Бургас е Зелен...!!! написа:преди малко ти писах коментар но бързичко и незнайно защо беше изтрит ..
Можеш ли да ми обясниш , поради каква причина ще се прекрати договора за наем на Лазур ...?
Ти кой си че да гониш всички в Долно Езерово ..?
И какво общо има кмета със цялата тази история ... ( колко гласа ще му гарантираш на изборите ,,..? повече ли от нас ..?)
Взе ми си прочети още веднъж мненията от днес и си помисли хубавичко, как те ще се възприемат от феновете на НЕФТОХИМИК с оглед създалата се ситуация ..
А колкото до това, дали всичките сте биле във Варна ще кажа че , на нашия мач имаше 4-5 човека със сини тениски на една от вашите фракции които бяха на емблематичната за вас ротонда ..
Приятелю , от над 20 години съм спрял да се тревожа кой как ме възприема . Мен или това което правя или казвам .

Достатъчно съм умен да знам какво говоря , както и да си нося последствията от това .
Не е необходимо да има причина да се прекрати договора за наем , достатъчно е само собственика да пожелае да го направи . Знаеш това не по-зле от мен . Събев е собственик на стадиона и президент на Черноморец . Феновете на Черноморец могат да адресират към него всякакви искания , които сметнат , че ще са от полза за отбора .
Защо да ходите в Долно Езерово ли ? Ами замисли се малко - докато играехте там , нямаше такива инциденти . След като Нефотхимик се върна на Лазур , има 3 доказани побоя на фенове на Черноморец от фенове на Нефтохимик . И един пожар причинен от фенове на Нефтохимик . Няма да коментирам , само излагам фактите .
За кмета си прав - няма никакво основание да се намесва в спорове между частни дружества . Но след пожара го направи ... че си писа и актив от цялата работа . Аз гласове няма да му събирам ... по простата причина , че е корумпиран и е една от причините Черноморец да не играе на стадиона в Акациите , а Нефтохимик почти да изчезне . Но щом вие искате да гласувате за човека , родил гениалната идея , че в града ни трябва да има само един отбор и той да се казва Бургас ( че и се опита да я приложи на практика задно със Събев и Балъков ) , ваша воля .
Колкото до хората на ротондата ... ще вляза в твоя тон . Откъде да сме сигурни , че това не са фенове на Нефтохимик разхождащи се с ловни ( или военни ) трофеи . Нали вие си падате по събличането на фенове на другия отбор