Мнениеот Bourgas » 17 мар 2012 20:30
Ей, момченце, не ми се коментират нещата, които ти написах? Защо така, не ти отърва ли? Що не си обективен? Какво нарушение, ти луд ли си? Ти мача от къде го гледа, от вкъщи ли? Що не беше на стадиона? Къде беше, за да ми ревеш сега? Да съм казал, че тоя футбалер, който стана футболист при нас, е нямал положения? Нищо подобно! Да съм казал, че не вкарахте гол от 40 метра? Нищо пободно! Аз казвам, че 1-вия ви гол беше след нарушение срещу нашето неадекватно централно защитниче, синчето на Диян Петков. Аз казвам, че в края на полувремето, първото, имаше игра с ръка във вашето наказателно поле в стил Марадона и вашата публика го видя, а тя е на 150 метра от положението и млъкнаха! Аз казвам, че двата ни отменени гола бяха редовни. Имаше и още 1 засада измислена второто полувреме, която ни спря голова атака. Аз казвам, че вашето футболистче изрита наш футболист БЕЗ топка и за това получи директен картон. Казвам, че при Ваня Дзеферович нямаше умисъл от страна на нашия, даже и той се контузи и Ванята получи травма. Тва нарочно ли е? Аз казвам, че играхте за Х, абсолютно лежане, бавене, даже при една от смените 23 номер от вашите, един черен, не го знам кой е, седна и показа, че иска да го изнесат с носилка, но поне този път съдията му каза не, той си стана и съвсем нормално си излезе. Аз казвам, че всяка борба за топката се свиреше във ваша полза, само в центъра свиреше за нас, аз казвам, че бяхме ощетени с тези неща. А ти, момче, с какво си бил ощетен днес? И какви са тия простотии, да ми идвате на стадиона и да ми опъвате транспаранти "К*Р ЗА НАФТА!" Май само к*рове са ви в главите. Бил съм афектиран... Айде фора![offtopic]Имаше 5 минутни продължение, защото не спряха да целят съдията с бутилки вода, почти влязоха да го шамарят, вашите само лежаха, а малоумното ви вратарче, на което явно си фен, бавеше непрекъснато. В Бургас играем футбол, селските номера - на село! Аман от псевдофутболистчета.[/offtopic]
Последна промяна от
Bourgas на 17 мар 2012 20:33, променено общо 1 път.
[center]
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]

[/center]
[center]

[/center]