Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 03 окт 2012 12:05

Да взема да дойда на мача :roll: ?Някой да има свободно шалче :? ?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 окт 2012 15:50

Не смятах да пиша,тъй като не съм запознат в детайли със случилото се,незнам кой е крив и кой е прав но ще си изкажа мнението си.
Започвам с това че не познавам никой от пишешти те тук и не съм адвокат на никой и не целя да засегна никой.
Това което става последните няколко месеца с тези нападения и побоища е гнусно и отвратително.Какво се дели толкова в Бургас между феновете немога да проумея.Или мога.
Някаква групичка ненормалници иска от феновете на Черноморец да им върне стадиона.Да ги презнае че те са най великите,да няма нито един син фен.И когато тази групичка извърши поредната си простотия от зеления фен клуб излизат: Те не са от фен клуба. А какви са? Или са просто някакви индивиди които ей така са решили да запалят някой друго знаме,да разбият някоя и друга врата,да набият момче на 15 години пребиращо се от контрола.Да те може да не членуват във фен клуба ама са фенове на отбора.Така че тези мантри че не са ваши фенове ходете ги разправяте в детската градина.Или така не ви оттърва драги зелени фенове?
За последния случай за мен всичко е ясно и мисля че всеки нормално мислещ и пишеш тука и на него." Гузен негонен бяга" Ако обаче греша и има и замесен сини фенове нека си получат заслуженото наказание.
Незнам предният път какво сте обаъждали на срещата при предния инцидент,но за мен е било безмислено.Мислили сте че можете да постигнете някакво съгласие с тях.Неможете.
Дори и да им изпълните исканията,техните простотии няма да спрат.Те живеят за това,да пребият някой,да запалят някое знаме и после да се похвалят колко са велики.Измет.
Какъв разговор да водиш с човек който те кани да си разрешите проблемите с бой.Няма смисъл.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 окт 2012 17:24

BRF написа:Да взема да дойда на мача :roll: ?Някой да има свободно шалче :? ?

Ами добре дошъл, ще ти дам моя шал ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 окт 2012 17:39

ivan56, аз също до скоро не познавах никой в този форум, по принцип не си и падам по разни форуми, социални мрежи и т.н. защото смятах, че там се подвизават разни плоски индивиди с простовато мислене. След дълго време на четене във форума осъзнах, че тук са се сбрали свестни, интелигентни индивиди. Когато се запознах с тях си затвърдих мнението за тях. Оказа се, че са хора с успешен бизнес, базиран не на някакви измами и схеми, а всичко е постигнато с къртовски труд. Има и хора с успешни кариери, интелигентни хора, на които винаги можеш да разчиташ. Но част от тях (както и аз самия вкл.) бяхме (а може би и все още сме) наивни, че можем да променим нещата с добро с комуникация и диалог. Вече като организирани фенове с по-честа комуникация помежду си до нас достигаха редица тревожни сигнали за бити момчета. В началото си мислехме, че са слухове, пуснати нашега и с цел евтин имидж от страна на феновете на Нафтата. До момента в който не станахме свидетели как бият невинно момче на 17 год, който беше с нас на контролата с Етър. На 17 год, със сестра си на 15 г. Нападнати от 5ма на 20-25 год. в тъмното. Сигурно си чул за този случай. След този и случая със запалените знамена направихме среща с група фенове на Нефтохимик - вкл. председателя, бившия председател, както и основни фигури от клуба на привържениците на Нефтохимик. ОКаза се, че не са склонни да спомогнат за намаляване на инцидентите, по-скоро не могат, не че не искат. Точните думи бяха - НИе не можем да гарантираме нищо, има си полиция. Но знаят кои са проблемниоте, но не могат да се справят сами и да почистят сами къщичката си. Но пък ни поставиха условия. Ей така, да има. Е, и ние се позабавихме с това да съдействаме за нещата, скоито се ангажирахме и то не заради нежелание, а поради липса на време у повечето от нас. И ето ти на, нов случай. Но, какво съм забелязал у почти всички фенове на Нефтохимик - и проблемните, и свестните: Винаги, абсолщтно винаги търсят вината първо навън, а после вътре в себе си. Винаги на преден план изскача някаква теория на конспирацията, че някой друг гонил техни фенове и т.н. Не изключвам и такава ситуация де...Но, това са хора, които винаги мислят и са убедени, че са прави, не поддават на приятелски съвети и това си е техен проблем. Аз лично загубих за себе си смисъла да им съдействам за каквото и да било. Бих го направил само и единствено ако такова е желанието на групата Олд скуул бойс, защото са ми приятели, защото държа на тях, те на мен и съм екипен играч. Ако болшинството го иска, ще им помогна. Но има и една друга тенденция която ми прави впечатление: влиза се по разни хулигански сайтове, където не се изисква регистрация, влиза някой пише някаква глупост от името на Олд скуул бойс или да речем от името на Синята Бригада, и после това служи за предтекст, че видиш ли някой ги бил провокирал...И после ще се намери и някой да каже, че е бил гонен, заплашван и т.н. Или ще си намират удобна медия, като днес примерно отиватр в едно ново радио, самопоканват се и си говорят каквото им е удобно. И то на тема, която засяга и нашите фенове. Ето това е маниер и стил на действие. Затова всякакви симпатии ккъм техния клуб и публика ми умряха . Вече.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 окт 2012 21:51

hristo1306 написа:П.П. Ицо 1306,ти човече подклаждаш омраза в този форум. Нарочно или без да искаш. Достатъчно сме търпеливи,а ти се качваш на главите ни с приказките си за ДС и омразата между феновете. Не отива на човек на твоята възраст да оправдава такова поведение с действията на ДС. Аз лично ще се радвам,ако пишеш по-рядко. Особено по такива теми.

Щом така мислиш - спирам ! Но не смятам, че казаната истина поражда омраза - по скоро боли от нея. Чао на всички бъдете живи и здрави.

Ице,не виждам причина да се сбогуваш с всички. Уточних,че виждането е лично мое. Вероятно на останалите им е приятно да общуват с теб. Ако трябва дас ъм честен и на мен ми е приятно,в моментите в които не ми говориш за "истината". ;) А твоята истина я знаем всички и да,боли ни. Но не виждам как може тя да е причина за побой над невинни хора. Аз,а предполагам всеки нормално мислещ, съм на мнение,че дори Черноморец да се върне в Акациите,а Нефтохимик да остане на Лазур,тези гаменчета ще продължават да бият деца. И не заради "ИСТИНАТА',а защото за тях вече е късно. Късно е да бъдат възпитавани или научени. Те ще бият деца,защото им е кеф,а не заради твоята,нашата или тяхната истина.
Бъди жив и здрав !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 окт 2012 21:54

Снощи колегата vladu написа нещо..."Футбола е игра,а не война" или нещо подобно. Та в тоя ред на мисли ми хрумна идеята на следващите домакински мачове на двата отбора,футболистите да излязат с фланелки с подобен надпис и да ги хвърлят на по-младите хора от агитките. Не,че ще има смисъл,ама ще покажат,че са съпричастни.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 окт 2012 22:13

grud написа:Миро...... бах аз тоз БББ :o ,ще намразиш това име още повече, ти гледа ли го някъде?

Гледах го ...някак ... по интернет . Мач който Байерн изигра без мотивация , като добавим и безобразните изяви на маймуняците в защита - резултата е реален . Дори е добре че загубиха точно този мач , който е без значение ... е някой може да спомене и липса на шанс , но с играта си Байерн просто не заслужаваха различен резултат . ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 окт 2012 22:17

Bartolomej написа:За Юве горе долу познах . Все пак не загубиха в дебюта си на новото стадион в ШЛ , което е позтивно :)

Късмет ... какво да правиш . Шахтьор ги изнасилиха образно казано , торинци трябва да са доволни от Х-са . ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 окт 2012 22:19

За теб , винаги ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 окт 2012 12:21

Искам си Акаунта написа:

За теб , винаги ;)

Абе аз три шалчета ще му дам... заслужава ги момчето! Цял сезон не е пропуснал мач на Акулите, а още го държим неподходящо облечен :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”