subzero написа:А ,бе вий двамата не си ли разменихте скайповете ??
Искат ми снимки..
.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:А ,бе вий двамата не си ли разменихте скайповете ??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:subzero написа:А ,бе вий двамата не си ли разменихте скайповете ??
Искат ми снимки..Стиснати са.
![]()
.
[/center]
[/center]burgazliqta написа:И ся кат си разменим скайповете темата ще упостее и ще падне ...![]()
![]()
ей развалихте темата .. тцтц. не ва е срам
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:burgazliqta написа:И ся кат си разменим скайповете темата ще упостее и ще падне ...![]()
![]()
ей развалихте темата .. тцтц. не ва е срам
А не се притеснявай, аз ше си говоря..![]()
[/center]burgazliqta написа:сама ли ...![]()
много ще е подозрително тогава
![]()

[/center]burgazliqta написа:И кво стана ся ... темата умря. Всички се изпокриха ... тцтц

Red_Girl написа:burgazliqta написа:И кво стана ся ... темата умря. Всички се изпокриха ... тцтц
Орлите сега ще играят и затова.
[/center]burgazliqta написа:Red_Girl написа:burgazliqta написа:И кво стана ся ... темата умря. Всички се изпокриха ... тцтц
Орлите сега ще играят и затова.
Съмнява ме да е за това. Явно много им се видяха два дена и сега си релаксират... утре пак ще избухнат с някой романи.![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта