Черноморец ОФИЦИАЛНО поиска изхвърляне на ЦСКА от "А" група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
nemak_3333
- Контакти:
Re: Черноморец ОФИЦИАЛНО поиска изхвърляне на ЦСКА от "А" група
Ееее ! Всеки иска, дай Боже да стане !
Bartolomej на 28 Яну 2012 19:19
Old_death написа:
ОТ ДРУГА СТРАНА-има и още един факт.Всеки срочен договор може да се прекъсне от работника-в случая Анисе с тримесечно предизвестие или без предизвестие,но с привеждане на 3 работни заплати обратно на работодателя-в случая на клуба.Така както е и станало,но по тази логика всеки играч може да напусне даден клуб когато си иска и му дадат повече пари на друго място без трансфер.Клуб Х купува играч У за 10 000 000 евро и след 5 месеца играчът връща 3 заплати и става свободен агент.Това ще доведе до пълен хаос.
Точно това е основата на въпроса.Черноморец са си вкарали автогол с подписването на тоя изпитателен срок.Искали са да си вържат гащите и да имат правото да изгонят играча през тоя период,ако той се окаже менте.Но срочен договор с изпитателен срок според КТ може да бъде прекъснат от работника след първите три месеца,ако той направи три месечно предизвестие или внесе трудовото си възнаграждение за не спазения срок на предизвестие.Точно заради тая опция в правилниците на ФИФА и УЕФА няма заложени опции за договори с изпитателен срок.Това отговаря на тревогата ти за някакъв хаос при разтрогване на договори.Виновника в случая се намира в канцелариите на Черноморец и няма смисъл да се пускат по три теми дневно за бърсане на сълзи и плюване по ЦСКА.
Пич Анице има договор за 3 години с Черноморец , в който е вписан изпитателен 6 месечен период . Дори да се възползват от клазата и да го "изгонят" , той има право по всички правилници да си търси обезщетенията . Това е нещото , което незнайно , защо менте адвокатите Градев и Василев не прочитат .
Ти чете ли преди да пишеш?
Но срочен договор с изпитателен срок според КТ може да бъде прекъснат от работника след първите три месеца,ако той направи три месечно предизвестие или внесе трудовото си възнаграждение за не спазения срок на предизвестие.Точно заради тая опция в правилниците на ФИФА и УЕФА няма заложени опции за договори с изпитателен срок.
Хайде сага осмисли нещата и престани да правиш своите си тълкования.Не можахте да разберете,че колкото и теми да отваряте ,не вие и ние сме хората,които ще решават случая.Реакцията на ръководството ви ми е ясна.На това му казват оказване на натиск.Сега каквото и решение да се вземе,ние нямаме полезен ход.Ако случая бъде присъди в полза на ЦСКА,моментално ще надуете гайдите,че сме ползвали протекции.Но ако бъде решен в полза на Черноморец,тогава ще се обърне плочата с най-накрая дошлото възмездие за крадеца.Аз преставам да пиша по тоя случай,докато не излезе официално някакво решение от БФС или някаква негова комисия.Смятам се за по интелигентен за да се намесвам в някакви спорове само по слухове!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Нейчо, ще те изкажа!

Последна промяна от Bourgas на 28 яну 2012 18:42, променено общо 1 път.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
zavinagicska
- Контакти:
Ми ако говориш за мача който се игра на Васил Левски тогава имаше бойкот ма вие срещу вашето ръководство едва ли може да направите и без това даже агитката ви не се събира 50 човека. Миналата година на мача 0 на 4 от лятната градина до стадиона един ваш фен не видях страшни сте.
- Bartolomej
- Контакти:
от Old_death на 28 Яну 2012 17:41
Хайде сага осмисли нещата и престани да правиш своите си тълкования.Не можахте да разберете,че колкото и теми да отваряте ,не вие и ние сме хората,които ще решават случая.Реакцията на ръководството ви ми е ясна.На това му казват оказване на натиск.Сега каквото и решение да се вземе,ние нямаме полезен ход.Ако случая бъде присъди в полза на ЦСКА,моментално ще надуете гайдите,че сме ползвали протекции.Но ако бъде решен в полза на Черноморец,тогава ще се обърне плочата с най-накрая дошлото възмездие за крадеца.Аз преставам да пиша по тоя случай,докато не излезе официално някакво решение от БФС или някаква негова комисия.Смятам се за по интелигентен за да се намесвам в някакви спорове само по слухове!
В правилника на БФС няма текс ,който забранява наличието на изпитателен срок в договора . В правилника на ФИФА , също не е открит от Градев и Василев още такъв
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Всеки може да си иска, какво ще стане това е различно 
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Bourgas написа:Нейчо, же те изкажа!![]()
![]()
Тоше. Изкажи ме, накажи ме, бий ме, убий ме... Тръпка ми е.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
zavinagicska написа:Ми ако говориш за мача който се игра на Васил Левски тогава имаше бойкот ма вие срещу вашето ръководство едва ли може да направите и без това даже агитката ви не се събира 50 човека. Миналата година на мача 0 на 4 от лятната градина до стадиона един ваш фен не видях страшни сте.
за това пък миналата година кат паднахте само 2:0 , бая насрани бяхте в морската
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
zavinagicska написа:Ми ако говориш за мача който се игра на Васил Левски тогава имаше бойкот ма вие срещу вашето ръководство едва ли може да направите и без това даже агитката ви не се събира 50 човека. Миналата година на мача 0 на 4 от лятната градина до стадиона един ваш фен не видях страшни сте.
За Армията говоря. Двумилионна столицо, моя. 50 човека изкарахте. ЦСКА, 30 и косур пъти шампион, играл срещи Ливърпуул и кой ли не, изкараха 50 човека публика. И после да ми говорите на мен за публика? Моля ви се. Тук мога да ти кажа защо няма публика на този стадион, но няма да ме разбереш.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец ОФИЦИАЛНО поиска изхвърляне на ЦСКА от "А" група
ntodorov написа:Bourgas написа:Нейчо, же те изкажа!![]()
![]()
Тоше. Изкажи ме, накажи ме, бий ме, убий ме... Тръпка ми е.
Бе ти няма ли да ходиш да пиеш? Само ми вдигаш тука мераците за алкохол у мен и седиш, за да ме дразниш
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта