Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа

Мнениеот Bourgas » 22 окт 2012 22:33

Tyranta, вземи ги тея 10 цаци за Плевен. Че за Гоцето май няма да можеш да ги накараш :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 окт 2012 22:40

Bourgas написа:Tyranta, вземи ги тея 10 цаци за Плевен. Че за Гоцето май няма да можеш да ги накараш :mrgreen:

Аз говоря специално за мача с Разград ... със ШАМПИОНИТЕ !!! моля ти са немога да ги пропусна да ги уважа !!! Особенно Шуменския Деко и Данчо Минев .. тези са ми любимците ... на снимка като ги видя и ги плювам в лицето тия помияри !!! Само заради тях ще измина 140км да доида да ги гледам :) звъннал съм вече 2-3 телефона за билети ... 10тина човека сме :) така че ... там сме !!! ХАЙДЕЕЕЕ АКУЛИИИИИИ !!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 22 окт 2012 22:42

tyranta написа:
Bourgas написа:Tyranta, вземи ги тея 10 цаци за Плевен. Че за Гоцето май няма да можеш да ги накараш :mrgreen:

Аз говоря специално за мача с Разград ... със ШАМПИОНИТЕ !!! моля ти са немога да ги пропусна да ги уважа !!! Особенно Шуменския Деко и Данчо Минев .. тези са ми любимците ... на снимка като ги видя и ги плювам в лицето тия помияри !!! Само заради тях ще измина 140км да доида да ги гледам :) звъннал съм вече 2-3 телефона за билети ... 10тина човека сме :) така че ... там сме !!! ХАЙДЕЕЕЕ АКУЛИИИИИИ !!!!

Братята Миневи са ми най-противните футболисти, заедно с Галчев и Мечеджиев. Вземете си билети от рано, че после стават 10 лева в деня на мача.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 окт 2012 22:45

Bourgas написа:
tyranta написа:

Братята Миневи са ми най-противните футболисти, заедно с Галчев и Мечеджиев. Вземете си билети от рано, че после стават 10 лева в деня на мача.

знам , знам ... за това от днеска се обадих ... там на място мойте хора ще оправят положението с билетите .. а за любимците ... моите са други :) братя ГАДЖЕВИ !! Радо Димитров (БГ МЕСИ) , Сашко от моряците ... немога да ги пропусна в Бургас да дойдат тия помияри и мен да ме няма !!! След няколко кръга чакам Месито и във Варна да дойде !!!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2012 22:48

Ей сега те почвам :mrgreen:
subzero написа:Тези "всички" са онези всички,които пропищяха от Лудогорец. Изброявам-ЦСКА,Локо(Сф),Черно море,Локо(Пд),Черноморец,Берое...

ЦСКА - Лудогорец пищя от тях заради мача на Армията. ЦСКА не са пищяли и оспорвали резултат. Феновете на ЦСКА пищяха, защото дойдоха на война в Разград и намериха война;
Локо (Сф) ??? - може ли да ме светнеш, че нещо не се сещам
Черно море - може би някои фенове на Черно море, защото срещам други, които доста уважават Лудогорец;
Локо (Пд) - имало е периоди в които са пищяли, най краткия беше след четвъртия гол във вратата им докато свърши мача и изгредаха записа :mrgreen: ;
Черноморец - е, тук си много прав :mrgreen: Но все пак невярвам да сте всички, да не говорим да ви дадем приз за обективност, след като феновета на Лудогорец сме на коренноразлични позиции ;)
Берое - и тук си в грешка. Няма напрежение между двата отбора сега.

subzero написа: Левски са ясни,те ви харесват защото взехте титлата от ЦСКА,ако тази година я вземете от тях,ще обърнат плочата.

Ето това е истината! Като помислиш над това и много неща ще си изясниш! ;)

subzero написа:Отказвам да коментирам мачовете на Лудогорец с Миньор. Излишно е !! Все едно да коментирам двойна игра на някоя тренировка.

След като предпоследния мач между Лудогорец и Миньор не включваше титулярния им състав (по тяхна воля), а последния мач няма как да си гледал, наистина е излишно да коментираш.

subzero написа:Не съм толкова разумен колкото изглеждам. ;) Лично теб изключително много те уважавам въпреки,че си твърдоглав. ;) Интелигентен си и се опитваш да бъдеш коректен. Казвам за пореден път...В началото на миналия шампионат Лудогорец беше моя фаворит. Беше бялата лястовица на БГ футбола. Побеснях след съдийската тесла на Армията. И сякаш за да докаже,че никой не може да се е...а с него, Домусчиев започна да върши глупости. И тогава всичко свърши. А мача с Черноморец ми дойде в повече. Съжалявам,но не приемам този отбор. Ако не бях гледал мачове на Лудогорец може би бих ви повярвал. Но за моя радост имаше телевизионни предавания тогава. Признавам си чистосърдечно,че стисках палци за Динамо. И исках да загубите заради съдията. Поне според вас това се случи.
Както и да е. Отбора ни има достатъчно проблеми за да се занимаваме с вас. Мисля да не ви обръщам внимание до събота след мача. Дано тогава емоцията да е положителна,за да ви почна пак. ;) Желая ти здраве и късмет !!

:) Желая ти здраве и на теб! И ако случайно намеря време да отскоча за мача, може на по бира да видим кой е по-твърдоглав ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 окт 2012 22:53

subzero написа:
tsonpen написа:Кои са тези всички? Част от фенове на няколко съперникови отбора, които преди 2 години не са си и помисляли, че отборът им ще бъде бит по няколко пъти от Лудогорец Разград. Някои от тях тогава не са знаели, че съществува такъв отбор, което говори лошо за тяхната обща футболна култура.
Хайде да ми кажеш кое пък накара някои от феновете на ФК Левски да ръкопляскат на играчите на Лудогорец? Кое накара фенове на Ботев Пловдив да ръкопляскат на бившия си играч Данчо Минев, които феновете на един друг отбор обиждат. Това как ще реагираш опира до това какво имаш в главата, а често и свестни хора биват подведени. Колко неща се изписаха за мачовете от този сезон от хора, които и една минута игра на Лудогорец не са изгледали. Ще повторя заглавието на популярен спортен сайт след мача на Локо Пловдив с Лудогорец - "Съдия закла Локо Пловдив". И това го пишат при резултат 2:5 заради единия гол. Ще припомня, че Лудогорец след това разпространи видео на въпросния гол, от което се вижда, че голът е напълно редовен. Но който чел-чел. И досега чувам абсурдни обвинения за дузпите с Миньор. И пак има видео на двете игри с ръка в наказателното поле, както и на другите положения заради които не са отсъдени дузпи.
Изглеждаш ми разумно момче. Имай предвид, че това какво говориш е твоя персонална отговорност дори и пред самия себе си. Не се превръщай в клеветник! Стига сте обвинявали отбора по принцип. Многа лоша българска черта е веднага да удряме с лопатата по главата всеки, който си покаже главата от блатото. Вие сте си я били показали, но сте се подхлъзнали, хайде сега ни обяснявате, че и с нас така щяло да стане. И не само, но и твърдите, че не плуваме, а на нещо сме били стъпили, защото и други така казвали, но факти няма.

Тези "всички" са онези всички,които пропищяха от Лудогорец. Изброявам-ЦСКА,Локо(Сф),Черно море,Локо(Пд),Черноморец,Берое...вероятно има и други. Левски са ясни,те ви харесват защото взехте титлата от ЦСКА,ако тази година я вземете от тях,ще обърнат плочата. За Миньор е ясно. С останалите още не сте играли. ;) Та,при положение,че голяма част от отборите се оплакват от вас е нормално да кажа всички. Айде ще сложа едно"с малки изключения". Защо феновете на Левски са ви ръкопляскали вече казах. Всеки фен би трябвало да уважава бившите си играчи,особено ако са оставили сърцето си на терена. Това за феновете на Ботев и Минев. Аз лично винаги съм аплодирал бившите играчи на Черноморец. Независимо в кой отбор са отишли да играят. Изключвам Анисе,за него само лоши работи си мисля. :mrgreen: Отказвам да коментирам мачовете на Лудогорец с Миньор. Излишно е !! Все едно да коментирам двойна игра на някоя тренировка.
Не съм толкова разумен колкото изглеждам. ;) Лично теб изключително много те уважавам въпреки,че си твърдоглав. ;) Интелигентен си и се опитваш да бъдеш коректен. Казвам за пореден път...В началото на миналия шампионат Лудогорец беше моя фаворит. Беше бялата лястовица на БГ футбола. Побеснях след съдийската тесла на Армията. И сякаш за да докаже,че никой не може да се е...а с него, Домусчиев започна да върши глупости. И тогава всичко свърши. А мача с Черноморец ми дойде в повече. Съжалявам,но не приемам този отбор. Ако не бях гледал мачове на Лудогорец може би бих ви повярвал. Но за моя радост имаше телевизионни предавания тогава. Признавам си чистосърдечно,че стисках палци за Динамо. И исках да загубите заради съдията. Поне според вас това се случи.
Както и да е. Отбора ни има достатъчно проблеми за да се занимаваме с вас. Мисля да не ви обръщам внимание до събота след мача. Дано тогава емоцията да е положителна,за да ви почна пак. ;) Желая ти здраве и късмет !!

Ти това (подчертаното) сериозно ли го казваш?! :shock: Да не го бъркаш с Д.Георгиев (ако не бъркам ника му)? Този Цонпен може да се опитва да изглежда като него, но всъщност е на светлинни години! За мен е един надут, арогантен, високомерен псевдоразбирач по футбол, география, физика, космонавтика, корабоплаване, журналистика, подводно ориентиране....,а всъщност му се отдава само фотографията...., за което ти му и благодари неведнъж. И въпреки усилията на половин форум да му обясни, че небето е синьо, той си го вижда зелено! На всичко отгоре продължава да ни обгрижва с бащинския си тон, въпреки че беше информиран, че повечето от нас отдавна сме родители, а някои и дядовци!
Откажи се Данчо! Загубена кауза ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2012 22:57

tyranta написа:[А в този ред на мисли както си ми ги коментирате игрите с ръце на Перник и как имало 2 дузпи .. сега пък ми идва на примависта следващия въпрос ... Миналия сезон излизат с децата... сега бяха решили да играят волейбол ли ? хахаха 2 ръце в нак.поле за един мач и имало и още ... хахаха нямам думи !!! После не било нагласена работата ...
и друго ... защо да изтървате бе .. нали сте фенове... нали сте навсякъде с отбора ШАМПИОНИТЕ !!! Домус АГА да не спря кранчето за екскурзиите ?

БУ-ХА-ХА :mrgreen:
Момко - ето, ти си поредният пример някой да си прави свободни съчинения без да е гледал мач! Но дори можеше да отвориш сайта на Лудогорец. Там има видео от всички срещи от този сезон. Лудогорец е един от малкото отбори, които правят това и всеки може да види видеорепортаж от мачовете.
Ето ти мача с Миньор: http://ludogorets.com/video.html?id=9 При първата дузпа играчът на Миньор спасява гол от голлинията с ръка! Много интересно, че не пуска топката да влезе, а усложнява с дузпа :mrgreen:
Мислете малко!

И за какви екскурзии говориш. Вчера беше гостуването във Враца. Всеки си плаща пътя, питах специално организаторката на пътуването. А други си дойдохме със собствен транспорт. Стига измислици!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 окт 2012 23:05

Изпратено на: 22 Окт 2012 23:00
От: tsonpen
До: petkan

Смятам за коректно да те уведомя, че за това

За мен е един надут, арогантен, високомерен
сигнализирах мнението ти.
Няма да ти отговоря с подобни обиди.

Аз пък не смятам за коректно да ми пълниш пощата, без мое съгласие!

... и да ти разясня, че не правиш разлика между "обида" и "определение" ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 окт 2012 23:08

Цонпен, не сме дорасли твоите творчески висоти, така че не се хаби с нас ;) Ограмотявай твоите съфорумци!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 окт 2012 23:14

tsonpen написа:
tyranta написа:[А в този ред на мисли както си ми ги коментирате игрите с ръце на Перник и как имало 2 дузпи .. сега пък ми идва на примависта следващия въпрос ... Миналия сезон излизат с децата... сега бяха решили да играят волейбол ли ? хахаха 2 ръце в нак.поле за един мач и имало и още ... хахаха нямам думи !!! После не било нагласена работата ...
и друго ... защо да изтървате бе .. нали сте фенове... нали сте навсякъде с отбора ШАМПИОНИТЕ !!! Домус АГА да не спря кранчето за екскурзиите ?

БУ-ХА-ХА :mrgreen:
Момко - ето, ти си поредният пример някой да си прави свободни съчинения без да е гледал мач! Но дори можеше да отвориш сайта на Лудогорец. Там има видео от всички срещи от този сезон. Лудогорец е един от малкото отбори, които правят това и всеки може да види видеорепортаж от мачовете.
Ето ти мача с Миньор: http://ludogorets.com/video.html?id=9 При първата дузпа играчът на Миньор спасява гол от голлинията с ръка! Много интересно, че не пуска топката да влезе, а усложнява с дузпа :mrgreen:
Мислете малко!

И за какви екскурзии говориш. Вчера беше гостуването във Враца. Всеки си плаща пътя, питах специално организаторката на пътуването. А други си дойдохме със собствен транспорт. Стига измислици!

отново отговаряш избирателно .. продължавам да не виждам коментар за червения картон за Миро Иванов .. за удар без топка в лицето на Мартин Дечев .. и в същото време резултата стана 2:0 ?? там във видеото не сте го сложили този момент най вероятно хахаха промоти мозъци такива !! такива като вас колко сме ги виждали .. вие сега тръгвате има хора се връщат от там вече ...
говориш ми за 1вата дузпа .. ами за 2рата с Перник какво ще измислиш ??
и да ти кажа ли за какви екскурзии говоря !??!? ПАК ЗА ТАЗИ ПРОСЛОВУТА среща със Черно Море 1ви кръг !!! и за тогава ли незнаеш кои плащаше или юе се правим още на откачени ??
ХАХАХА апък сега какво казваш отиди и пита организаторката "Кои ще плати пътя до Враца " ?? хахаха еми нормално като сте свикнали така .. и после нямало такива работи ... оххх оххх остави да знам малко и за вашия отбор .. имам и познати в разград знам как стават нещата .... как се плаща и на биячи от дискотеките във Варна да са стюарди на мачовете с ЦСКА и Левски .. и т.н и т.н !!!

Върни се в “Черноморец”