NEFTOCHIMIK 1962 написа:Тодоров,по мое предложение темата "УРОД" в сайта neftochimic.eu. беше заключена преди няколко минути
Благодаря ти...
[offtopic]Никога не съм се съмнявал в твоя лоша умисъл. Навярно съм го показал. ..Иван, нали ?[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Тодоров,по мое предложение темата "УРОД" в сайта neftochimic.eu. беше заключена преди няколко минути
subzero написа:До ntodorov:
Като си "шефеее",персонал не ти ли требе???![]()
![]()
ntodorov написа:subzero написа:До ntodorov:
![]()
Шеф съм на мишките.На изживяване сме. Преди 5-6 години друго щях да напиша. Но не и сега.
[/center]ntodorov написа:Искам си Акаунта написа:Дааааа - денят беше гаден , студен ... гадно студен или студено гаден ...оплетох се![]()
ntodorov - офиса ти да не би случайно да се намира някъде около новия Лукойл в Манхатън .
п.п Аз пък си блъскам главата с един правен казус от няколко дни . Какво може да предприема акционера в едно АД , ако другия акционер не си изпълнява задълженията по учредителния договор ... Домашната ракия на вечеря ме разконцентрира , затова сега се мъча да подобря концентрацията с Джим Бийм ... ефекта е обратен ( взех да си мисля за фризьорката ) .
Да, там ми е офиса. Точно.
subzero написа:ntodorov написа:subzero написа:До ntodorov:
![]()
Шеф съм на мишките.На изживяване сме. Преди 5-6 години друго щях да напиша. Но не и сега.
То тогава и аз нямаше да питам!!!
[/center]ntodorov написа:Конан, сигурно. В работен режим ходя на Анфийлд - пъбчето срещу къщите на Бенчев и Найден Милков, а лятото - там ми е офиса.Ти къде си ? Кажи и те намирам.
...
subzero написа:Между другото някой ден може да имам път служебно към новия Кауфланд!!Кафенце??? В Анфийлд?? Как звучи самооо!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост