Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 02 окт 2012 17:13

Сега как да отиде човек при родителите на битото момче и да им обясни, че са го били, защото не е върнал стадиона на зелените от Събев :roll:
Щото той като го е купил, или както там го е придобил - това момче е било на 9-10 години....Май няма мн смисъл от комуникация с индивида Бургас е зелен, то е ясно че е от тия проблемните ;) Ама то и със разумните не постигнахме особен ефект :(
п.п. За тия ритнитопковци дето една топка не могат да си подадат правилно ще се избием в тоя град :evil: Е*ем ти и футбола.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 окт 2012 17:14

Бургас е Зелен...!!! написа:
kartago написа:Бургас е Зелен...!!!, викаш имало хора със сини тениски, а ако са от "Левски" ? И да се чуди човек, как още там не сте ги запалили, разкъсали, пребили, малко на Ку-клукс-клан започва да намирисва!!! Тоя път не палихте ли знамена? Викаш едните жертви, другите като гестапо трябва да действат! Ебати простотията начи......

Стадиона след инцидента със запалените флагчета се охранява повече и от Бургаския затвор , поне едно 20 униформени и по наши сведения още толкова цивилни ..
и не се прави на ударен , няма как говеда да носят ваши тениски па макар и сини ...

Има откраднати 18 знамена, две големи запалени, които след като са изкарани от стаята са изчезнали преди следователката да ги е видяла. Не се прави ти на ударен. Питай Благо защо се охранява, направо му съчувствам на човека, дава си здравето за вас, а вие не го оценявате. Защото ако го правехте, щяхте да посочите извършителите, защото ги знаете. А не да ми отива един в 5-то и да прави самопризнания, при положение, че са били 6 човека. Не ми се спори и тук ще кажа, отвратен съм.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 окт 2012 17:26

Що за комплексар трябва да си да нападнете десет срещу един.Независимо дали си син или зелен.Обекта трябва да бъде набит защото носи тениска на любимия си отбор,а отсрещната страна мрази този отбор.Накъде върви този свят.Както казва калпазанчо е..м ти футбола.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 17:56

Зелен Бургас
имаш ли нещо общо с онзи нарисувания форумен-клоун Владимир Дюлгеров , ей така случайно :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 18:20

truegreen написа:
Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:

Поръчкова статия на Черноморски фар. Няма нищо истинско в нея. Но мисля, че точно на теб и да ти обясня, няма да ме разбереш.

Ок , спираме диалозите , няма проблем ... Марш тогава в Долно Езероо , или където ви приемат . Още на следващата среща с Киряков ще искаме да постави пред Събев въпроса с прекратяване договора за наем на Нефтохимик за стадиона в Лазур . А кмета да внимава с изявите си по медиите по въпроса , че идват избори .

Ей по спокойно ве жертвите вие се не сте виновни. Ни лук яли ни лук мирисали така ли? Не виждате ли че проблема е в двата лагера. Какво са правили ваши фенове минути след нашия мач с Любимец пред стадиона и са гонили наше момче с възгласите ей мазут ела тука шИта убИем уе. Това нормално ли е? И статията хич не е платена ами си е самата истина може да питате момчето.[/quote]
Няма проблем ... уреди ми среща с момчето да поговорим . Аз не се притеснявам да дойда сам . Имам някои познати и връзки , ако мога ще помогна . В интерес на всички е нападателите да бъдат разкрити :!: Аз понеже не съм точно фен на Черноморец , нямам проблем да ги посоча на полицията ... ако се окаже че са от фенската маса на отбора .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 18:37

пламенски
ся ко правим бе
са избиваме ли зарад твоите аверчета комарчета, мартинчовци , манолчита и тем подобни олигуфренчета
А ??

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 18:39

Бургас е Зелен...!!! написа:преди малко ти писах коментар но бързичко и незнайно защо беше изтрит ..
Можеш ли да ми обясниш , поради каква причина ще се прекрати договора за наем на Лазур ...?
Ти кой си че да гониш всички в Долно Езерово ..?
И какво общо има кмета със цялата тази история ... ( колко гласа ще му гарантираш на изборите ,,..? повече ли от нас ..?)
Взе ми си прочети още веднъж мненията от днес и си помисли хубавичко, как те ще се възприемат от феновете на НЕФТОХИМИК с оглед създалата се ситуация ..
А колкото до това, дали всичките сте биле във Варна ще кажа че , на нашия мач имаше 4-5 човека със сини тениски на една от вашите фракции които бяха на емблематичната за вас ротонда ..

Приятелю , от над 20 години съм спрял да се тревожа кой как ме възприема . Мен или това което правя или казвам . ;) Достатъчно съм умен да знам какво говоря , както и да си нося последствията от това .
Не е необходимо да има причина да се прекрати договора за наем , достатъчно е само собственика да пожелае да го направи . Знаеш това не по-зле от мен . Събев е собственик на стадиона и президент на Черноморец . Феновете на Черноморец могат да адресират към него всякакви искания , които сметнат , че ще са от полза за отбора .
Защо да ходите в Долно Езерово ли ? Ами замисли се малко - докато играехте там , нямаше такива инциденти . След като Нефотхимик се върна на Лазур , има 3 доказани побоя на фенове на Черноморец от фенове на Нефтохимик . И един пожар причинен от фенове на Нефтохимик . Няма да коментирам , само излагам фактите .
За кмета си прав - няма никакво основание да се намесва в спорове между частни дружества . Но след пожара го направи ... че си писа и актив от цялата работа . Аз гласове няма да му събирам ... по простата причина , че е корумпиран и е една от причините Черноморец да не играе на стадиона в Акациите , а Нефтохимик почти да изчезне . Но щом вие искате да гласувате за човека , родил гениалната идея , че в града ни трябва да има само един отбор и той да се казва Бургас ( че и се опита да я приложи на практика задно със Събев и Балъков ) , ваша воля .
Колкото до хората на ротондата ... ще вляза в твоя тон . Откъде да сме сигурни , че това не са фенове на Нефтохимик разхождащи се с ловни ( или военни ) трофеи . Нали вие си падате по събличането на фенове на другия отбор ;)

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 02 окт 2012 18:41

Айде сега накарайте хората да идат на мач на Черноморец. Ако успеете, по една ракия от мен.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 18:47

White Fang написа:Айде сега накарайте хората да идат на мач на Черноморец. Ако успеете, по една ракия от мен.

е що да не идем .. то проблема не е с тиването , а с приБирането :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 18:58

Bartolomej написа:
White Fang написа:Айде сега накарайте хората да идат на мач на Черноморец. Ако успеете, по една ракия от мен.

е що да не идем .. то проблема не е с тиването , а с приБирането :)

То като се замислиш ... сега всеки като вземе по 3-4 човека да не се прибира сам , накрая ще вземем да напълним стадиона :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”