Red_Girl написа:Значи няма да е така, за да не бъде толкова предвидимо.
имам и други начини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Girl написа:Значи няма да е така, за да не бъде толкова предвидимо.
[/center]burgazliqta написа:Red_Girl написа:Значи няма да е така, за да не бъде толкова предвидимо.
имам и други начини![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:burgazliqta написа:Red_Girl написа:Значи няма да е така, за да не бъде толкова предвидимо.
имам и други начини![]()
Кви?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:burgazliqta написа:Red_Girl написа:Значи няма да е така, за да не бъде толкова предвидимо.
имам и други начини![]()
Кви?
[/center]
[/center]subzero написа:Ред,тази песен е за теб,мила.![]()

Red_Girl написа:subzero написа:Ред,тази песен е за теб,мила.![]()
Не можеш да живееш без мен така ли?
[/center]subzero написа:Red_Girl написа:subzero написа:Ред,тази песен е за теб,мила.![]()
И не само.

Red_Girl написа:subzero написа:Red_Girl написа:subzero написа:Ред,тази песен е за теб,мила.![]()
И не само.
а ти май също имаше жена нали? Как става тая работа?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта