k.dimitrov написа:kartago написа:Опа, за картона на Цоньо съм на друго мнение! Извинявам се на всички, които не мислят така, но това е мое мнение! Мисля, че нарочно си го изкара, даже и Херо не се ядоса! Не съм проверявал с колко картона виси, но като че ли, сега беше момента да го направи, за да е чист накрая! Не знам, за мен беше очевадно, че е така! Цоньо не е глупав футболист, с опит е, и отлично знае за какво става въпрос! А, че много се забави изпълнението е факт! Дано да съм прав, и дано да са го решили с Херо това и да направят правилната тактика за Перник! Нищо не казвате за включването на Мелконян, и то като ляво крило?! Май доста ишиаси ще има след този мач! Жалко, че се е контузил още на мача в Пловдив, за мен това ще е второто откритие на Херо след Шаешу! ЦСКА просто ги разплака ( днес пак ми писаха, къде е оня бе, дето развинти бека ни?)
Петьо, ако трябва да се чистят картони, то те се чистят с жълт, а Цоньо имаше вече такъв. Червения не върши работа. А изпълнението се забави, защото Цоньо очакваше да се дръпне назад човекът от стената, след като това не стана и Цоньо видя, че съдията не го санкционира, реши да изпълнява, но не се разбраха с Дяков. И в този момент вместо защитникът в стената, картона го получи той.
Така е! В репортажа се вижда само част от ситуацията. За мен главния и страничния (откъм нас) изпълняваха поръчка! Не е възможно до такава степен да си неадекватен!
[/center]