Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот Parmalat » 17 май 2013 00:56

Някои от най-талантливите футболисти на Нефтохимик са наша собственост.Ето малко за тях и как стоят нещата :arrow:
20 години защитник

Петър Патев – 60% - Загатна за потенциал, а е и сред все още може да се каже юношите в отбора. Би могъл да се използва на няколко различни позиции, което е в негов плюс, но лошото е, че е собственост на ПСФК Черноморец и не се знае дали те ще го оставят в Нефтохимик за в бъдеще.

18 години халф

Милен Гамаков – 70% - Това е откритието на сезона, диамантът сред благородните камъни. Още по-важното е, че е нешлифован и ако се обработи, грубо казано, може да стане голям футболист. Поканата за тестове на 19 години от английския Рединг е красноречива. Обича много Нефтохимик, но дали държащите правата му босове на Черноморец ще изтърват възможността да го продадат сега или да го налагат те в елита ще видим скоро. Ако нещата зависеха само от него, би играл за Нефтохимик. „Шейховете” пък би трябвало да са луди, ако решат да спестят пари, за да го откупят от съгражданите си, при евентуална такава възможност, разбира се.

20 години нападател

Живко Петков – 80% - Също е собственост на Черноморец. Херо не реши да го налага преди, но сега може и да си го вземе обратно. Те „акулите” обичат да се възползват от това да не дават на Нефтохимик играчи, които биха били използвани повече там, отколкото в „синия” отбор. Примери - десетки. Ако шефовете на „шейховете” имат опция да го откупят за някакви си 50-на хиляди – по-добре да го взимат на минутата, защото младежкият национал Петков е прекрасна инвестиция. Качества има, не случайно е водещ голмайстор на групата с 12 попадения заедно с Благой Наков от Банско.

http://football24.bg/novina/108289-blog ... neizbezhna

Аз съм да си ги връщаме в отбора и да се налагат.Така и така са си наша собственост!Милчо Ангелов и Живко Петков в атака ще е много добър тандем!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 май 2013 02:48

За Гамаков и Петков е решено, че ги връщат, за Патев все още умуват, не е взето решение.

Алабаланица
Контакти:

Мнениеот Алабаланица » 17 май 2013 07:23

k.dimitrov написа:За Гамаков и Петков е решено, че ги връщат, за Патев все още умуват, не е взето решение.

Единственият , който може да си върнете на 100% е Патев.Само той има договор с Черноморец. Живко и Гамаков са без договори и до 23 години , ако не подшишат с псфк-то, Нефтохимик, а и който и да е друг си ги взима само срещу сума определена от БФС ;). Така че не връщайте без да сте питали момчетата и мениджърите им...и дамата нямат намерение и желание да играят за псфк-то. По обективни причини...

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 17 май 2013 12:34

И с Живко,и с Милен може само да си направите по една снимка като нашите дойдат да ви платят обещетението като "клуб майка" за 2мата :mrgreen: Колкото до Патев,съмнява ме,че си блъска сега главата за дето е подписал договор,ама каквото сам си го направиш никой друг не може ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 май 2013 12:38

Алабаланица написа:
k.dimitrov написа:За Гамаков и Петков е решено, че ги връщат, за Патев все още умуват, не е взето решение.

Единственият , който може да си върнете на 100% е Патев.Само той има договор с Черноморец. Живко и Гамаков са без договори и до 23 години , ако не подшишат с псфк-то, Нефтохимик, а и който и да е друг си ги взима само срещу сума определена от БФС ;). Така че не връщайте без да сте питали момчетата и мениджърите им...и дамата нямат намерение и желание да играят за псфк-то. По обективни причини...

Дрън-дрън. Хайде позволи ми да познавам Живко и баща му. Това е момче, което никога и по никакъв повод няма да обяви пристрастност. Гат го псувахте и му викахте: " Мри гад" (в Поморие) - забрави. Там беше и баща му. Грозна работа.
ПС: Иначе с ръка на сърцето и тъга в душата - трябва да призная, че към този момент нито един млад и надежден футбалер няма място и перспектива, в който и да е от двата бургаски клуба. Поне към този момент. Живко трябва да се развива. Едно Берое например би му се отразило чудесно към този час. Познат трЕнер, добра публика, познати играчи, стабилност във финансирането. Там му е мястото. Отборите в Бургас са с неясно бъдеще и в голям и все "по-развиващ" се финансов дефицит... За съжаление.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 май 2013 12:40

mazut написа:И с Живко,и с Милен може само да си направите по една снимка като нашите дойдат да ви платят обещетението като "клуб майка" за 2мата :mrgreen: Колкото до Патев,съмнява ме,че си блъска сега главата за дето е подписал договор,ама каквото сам си го направиш никой друг не може ;)

Бряяяяях. Нц, нц, нц... :P
[offtopic]Теб ще питат, къде да играят... Ще играят там и ще искат да играят там, където им е угодно и изгодно за развитие, там където имат перспективи и адекватно заплащане. При вас и в Черноморец към този момент - няма да имат нищо. Ако не стане чудо двата отбора ще бъдат, като мяхове до година. Ще ги "пълни" всеки, който ги добара. До там са докарани нещата, че ако си държим и си обичаме младите момчета вместо да ги снимаме с нещастни физиономии по-добре да стискаме палци да се доказват неЙде другаде, където би имало за тях спокойствие и финансова необремененост. Та Живко, Патев, Гамаков, Рони и Милчо са вече на възраст, в която хората на Запад вече са натрупали опит и материална независимост. За чиЙ да си ги "стискаме" в Бургас, като перспективата им ТУК ВЕЧЕ е отрязана с флекса. А иначе Що Патев да си блъска главата ? Щото ще смени едното нищо с другото нищо ли ? :roll: Празния джоб си е празен джоб. Оскъдицата му футболна няма да се промени. А Живко не беше ли най-псуваното момче в Поморие, когато играхте там срещу Ч-ц Поморие или викаш - минало - бешело...Замъглени от омраза бълвахте срещу него с багерните кофи от помийната яма. Питай Живко за този мач...Аз знам, какво му беше на баща му...Бързо си сменяте фокуса за снимка.[/offtopic]

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 17 май 2013 13:03

Не съм ама никак съгласен с теб.Ами нали точно покрай тези млади играчи може да се вдигнат на крака отборите.При добро представяне и последвали продажби ще сме на голяма печалба от тях.А след тях ще дойдат и следващите.Дай като сега сме в батака цял живот да сме :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 май 2013 13:10

Нейчо, никой няма да ти отговори за обидите, колкото и да питаш. Иначе аз съм на мнение, че младите момчета трябва да си играят по клубовете, за това са създадени.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 май 2013 13:18

mazut написа:Не съм ама никак съгласен с теб.Ами нали точно покрай тези млади играчи може да се вдигнат на крака отборите.При добро представяне и последвали продажби ще сме на голяма печалба от тях.А след тях ще дойдат и следващите.Дай като сега сме в батака цял живот да сме :)

Е да. За нас шепата привърженици е добре тези момчета да са тук. Естествено, че е така, но аз говоря най-вече за интересите и развитието на самите момчета. Как да се раздават на терена, когато в живота им е безпътица, а в съблекалнята - тягост...
Няма ли радостта в душата - не я търси в краката. Комерсиално и гадно звучащо, но пък е факт. Иначе футболът и парите вървят ръка за ръка. За съжаление младите ни момчета се влияят от състоянието на отборите ни...Аз бях един от хората, които много се сърдих на Херо, че не пуска Рони и Милчо. Сега обаче замълчавам - младите показват, че все още не са дорасли да дърпат отбора. Напротив. Водят се от настроението си и "летят", когато отбора лети, "забиват", когато отбора забие.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 17 май 2013 13:48

Междудругото докато ние се дъвчим къде трябва да играят нашите момчета,вижте каква тема пуснаха в подфорума на Ботев.Въпрос на време е някой да ни изпревари и за Гамаков и Живко с това бездействие на ръководствата на двата отбора :oops:

Върни се в “Черноморец”