Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2013 00:08

Bartolomej написа:
petkan написа:
subzero написа:Ей,Богу !! Като чета Миро и се чудя дали да се Фърля през терасата. :roll: Бах тоз Черноморец,нищо положително в него.

Ма вий що му четете фантасмагориите на Миро, а не гледате манчестърско-римските дербита?! :shock:

ми щот ми е смешно как се омотва сам в небивалиците си и сички вече му се смеят :)

А , мен не ми пречи , свикнал съм ... и за мача с Ботев Пловдив ми се смеехте като ви говорих преди да почне полусезона :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2013 00:11

grud написа:
Искам си Акаунта написа:
grud написа:Моята информация е друга:
"Най-скъп на “Българска армия” е бразилеца Жуниор Мораеш, който струва 2 750 000 евро. Почти с 1 милион евро по-евтин е най-скъпият играч на “Герена” – испанецът Тони Калво, който е купен за 1 800 000 евро."
А и аз писах за т.н. норма на печалба!

Не черпя информация от български медии ... обикновено пишат глупости . Нo ка Калво наистина му е толкова цената .
На Мораеш МОЖЕ да му стигне толкова цената . 1,76 млн са платени към момента .
А какво е норма на печалба ? Това са само примери . Ако трябва да се смята кой отбор какво спечелил от трансфери , Черноморец е още по-назад .

Ма ти наистина ли мислиш че Мораеш кацна без пари на Армията? :shock:

Не "мисля" ... сигурен съм . Друг е въпроса , че една част от парите при продажбата му поеха в друга посока .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 апр 2013 00:14

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:
petkan написа:
subzero написа:Ей,Богу !! Като чета Миро и се чудя дали да се Фърля през терасата. :roll: Бах тоз Черноморец,нищо положително в него.

Ма вий що му четете фантасмагориите на Миро, а не гледате манчестърско-римските дербита?! :shock:

ми щот ми е смешно как се омотва сам в небивалиците си и сички вече му се смеят :)

А , мен не ми пречи , свикнал съм ... и за мача с Ботев Пловдив ми се смеехте като ви говорих преди да почне полусезона :mrgreen:

Ми да беше заложил! Ся и ние щяхме да сме се облажили покрай теб :P
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2013 00:19

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:ми щот ми е смешно как се омотва сам в небивалиците си и сички вече му се смеят :)

Че аз бях заложил ... друг мач ми избяга тогава :mrgreen:

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 09 апр 2013 00:21

Искам си Акаунта написа:
grud написа:
Искам си Акаунта написа:
grud написа:Моята информация е друга:
"Най-скъп на “Българска армия” е бразилеца Жуниор Мораеш, който струва 2 750 000 евро. Почти с 1 милион евро по-евтин е най-скъпият играч на “Герена” – испанецът Тони Калво, който е купен за 1 800 000 евро."
А и аз писах за т.н. норма на печалба!

Не черпя информация от български медии ... обикновено пишат глупости . Нo ка Калво наистина му е толкова цената .
На Мораеш МОЖЕ да му стигне толкова цената . 1,76 млн са платени към момента .
А какво е норма на печалба ? Това са само примери . Ако трябва да се смята кой отбор какво спечелил от трансфери , Черноморец е още по-назад .

Ма ти наистина ли мислиш че Мораеш кацна без пари на Армията? :shock:

Не "мисля" ... сигурен съм . Друг е въпроса , че една част от парите при продажбата му поеха в друга посока .

Тая работа замириса на оня виц:
Та.аци госпожа Пешева моя мъж все по курви ходи та рекох да не е и у вас......
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 апр 2013 00:23

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:ми щот ми е смешно как се омотва сам в небивалиците си и сички вече му се смеят :)

Че аз бях заложил ... друг мач ми избяга тогава :mrgreen:

Ми кат не знаеш как да си използваш пророческите способности......скоро няма да се возиш на собствена яхта :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 апр 2013 00:26

grud написа:Тая работа замириса на оня виц:
Та.аци госпожа Пешева моя мъж все по курви ходи та рекох да не е и у вас......

Ееее, няма коректност и равнопоставеност тук!
Моля, модераторите да вземат отношение!
Последна промяна от petkan на 09 апр 2013 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2013 00:27

grud написа:Ма ти наистина ли мислиш че Мораеш кацна без пари на Армията? :shock:

Не "мисля" ... сигурен съм . Друг е въпроса , че една част от парите при продажбата му поеха в друга посока .[/quote]

Тая работа замириса на оня виц:
Та.аци госпожа Пешева моя мъж все по курви ходи та рекох да не е и у вас......[/quote]
Джовани Бекали го уреди за ЦСКА , защото Мораеш нямаше как да заигре в Румъния ... а при продажбата му получи процент . За Зику ЦСКА се бръкна към 450 000 евро ... и пак Бекали го уреди .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2013 00:29

petkan написа:Ми кат не знаеш как да си използваш пророческите способности......скоро няма да се возиш на собствена яхта :mrgreen:

:mrgreen: не играя с такъв финансов ресурс , че чак за яхта да събирам :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 апр 2013 00:32

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Ми кат не знаеш как да си използваш пророческите способности......скоро няма да се возиш на собствена яхта :mrgreen:

:mrgreen: не играя с такъв финансов ресурс , че чак за яхта да събирам :mrgreen:

Ми на! Не те послушахме! Ако си бяхме обединили финасите, сега дружно щяхме да надуваме платната и :(

Върни се в “Черноморец”