Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 27 сеп 2012 16:58

калпазанчо написа:
xapdyep написа:ако вие бяхте " мъдри и справедливи" по твоите думи, щяхте да направите така, че правдата да възтържествува и да върнете на вашия си стадион, а не да ползвате този на Нефтохимик. И не ми излизай, че стадиона е на МС защото, така както е тръгнало като нищо и вас да остави както остави Нефтохимик, както остави Поморие. И вместо да си държите на вашото и историята си седите мирно под козерките на ст. Нефтохимик (така го знаят в цяла България и само знаете защо) и не обелвате дума никъде освен може би сред вас. И не ме набеждавайте за фен на Нефтохимик, просто съм реалист и незнам защо вие изкривявате нещата. И нормално да си ми изтрил мнението, тука се случва много често да се трият мнение на хора, които не изповядват точно вашата идеология. Все едно в форумите на Локо Сф и ЦСКА да ми трият мненията ако им кажа, че ст. Славия не е техен и мястото им е на Надежда и БА! С вашето повърхностно мислене, няма как да печелите симпатии на феновете из Бг. Виж борбата за справедливост на феновете на Нефтохимик, се забелязва дори и сред най-големите им врагове - Берое. Просто факт.

Дъра-бъра, ала-бала тъпчете на едно място, развитие никакво. Приеми, че сме прости шарани, малко сме, никой не ни бара за слива и ни лиши от присъствието си. Само си губиш времето да се оплакваш в тоя подфорум ;) Ходи се бори за справедливост на друго място :?
п.п. Защо имам чуството, че се бориш за нашето внимание :roll:

[offtopic]дзаааак, кой наднича тук :mrgreen:[/offtopic]
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 27 сеп 2012 18:23

Само си губиш времето да се оплакваш в тоя подфорум ;) Ходи се бори за справедливост на друго място :?

:mrgreen: Здр, приятел ! Първо си оправи заглавието ! Начетено момче ми изглеждаш. Това не е ли форума на населено място недалеч от Бургас ??? За какво става дума тук ? Аз, както и всеки жител на Бургаска област,мога да си влизам тук ! Така, че всички фенове на футбола от Бургаска област може да си пишат на воля !!! :mrgreen: :mrgreen:
Ако искате, да не ви тровят нервите, оправете си заглавието !

всекидневна ПСФК " Черноморец"

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 сеп 2012 18:59

hristo1306 написа:Само си губиш времето да се оплакваш в тоя подфорум ;) Ходи се бори за справедливост на друго място :?

:mrgreen: Здр, приятел ! Първо си оправи заглавието ! Начетено момче ми изглеждаш. Това не е ли форума на населено място недалеч от Бургас ??? За какво става дума тук ? Аз, както и всеки жител на Бургаска област,мога да си влизам тук ! Така, че всички фенове на футбола от Бургаска област може да си пишат на воля !!! :mrgreen: :mrgreen:
Ако искате, да не ви тровят нервите, оправете си заглавието !

всекидневна ПСФК " Черноморец"

Абе Ице, то и аз остарявам :( , ама теб май яко те е захапала "лудата крава" :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 сеп 2012 19:01

Момчета, призовавам ви да не обръщате внимание на глупости. Ще пишат, пишат и ще спрат после.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 27 сеп 2012 21:00

Въпросите ми за стадиона - вашия и на Нефтохимик остана без отговор. Явно и ви е удобно под козирката, на съоражението строено за "заводското" отборче Нефтохимик, а големия и обичан от цял Бургас Черноморец няма такъв. Е, утре Събев като се откаже от вас, да не съжалявате, че не сте се взели мерки докато е било време, нещата в този толкова красив град да си дойдат на мястото. И да не се молите на "мазутите' да ви пуснат в Долно Езерово.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 сеп 2012 21:39

xapdyep написа:Въпросите ми за стадиона - вашия и на Нефтохимик остана без отговор. Явно и ви е удобно под козирката, на съоражението строено за "заводското" отборче Нефтохимик, а големия и обичан от цял Бургас Черноморец няма такъв. Е, утре Събев като се откаже от вас, да не съжалявате, че не сте се взели мерки докато е било време, нещата в този толкова красив град да си дойдат на мястото. И да не се молите на "мазутите' да ви пуснат в Долно Езерово.

Подправено, подставено, продадено и препродадено е това "съоръжение" за " заводското отборче" набийте си го в главата с някой хардуер ...... писах по-горе за мантрите...... докато има по-будни бургазлии тази манттра няма да хване дикиш! :evil:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 сеп 2012 21:44

xapdyep написа:Въпросите ми за стадиона - вашия и на Нефтохимик остана без отговор. Явно и ви е удобно под козирката, на съоражението строено за "заводското" отборче Нефтохимик, а големия и обичан от цял Бургас Черноморец няма такъв. Е, утре Събев като се откаже от вас, да не съжалявате, че не сте се взели мерки докато е било време, нещата в този толкова красив град да си дойдат на мястото. И да не се молите на "мазутите' да ви пуснат в Долно Езерово.

Хардуер. Преинсталирай софтуера.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 27 сеп 2012 22:11

Момче някой вирус доста ти е увредил връзката с главния мозък. Ходи да се прегледаш или да те прегледат.
п.п. Не сме умрели за Долно Езерово не се притеснявай. Там играят само селски отбори, не е за нашата класа. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 сеп 2012 22:22

Влизам У форума,гледам във "Всекидневната" няколко нови страници. Реших,че ще се забавлявам. Уви,открих "хардуерен" проблем подпомаган от 1306,който от своя страна се води"фен на двата бургаски отбора". Пффффф. Лицемерие.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 сеп 2012 22:31

Абе Ицето е готин чичка, ама отвреме навреме му изключва релето :mrgreen: Не му/ни се сърдете. От възрастта е ;) И вас ще ви застигне :twisted:

Върни се в “Черноморец”