Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 19 яну 2012 00:22

[offtopic]Гледайте Реал - Барса. Пак голям екшън става![/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 яну 2012 10:08

Надявам се Капитана да е бил сред 100 - те, които бяхме на контролата и да даде своите оценки и виждания около играта. Искрено се надявам да е бил нейде сред нас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 яну 2012 10:45

El greco написа:Пичове беше ми приятно , че се запознах с вас , само където не разбрах за всички , кой , кой беше ама времето е пред нас . И другия път разбора да не е на чай , а на нещо по - сериозно , че като ви гледам , май всички сте от шампионската лига ....., ама по дълги софри .

Коце. Това ни беше първото лайф събиране на...чай. :roll: Студа го предизвика. Иначе за това, кой кой е:
Изхождам от твоята позиция в заведението на Картаго:
От дясно на ляво: Човека до теб - познаваш го по-добре и от мен :) , след това аз - Нейчо ( нтодоров), до мен Никито (к.димитров), следва Тошето (Бургас), авера на Владо, който все още няма регистрация при нас, но ще е я има, Владо ( калпазанчо), с който поддържахте връзка, до теб - домакина Петьо ( Картаго). На мача беше другия Петьо ( Петкан), който ти познаваш и, който заради дентален ангажимент си отиде малко преди края на двубоя, но пък се снима в цял ръст. :) Субзеро (Данчо) дойде за малко, но не съм сигурен дали се запознахте. От форум-лайф хората имаше липси. Липсваха Гонг Бс ( Ицо) и духчето...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 яну 2012 11:54

Ветераните ги открих на един Атанасовден организиран в едно заведение, което по случайност се стопанисва от милата ми майчица. Аз ги издирвам от бая време, но единия бачка на смени и е трудно да го набарам, ама тоя път не ми избяга.
п.п. Субзеро, сериозен си, еваларка! Пак ще се скибаме, задължително дори.
Добре, че съм "скопен" откъм интернет тия дни, че лошо ви се пишеше....Трябва после и издател да ми търсите. Упс, аз май познавам вече един такъв :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 яну 2012 11:58

ЪЪЪЪЪЪЪ, забравиох да ви кажа - очаквайте скоро нов форумен герой - моя авер и съученик дето беше с нас вчера. Дори вече предугаждам ника му отсега - един прякор, който аз и един авер му измислихме!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 яну 2012 13:27

калпазанчо написа:ЪЪЪЪЪЪЪ, забравиох да ви кажа - очаквайте скоро нов форумен герой - моя авер и съученик дето беше с нас вчера. Дори вече предугаждам ника му отсега - един прякор, който аз и един авер му измислихме!

Поздрави го от нас и внимавай какъв ник ще му изберете, защото е много готино и свястно момче. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 яну 2012 14:43

subzero. Видях го най-сетне арменеца.:) Излезе второто полувреме с по-добрата част от отбора. Ти си беше тръгнал вече. Второто полувреме играта беше кеф за душата. Арменеца беше изнесен Уеко в дЕсно, но пък ставаха чудесни флангови атаки и пробиви. Мечо Телкийски ме зарадва също. Нестандартен е, играе с лекота и поглед върху нещата. Направи няколко извеждащи подавания в сгъстената защита на Созопол и всеки път се получаваше, а веднъж с глупава интерпретация на страничния за засада беше спряно страхотно негово подаване от дълбочина. Абе общо взето - съперниците ни ще се чувстват неловко, като църковен плъх хванат с капанче за полски мишки, ако решат да правят бетони. Такъв човек ни трябваше и вече го имаме. Шушу ( както му викаш) беше играча, който ние форумните лайфове одобрихме от раз. Лъха на футбол от това момче. Наперено, отракано, добра стойка, има и креатив в него. Тъмнокожия център нападател има малко физиката на Гарра - та, повратлив е. Направи и един страхотен пробив от ляво, а на неговото място се оказа арменеца, който с много здрава тупалка направи страхотен гол ( за 4:1 мисля). Абе добре си ни е отборчето.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 яну 2012 16:09

Момчета. От еуфорията забравих да изкажа благодарностите си на вчерашния ни "превозвач" - Тошко. Взе ни от врата до врата и ни прибра по същия начин...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 яну 2012 17:08

ntodorov написа:Момчета. От еуфорията забравих да изкажа благодарностите си на вчерашния ни "превозвач" - Тошко. Взе ни от врата до врата и ни прибра по същия начин...

Е, де! :) Стига сега така, че ще ме засрамиш, нищо не съм направил :) Дай да видим една сбирка тази събота, ако искате :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 яну 2012 17:53

Мдам, специални ама наистина специални благодарности към Токо за специализирания транспорт, който ни осигури вчера. Наистина в суматохата или по-скоро в бурята от емоции вчера забравихме да ти благодарим!

Върни се в “Черноморец”