Черноморец (Бургас) - Локомотив (София) FT. 3-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Херо спаси Ботев(Вр)
Абе аланкоолу,обърнахте ни с 2 гола от засада бе!!!Имай малко срам,бяхме ПО-ДОБРИЯТ отбор на терена и това 3:3 беше незаслужено,защото заслужавахме 3-те точки.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Der Führer
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив (София) 18 Май 2013 от 20:00
Bourgas написа:Der Führer написа:Чакаме репортаж от "специалните пратеници" на мача .
Не ти се сбъдна прогнозатаМомчетата много се стараха от началото до края, нелеп гол за Локото, вкаран от Митко. Останалото на стадиона беше синьо, колкото и малко да е.
Аааа , моля ... прогнози не съм правил . Писах че имам усещането че Локото може да бият . Е , подвело ме е усещането .

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
ShooterMan написа:Абе аланкоолу,обърнахте ни с 2 гола от засада бе!!!Имай малко срам,бяхме ПО-ДОБРИЯТ отбор на терена и това 3:3 беше незаслужено,защото заслужавахме 3-те точки.
какви засади бе сладурчо, я се вземи малко в ръце и си трай, че догодина си заминавате, айде не се обаждай където не те питат
Bourgas написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bourgas написа:Der Führer написа:Чакаме репортаж от "специалните пратеници" на мача .
Не ти се сбъдна прогнозатаМомчетата много се стараха от началото до края, нелеп гол за Локото, вкаран от Митко. Останалото на стадиона беше синьо, колкото и малко да е.
Как малко бе?! На стадиона има около 8 000 сини............седалки....Иначе честито! ...
Мерси за победата, друго си е зелен Бургас, които изкупуват билетите седмици предварително
Тодор с поредния свеж коментар.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Re: Мачът Черноморец – Локо София в списък на МВР
James Beattie написа:Мисля , че ерата на Локомотив (Сф) в елита свърши тук. Единственото положително нещо за феновете е , че с това най-вероятно приключва и ерата на Гигов.
Лошото е че не си прав.
Re: Мачът Черноморец – Локо София в списък на МВР
Поздрав за Бургаз и Варна- Те ни спасиха:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=54ZLP-wDgRI[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=54ZLP-wDgRI[/youtube]
- Der Führer
- Контакти:
nasko75 написа:айде ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ
ЩЯХ ДАЖЕ ДА ПУСКАМ ТЕМА, АМА ТУКА ЩЕ ПИША
ЧЕРНОМОРЕЦ ИГРАЕ ЗА СЕБЕ СИ, ИГРАЕ ЧЕСТНО!
бихме враца, бихме гоце делчев, бихме и илиенци. Единствено ме е яд, че не бихме гагаузите, но то стана ебати и тъпия рикошет, след като ги обърнахме до 3:2...
ние сме си дали дума, че играем футбол и ТО ЧЕСТНО...
Бихме Лудогорец през есента, борихме се честно, до колкото можахме
ще се постарая да извадя никовете на всички, които са ни плюли и да поискам извинение
Да не ме пропуснеш мен ... не че ще се извинявам де . Още декември месец казах че мача Черномрец - Ботев ще завърши с победа за пловдивчани ... И продължавам да твърдя , че мача с Левски също не се игра .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
ShooterMan написа:nasko75 написа:ShooterMan написа:Абе аланкоолу,обърнахте ни с 2 гола от засада бе!!!Имай малко срам,бяхме ПО-ДОБРИЯТ отбор на терена и това 3:3 беше незаслужено,защото заслужавахме 3-те точки.
какви засади бе сладурчо, я се вземи малко в ръце и си трай, че догодина си заминавате, айде не се обаждай където не те питат
Ти гледай вие да не заминете...радетели на честната игра.Черно Море беше в ИЗКУВСТВЕНО създаден срив и както се вижда от пролетните резултати машината пак почва да мачка.Надявам се разбираш и,че отбора на Бургас - Нефтохимик е в А група,вие сте гости г-да от Вихър Айтос 919,нямате НИЩО общо нито с традициите,нито с историята на клуба Черноморец...недейте забравя.
Което си е вярно , вярно си е

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- White Fang
- Контакти:
До гола на Локото, нищо не играехме. Много зле бяхме. Траянов и Преслав просто трябва да си ходят. После обаче се разиграхме и това е добре.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
- Der Führer
- Контакти:
White Fang написа:До гола на Локото, нищо не играехме. Много зле бяхме. Траянов и Преслав просто трябва да си ходят. После обаче се разиграхме и това е добре.
Що така ... нали единия с асистенция , другия с гол и асистенция ...
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...