ). Така ще си отиват юношите ни в миманса и забравата...Няма да бъде за сефте де. Иначе, точно тази разлика във финансовото благосъстояние на отборите обезличава футбола не само в БГ, но и в Европа и света. В БГ ще има 3-4 отбора, на които всите останали ще бъдат сателити...Тогава вече и аз ще зайЕба футболен роден. Ще "цъкам" ФИФА 14. - сам срещу Хбокса и ще внимавам нещата да са далеч... по-истински. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 май 2013 19:53

И НЯМА ВАРНА
НЯМА СОФИЯ
БУРГАС ВЕЧ Е СТОЛИЦА
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 17 май 2013 19:57

Защитникът на Черноморец Георги Терзиев е получил повиквателна от селекционерът на националния отбор Любослав Пенев за приятелските мачове с Япония и Казахстан. "Лъвовете" гостуват в Страната на изгряващото слънце на 30 май, като срещата е в Нагоя. На 4 юни пък ще бъде визитата им в Алмати.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 май 2013 20:29

Алабаланица написа:
k.dimitrov написа:Обясни ми как Гамаков ще играе без договор в Нефтохимик. В А група няма право да играе като аматьор. За да сключи договор трябва съгласие от Черноморец. Е, дали ще е без пари? Нали разправяхте, че и Янко ще ви пази пролетта. Стана ли? Айде пак си помисли.
Справка- Райко Стоянов за Гамаков "Обича много Нефтохимик, но дали държащите правата му босове на Черноморец ще изтърват възможността да го продадат сега или да го налагат те в елита ще видим скоро."

Как Милен играе в родния си клуб, може да попиташ мениджъра му или твоите уши в псфк-то
За другото съм го писал по-горе " Живко и Гамаков са без договори и до 23 години , ако не подпишат с псфк-то, Нефтохимик, а и който и да е друг си ги взима само срещу сума определена от БФС ;)". Факт. А до колкото чувам, не изгарят от желание да подписват с псфк-то. Макс за тях псфк-то може да вземе по 70 бона, и пак според наредбите на БФС. Дано Нефтохимик да може да си позволи да ги плати. Иначе губи много!

По документи родният клуб на Милен е Черноморец. В момента играе в Нефтохимик като аматьор. В А група няма аматьори. Ако не заплати за него Нефтохимик няма право да го картотекира за следващия шампионат. Какво ли ще прави Милен тогава? Ушите ми са вашият Райко Стоянов. ;) За всичко останало има правилници на БФС.
Последна промяна от k.dimitrov на 17 май 2013 21:06, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 май 2013 20:55

Между другото , как ще коментирате и това http://sport.burgas24.bg/432993.html звучи страшно за псфк-то.

Една от многото измислени статии. Защо да ги продават на Ботев, след като вече има интерес към тях от чужбина. Освен това цената им ще се качи много, много след 1-2 години. Външните задължения на отбора прогресивно намаляват, така че следващата година ще е много по-лека. Освен това и сега има нови футболисти на проби. А това, за децата, е голям смях. Де ги тези юноши в Черноморец. Де ги тези клубове, които смятат да плащат. Че те миналата година ни ги взеха без пари, сега решили да ни плащат. Ами да заповядат.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 17 май 2013 22:42

k.dimitrov аз да не би да казвам нещо различно?

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 май 2013 22:44

Bourgas написа:Нейчо, никой няма да ти отговори за обидите, колкото и да питаш. Иначе аз съм на мнение, че младите момчета трябва да си играят по клубовете, за това са създадени.

Аз съм на мнение , че младите момчета трябва да се развиват ... Нейчо е прав - за тях в момента времето прекарано в Бургас е загубено време .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 май 2013 23:01

k.dimitrov написа:
Алабаланица написа:
k.dimitrov написа:За Гамаков и Петков е решено, че ги връщат, за Патев все още умуват, не е взето решение.

Единственият , който може да си върнете на 100% е Патев.Само той има договор с Черноморец. Живко и Гамаков са без договори и до 23 години , ако не подшишат с псфк-то, Нефтохимик, а и който и да е друг си ги взима само срещу сума определена от БФС ;). Така че не връщайте без да сте питали момчетата и мениджърите им...и дамата нямат намерение и желание да играят за псфк-то. По обективни причини...

Обясни ми как Гамаков ще играе без договор в Нефтохимик. В А група няма право да играе като аматьор. За да сключи договор трябва съгласие от Черноморец. Е, дали ще е без пари? Нали разправяхте, че и Янко ще ви пази пролетта. Стана ли? Айде пак си помисли.
Справка- Райко Стоянов за Гамаков "Обича много Нефтохимик, но дали държащите правата му босове на Черноморец ще изтърват възможността да го продадат сега или да го налагат те в елита ще видим скоро."

Въобще нищо не зависи от съгласието на Черноморец . Гамаков няма договор с Черноморец и е свободен да подпише договор с който си иска отбор , след навършване на 18 години . Черноморец ще получи някакво обезщетение като клуб майка ( сумата се определя от БФС ) ... но не може да го спре . Такива са правилниците .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”