Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 05 окт 2012 12:52

Личи си кой не работи
от 16:30 ша пука бири по заведенията ..тц,тц,тц
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 окт 2012 12:54

Някой погледна ли музикалната стая :roll: Нищо не казвате за това умотворение gangnnam style :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 окт 2012 13:00

Bartolomej написа:Личи си кой не работи
от 16:30 ша пука бири по заведенията ..тц,тц,тц

Той като работи, ние лежахме по плажовете, сега ние ще бачкаме, а той ще търси компания за бири :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 окт 2012 13:06

Здравей рамзес и добре дошъл в този форум!
Похвали за усърдието да напишеш този доста изчерпателен коментар. Вярно е, има някои нещица, които всеки си ги гледа през неговия си цвят очила, но няма да се впускам в подробности, а само ще се опитам да ти разясня разликата между думите "ограничавам" и "разграничавам". Това второто искаме от вас - истинските фенове, от Пламен и Ники Тодоров. А с времето въпросните файтъри сами ще почувстват и разберат, че мястото им не е сред вас. Казвал съм го преди, казах го и вчера - и в двата лагера има фенове, които истински държат на отбора си и го поддържат и такива, на които само простотии са им в главите. Но според мен в синия лагер се прави нещо по въпроса с разграничаването, докато в зеления това е все още само едно добро пожелание.
Относно послеслова ти.... вероятно ще се възползваме от възможностите за контакт, които ни позволяваш, с надеждата, че ще е за добро и за двете страни :)
[offtopic]
"това го пиша защото не познавам никой от вас лично"

Аз пък що имам усещането, че това ти твърдение не е вярно? ;)[/offtopic]
Последна промяна от petkan на 05 окт 2012 13:18, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 окт 2012 13:07

калпазанчо написа:Някой погледна ли музикалната стая :roll: Нищо не казвате за това умотворение gangnnam style :lol:

Някак си вече не ми се рискува да навлизам в умопомрачителните ти музикални наклонности :twisted:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 окт 2012 13:09

BRF написа:
калпазанчо написа:Вальо, идваш ли довечера ?

Не!Намерението ми да присъствам на този мач,бяха провалени от по-малкия ми син,който снощи вдигна температура :( !Още след края на предния сезон като излезе онова филмче за фена на Ботев,бях решил да дойда със сигурност на този мач,но.......

Значи пак познах :twisted:
....и ще си спестя шалчетата :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 окт 2012 13:14

petkan написа:Здравей рамзес и добре дошъл в този форум!
Похвали за усърдието да напишеш този доста изчерпателен коментар. Вярно е, има някои нещица, които всеки си ги гледа през неговия си цвят очила, но няма да се впускам в подробности, а само ще се опитам да ти разясня разликата между думите "ограничавам" и "разграничавам". Това второто искаме от вас - истинските фенове, от Пламен и Ники Тодоров. А с времето въпросните файтъри сами ще почувстват и разберат, че мястото им не е сред вас. Казвал съм го преди, казах го и вчера - и в двата лагера има фенове, които истински държат на отбора си и го поддържат и такива, на които само простотии са им в главите. Но според мен в синия лагер се прави нещо по въпроса с разграничаването, докато в зеления това е все още само едно добро пожелание.
Относно послеслова ти.... вероятно ще се възползваме от възможностите за контакт, които ни позволяваш, с надеждата, че ще е за добро и за двете страни :)
[offtopic]
това го пиша защото не познавам никой от вас лично
[/offtopic]
Аз пък що имам усещането, че това ти твърдение не е вярно ;)

[offtopic]И аз имам това усещане ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 окт 2012 13:16

petkan написа:
калпазанчо написа:Някой погледна ли музикалната стая :roll: Нищо не казвате за това умотворение gangnnam style :lol:

Някак си вече не ми се рискува да навлизам в умопомрачителните ти музикални наклонности :twisted:

:lol: Стига де, какво им им на моите музикални наклонности :? :roll: Харесва ми да експериментирам с всякакви стилове (минал съм и през чалгата когато бях студент и съм бил по разни купони в компанията на загорели състудентки от аграрната част на близката провинция - Айтос, Карнобат, Сливен, Ямбол, Нова Загора :lol: )

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 окт 2012 13:18

Вальо, моята прекрасна щерка (да ми е жива и здрава) ходи точно..........1 ден на детска градина, вдигна висока температура, стабилизирахме я вкъщи цяла седмица (без лекарства този път), последва второ посещение на градината и ........пак със сополи и кашлица :evil: И сега ще си наемем пак някой да я гледа вкъщи ;) Половината деца ги пускат болни и нашата горката каквато е кекава - някой само да се изкашля и тя е вече в кюпа с дватат крака...Дано да се оправи по-бързо детето ти ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 окт 2012 13:24

калпазанчо написа:
petkan написа:

:lol: Стига де, какво им им на моите музикални наклонности :? :roll: Харесва ми да експериментирам с всякакви стилове (минал съм и през чалгата когато бях студент и съм бил по разни купони в компанията на загорели състудентки от аграрната част на близката провинция - Айтос, Карнобат, Сливен, Ямбол, Нова Загора :lol: )

От музикалните ти въжделения май само на загорелите студенки бих обърнал внимание... пък било то и 30-годишни бече ;)

Върни се в “Черноморец”