Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xadez
Контакти:

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот xadez » 04 окт 2012 11:17

El greco написа:Една лъжа, повторена от вас 100 пъти се превръща в удобна за вас истина. А повтаряна като мантра се превръща в 50 годишна история.... Интересно ми е, кой вие научил така да манипулирате факти и събития....

Нещата са като скачени съдове в Бургас за жалост ,една лъжа повтаряна като мантра се превръща в 93г годишна история......Интересно ми е,кой вие научил така да манипулирате факти и събития...... ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 окт 2012 11:31

xadez написа:
El greco написа:Една лъжа, повторена от вас 100 пъти се превръща в удобна за вас истина. А повтаряна като мантра се превръща в 50 годишна история.... Интересно ми е, кой вие научил така да манипулирате факти и събития....

Нещата са като скачени съдове в Бургас за жалост ,една лъжа повтаряна като мантра се превръща в 93г годишна история......Интересно ми е,кой вие научил така да манипулирате факти и събития...... ;)

Порточанов.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2012 13:15

Тогава хич няма да ви е забавно.Не,че не е постъпвал и с вас така де, сещам се за един мач с морето 2-2 във Варна преди няколко години където даже ако не се лъжа и Златко Янков беше споменал нещо по въпроса.

Колега xadez , примерът, който си дал не е надлежен. Случаят беше от ерата Нафтекс. Периода, в който оня Нефтохимик беше загинал вече.
Ерата Нафтекс беше първото ми футболно отвращение в Бургас...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 окт 2012 13:51

ntodorov написа:
Тогава хич няма да ви е забавно.Не,че не е постъпвал и с вас така де, сещам се за един мач с морето 2-2 във Варна преди няколко години където даже ако не се лъжа и Златко Янков беше споменал нещо по въпроса.

Колега xadez , примерът, който си дал не е надлежен. Случаят беше от ерата Нафтекс. Периода, в който оня Нефтохимик беше загинал вече.
Ерата Нафтекс беше първото ми футболно отвращение в Бургас...

Точно така прав си, моя грешка ние бяхме на кюпа и в този случай.Мисълта ми беше,че в този период а и към момента действащите лица са все едни и същи просто са сменили отбора.Но петната остават и не е изключено да се върнат като бумеранг към иронизиращите.Както остават съмнения и петна за останалите случаи които коментирах в предният ми поуст.Футбола в Бургас е умрял от 5-6г, дано след още толкова да преболедува.До тогава за съжаление ще коментираме все по-рядко футболните неща и това какво става на зеленият терен.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 окт 2012 15:21

ние не коментираме какво става на зеления терен ,а че зИлен Бургас пребива деца по улиците на града
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
naftastyle
Контакти:

Мнениеот naftastyle » 04 окт 2012 19:23

Bartolomej написа:ние не коментираме какво става на зеления терен ,а че зИлен Бургас пребива деца по улиците на града

Моляте спри се с твоите дразнещи коментари. Ти си един от хората който подклажда омраза между феновете на двата отбора. Всеки втори пост ти е срещу нашия отбор.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 окт 2012 19:59

naftastyle написа:
Bartolomej написа:ние не коментираме какво става на зеления терен ,а че зИлен Бургас пребива деца по улиците на града

Моляте спри се с твоите дразнещи коментари. Ти си един от хората който подклажда омраза между феновете на двата отбора. Всеки втори пост ти е срещу нашия отбор.

В грешка си ла . Не срещу отбора , а срещу "феновете" му
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
naftastyle
Контакти:

Мнениеот naftastyle » 04 окт 2012 20:27

Bartolomej написа:
naftastyle написа:

В грешка си ла . Не срещу отбора , а срещу "феновете" му

Същата работа ла. Отбора на Нефтохимик са феновете му. ;)

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 05 окт 2012 06:01

Няма по-голяма глупост от тази тема! Тези два клуба нямат предпоставки за каквито и да е вражески настроения. Ако някой има лични проблеми, не мисля, че трябва да ги приписва на футболен Бургас. Играчи и специалисти през годините постоянно се вливаха и продължават да го правят ту в единия, ту в другия отбор. Тези конфликти нямат нищо общо с Черноморец и Нефтохимик, те са само в нечии болни глави.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 окт 2012 07:37

Капитана написа:Няма по-голяма глупост от тази тема! Тези два клуба нямат предпоставки за каквито и да е вражески настроения. Ако някой има лични проблеми, не мисля, че трябва да ги приписва на футболен Бургас. Играчи и специалисти през годините постоянно се вливаха и продължават да го правят ту в единия, ту в другия отбор. Тези конфликти нямат нищо общо с Черноморец и Нефтохимик, те са само в нечии болни глави.

Капитане, лошото е, че има млади хора, които не могат да го проумеят това.

Върни се в “Черноморец”