калпазанчо написа:xapdyep написа:ако вие бяхте " мъдри и справедливи" по твоите думи, щяхте да направите така, че правдата да възтържествува и да върнете на вашия си стадион, а не да ползвате този на Нефтохимик. И не ми излизай, че стадиона е на МС защото, така както е тръгнало като нищо и вас да остави както остави Нефтохимик, както остави Поморие. И вместо да си държите на вашото и историята си седите мирно под козерките на ст. Нефтохимик (така го знаят в цяла България и само знаете защо) и не обелвате дума никъде освен може би сред вас. И не ме набеждавайте за фен на Нефтохимик, просто съм реалист и незнам защо вие изкривявате нещата. И нормално да си ми изтрил мнението, тука се случва много често да се трият мнение на хора, които не изповядват точно вашата идеология. Все едно в форумите на Локо Сф и ЦСКА да ми трият мненията ако им кажа, че ст. Славия не е техен и мястото им е на Надежда и БА! С вашето повърхностно мислене, няма как да печелите симпатии на феновете из Бг. Виж борбата за справедливост на феновете на Нефтохимик, се забелязва дори и сред най-големите им врагове - Берое. Просто факт.
Дъра-бъра, ала-бала тъпчете на едно място, развитие никакво. Приеми, че сме прости шарани, малко сме, никой не ни бара за слива и ни лиши от присъствието си. Само си губиш времето да се оплакваш в тоя подфорумХоди се бори за справедливост на друго място
![]()
п.п. Защо имам чуството, че се бориш за нашето внимание
[offtopic]дзаааак, кой наднича тук