Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:14

k.dimitrov написа:
kartago написа:Опа, за картона на Цоньо съм на друго мнение! Извинявам се на всички, които не мислят така, но това е мое мнение! Мисля, че нарочно си го изкара, даже и Херо не се ядоса! Не съм проверявал с колко картона виси, но като че ли, сега беше момента да го направи, за да е чист накрая! Не знам, за мен беше очевадно, че е така! Цоньо не е глупав футболист, с опит е, и отлично знае за какво става въпрос! А, че много се забави изпълнението е факт! Дано да съм прав, и дано да са го решили с Херо това и да направят правилната тактика за Перник! Нищо не казвате за включването на Мелконян, и то като ляво крило?! Май доста ишиаси ще има след този мач! Жалко, че се е контузил още на мача в Пловдив, за мен това ще е второто откритие на Херо след Шаешу! ЦСКА просто ги разплака ( днес пак ми писаха, къде е оня бе, дето развинти бека ни? :mrgreen: )

Петьо, ако трябва да се чистят картони, то те се чистят с жълт, а Цоньо имаше вече такъв. Червения не върши работа. А изпълнението се забави, защото Цоньо очакваше да се дръпне назад човекът от стената, след като това не стана и Цоньо видя, че съдията не го санкционира, реши да изпълнява, но не се разбраха с Дяков. И в този момент вместо защитникът в стената, картона го получи той.

Така е! В репортажа се вижда само част от ситуацията. За мен главния и страничния (откъм нас) изпълняваха поръчка! Не е възможно до такава степен да си неадекватен!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 апр 2012 01:23

Прав си Петьо ! Ама съгласи се с мен, че не може да бъдеш адекватен, като цял ден си карал на лютеница! В Бургас за разлика от други градове, няма парламентарни кюфтаци за съдиите ! Така, че не се сърдете :mrgreen: ! Келепир ДС не бута !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 01:24

Ще се съглася с вас! Ники, апропо, една от причините да не дойда на мача е адаша (уж приятел) взе да отстранява некви конкуренти?! Та му дадох зелена светлина, белким му върже, явно не е, щом е изчезнал толкоз рано! Хахахахахахахаа :mrgreen:

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 23 апр 2012 01:26

Съдията просто беше некомпетентен. Няма как да е поръчка, защото грешките му просто бяха идиотски. Човекът си не може и това е. Гледам сега записа и се смея. Колкото до картоните на Боли и Цветковски - мисля, че и двата ще паднат ако има някой нормален по комисиите.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 01:34

botev1921 написа:Съдията просто беше некомпетентен. Няма как да е поръчка, защото грешките му просто бяха идиотски. Човекът си не може и това е. Гледам сега записа и се смея. Колкото до картоните на Боли и Цветковски - мисля, че и двата ще паднат ако има някой нормален по комисиите.

Пич, съгласи се, че Боли не играе за дузпа, да, падна, подскочи да се предпази и веднага овладя топката, с нищо не е показал, че симулира, че му "изтича кръвта" не се направи на "умрял лебед" ( което му прави чест) и затова си поведение получи "награда"! Но ще видиш, че поне него ще го отразят!!! Няма да му падне картона! За съдията, ние не казваме, че подкрепяше вас, а си мислим, че беше поръчан срещу "Черноморец"(от други едни сили) , преди гола на Илиев, имаше две мнооооого съмнителни положения пред вашето наказателно поле, и тоя юнак ( съдията) се направи на англиЦки рефер, хехехехехе! Затова и Херо полудя! Чест ви прави, че играхте честно и открито, много добре знаехте къде отивате да играете и не се затворихте, получи се мач! Успех ви желая!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:37

kartago написа:Ще се съглася с вас! Ники, апропо, една от причините да не дойда на мача е адаша (уж приятел) взе да отстранява некви конкуренти?! Та му дадох зелена светлина, белким му върже, явно не е, щом е изчезнал толкоз рано! Хахахахахахахаа :mrgreen:

Бъзикай се ти... и откъде знаеш, че не ми е вързало? Не глей кво пиша. Тва е само за парлама :twisted:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:43

botev1921 написа:Съдията просто беше некомпетентен. Няма как да е поръчка, защото грешките му просто бяха идиотски. Човекът си не може и това е. Гледам сега записа и се смея. Колкото до картоните на Боли и Цветковски - мисля, че и двата ще паднат ако има някой нормален по комисиите.

Може и да е бил некомпетентен.... ама чак пък толкоз :o Второто ти определение - "идиотски" май повече му подхожда, ако все пак не е свирил така, че да подпомага трети отбори. Във всеки случай, не е свирил срещу вас.
п.п. Поздравления на вашите момчета за откритата игра и приятния футбол!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 01:43

petkan написа:
kartago написа:Ще се съглася с вас! Ники, апропо, една от причините да не дойда на мача е адаша (уж приятел) взе да отстранява некви конкуренти?! Та му дадох зелена светлина, белким му върже, явно не е, щом е изчезнал толкоз рано! Хахахахахахахаа :mrgreen:

Бъзикай се ти... и откъде знаеш, че не ми е вързало? Не глей кво пиша. Тва е само за парлама :twisted:

Тук има някаква завръзка дето ми убягва ...да не става въпрос за новата ми приятелка във Фейсбук :roll:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 01:44

petkan написа:

Еми тогава вече да знам защо ме отсвири, поне да съм спокоен, че си е заслужавало! :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:46

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:

Тук има някаква завръзка дето ми убягва ...да не става въпрос за новата ми приятелка във Фейсбук :roll:

Ти пък, ако не се намесиш - няма да те бива :o Айде пак ни изяде хляба :o

Върни се в “Черноморец”