Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Тук наскоро се включи потребител с ника "dsa", който и в момента е на линия. По негови предишни коментари съдя, че е член на въпросната групичка Файтърс, която взима дейно участие в причакванията по тъмно. Би ми било интересно да прочета неговото виждане и обяснение по въпроса...Сигурно има логично такова 
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
petkan написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Стига сте писали, идвайте на Водолея
Щом ще черпиш , тръгвам
В такъв случай и аз ще побързам
Ъъъъъъм, аз съм малко гладен
- калпазанчо
- Контакти:
Вие тръгвайте, аз направо на стадиона ще дойда с колегата. Само че не ми е изпрана фланелката, някой ако има резервна ще е добре, че не ми се ходи с панталон и риза на мач, ще изглеждам странно 
- Искам си Акаунта
калпазанчо написа:Ден 5ти (пореден работен), ден като всеки друг, с единствената разлика че днес управляващия съдружник в нашата компания е проспал значението на глагола "плащам" спрямо съществителното "заплати"Което пък породи социални сътресения в част от по-нискозаплатения и по-ниско квалифициран персонал, а оттам и цялостна атмосфера в офиса.
Петък следобед, ден на майстора....Дано нашите майсторчета ни зарадват като вкарат с половин
гол повече в противниковата врата
![]()
п.п. Миро, усещаш ли сътресения в СИЛАТА, какво казват мелахондриите
Тез не съм ги чувал ... ама мидихлорините ми нашепнаха да играя мача 1
- калпазанчо
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:калпазанчо написа:Ден 5ти (пореден работен), ден като всеки друг, с единствената разлика че днес управляващия съдружник в нашата компания е проспал значението на глагола "плащам" спрямо съществителното "заплати"Което пък породи социални сътресения в част от по-нискозаплатения и по-ниско квалифициран персонал, а оттам и цялостна атмосфера в офиса.
Петък следобед, ден на майстора....Дано нашите майсторчета ни зарадват като вкарат с половин
![]()
калпазанчо написа:Искам си Акаунта написа:калпазанчо написа:Ден 5ти (пореден работен), ден като всеки друг, с единствената разлика че днес управляващия съдружник в нашата компания е проспал значението на глагола "плащам" спрямо съществителното "заплати"Което пък породи социални сътресения в част от по-нискозаплатения и по-ниско квалифициран персонал, а оттам и цялостна атмосфера в офиса.
![]()
Хахахха добре де, верно така се казваха, ами дали да не се отбия и аз до някой Еврофутбол
Няма смисъл - коефициентът за побена на Черноморец е 1,01
Бах мааму! И аз зех да разбирам от залози
[center]
[/center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Хахахаха телефона на колежката от Кастъмър сервиз не спира да звъни с една едничка цел: Колегите от останалите градове да питат дали ще има скоро плащане на основание : Работна Заплата.
п.п. Вече си представям какво им е на металурзите от Кремиковци
или на онези от ОЦК-Кърджали
п.п.2 Иде реч само за един ден закъснение, добре че не са закъснявали с повече
п.п. 3 Петьо, не е на добре тая работа, щом аз и ти почнахме да се интересуваме от залози
п.п. Вече си представям какво им е на металурзите от Кремиковци
п.п.2 Иде реч само за един ден закъснение, добре че не са закъснявали с повече
п.п. 3 Петьо, не е на добре тая работа, щом аз и ти почнахме да се интересуваме от залози
- калпазанчо
- Контакти:
Melqta, теб ще те видим ли на стадиона 
- burgazliqta
- Контакти:
Не искам да казвам голяма дума, Черноморец няма домакинска загуба от 7-я кръг на миналич шампионат. Тогава ни беше последната загуба на собствен терен от тима на Славия с 2:3. От тогава насам са изминали 15 домакински мача, за първенството на България, а акулите нямат загуба. Дано тази тенденция продължи и срещу тима на Лудогорец.
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
Няколко неща....
1. Защо защитниците на "зелените фенове" имат никове Хадез и Рамзес ???
Шегувам се!!
2. От ПР акциите на кмета ще страдат невинни хора.
3. Аз също не се извиних преди време...и не съжалявам.
4. От това,което прочетох тук и това,което чух от присъстващите на срещата ми става ясно,че нищо не е под контрол.
5. Абсолютно съм съгласен с всяка дума написана от Акаунта по тази тема.
6. Забравих...Рамзес,добре дошъл. С повече търпение и добро отношение,можеш да комуникираш съвсем нормално с нас.
7. Надявам се повече да не се налага да чета малоумни декларацийки на "фен клуба" на Нефтохимик.
8. Също така се надявам скоро и ние да имаме фен клуб.
1. Защо защитниците на "зелените фенове" имат никове Хадез и Рамзес ???
2. От ПР акциите на кмета ще страдат невинни хора.
3. Аз също не се извиних преди време...и не съжалявам.
4. От това,което прочетох тук и това,което чух от присъстващите на срещата ми става ясно,че нищо не е под контрол.
5. Абсолютно съм съгласен с всяка дума написана от Акаунта по тази тема.
6. Забравих...Рамзес,добре дошъл. С повече търпение и добро отношение,можеш да комуникираш съвсем нормално с нас.
7. Надявам се повече да не се налага да чета малоумни декларацийки на "фен клуба" на Нефтохимик.
8. Също така се надявам скоро и ние да имаме фен клуб.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]