Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 26 сеп 2012 01:05

Bourgas написа:
subzero написа:В събота пътувам за Ст. Загора. Желая ви приятни емоции по пътя и на стадиона. За срещата след мача очаквам важни,реални и мъжки решения,за които да ме осведомите своевременно. ;)

Ела един път с нас и ти бре :roll:

Тодорееее, Тодоре, не е лесно да си Дон Кихот, ама опитай де ;)

Аз пътувам за Бургас в най-добрият случай, в неделя. Ще направя всичко възможно да се добера и до Варна за началото на мача или поне за второто полувреме.
Обещанието за кибапчитата, кифтетата и бирчоците остава, нали? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 сеп 2012 01:11

k.dimitrov написа:Смятам да ходя, но все още не съм решил как.

Ей тва е истинска акула! :) Начи ще се видим във Варна :) или по пътя за натам.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 сеп 2012 01:36

А ве Дизел, ко става с Нафтата бе? Взимат ли си мачовете? Ще влизат ли в А група?
[offtopic]Ку искаш А група, трябва да почерпиш предварително - луканчици, суджуци, кремвирши... бе квот подаде лентата :), ти си знаеш! Иначе ще гледаш бургаско дерби през крив макарон :mrgreen:[/offtopic]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 сеп 2012 08:42

Здравейте момчета ! За мача с Черно море чакам моят приятел Мартин ( във форума White Fang ) да ми даде отговор до петък ! 50 / 50 съм

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 сеп 2012 10:27

subzero написа:
BRF написа:Данчо,вината я носи този глупак,който хвърли бутилка по нас докато си бяхме запалили факлите!Колкото до полицията,аз толкова много на мач не бях виждал :o !Много си прав за "феновете" на лудогорец!Наистина живеят в своя измислен свят!

Едва ли има значение кой е виновен. Няма смисъл да се спори. Важното е,че няма жертви. А за феновете на Лудогорец си мисля,че цяла България е на едно мнение. Някви абсолютно заблудени. Все едно гледаме различни мачове с тях. :mrgreen:
И за да приключа по темата с факлите и бутилките....Не може да знаеш,че ти гостува ЦСКА и да допуснеш свои фенове толкова близо до гостуващата агитка. Без значение колко е голям стадиона. Като ти е малък стадиона,пусни по-малко билети. Ама иначе нЕма кинти. ;)

Е , то ако имаше жертви , щеше да се пише нещо от рода "кой ги е карал да застават на пътя на факлите ... и защо въобще са отишли на стадиона" . За мен си е абсолютна ОЛИГОФРЕНИЯ да хвърляш бомбички и факли в сектор където има публика .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 сеп 2012 10:40

BRF написа:
Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Ето ти още един проблем с който сте се сблъскали и вие!Вода и то в бутилки за тях да,за нас не!Има клипчета с цялата ситуация!Просто бутилката я хвърлиха докато бяхме запалили факлите и си правихме кефа!Половината факли горяха сред нас другите бяха хвърляни отпред на бетона!Но когато те нападнат отвръщаш с каквото имаш!Ние имахме само факли :lol: !Някой ден ако се съберем и ви е интересно ще ви разкажа доста неприятни неща за това пътуване и цялото отношение ;) !В този момент ако трябва да избирам титла за лудогорец или Левски,господата от Подуене ще са с 27 ;) !

Ама нали се сещаш приятелю , че при една нормално функционираща федерация , за подобни неща ЦСКА най-малкото ще получи поне 3 мача на празни трибуни ... не казвам поради лично отношение , а защото е рецидив .
п.п Бутилките с вода са си привилегия на отбора домакин . Аз вчера съвсем спокойно си купи вода вътре в самия стадион , без да ми вземат капачката . Едва ли е по-различно на другите стадиони .

Първо приятелю,в България няма наказание "празни трибуни".
Второ ако в България имаше нормално функционираща федерация,щеше да има и нормален футбол!
Трето кое е рецидив?Паленето на факли или хвърлянето по противниковата публика?
п.п.Ползвайте си привилегиите няма проблем!Просто не ги хвърляите по гостуващата публика или бъдете готови за ответна реакция ;) !

Тъкмо повод да се въведе такова наказание ( без публика ) . Така и агитката на ЦСКА ще е дала своя принос в борбата с хулиганството . Ако в България имаше нормално функционираща федерация , ЦСКА нямаше да вземе лиценз . Рецидив е хвърлянето на предмети застрашаващо здравето на хората - миналата година зрителите в Разград бяха обстрелвани с бомби съвсем безпричинно ( без да са провокирали агитката на ЦСКА ... с бутилки с вода ) . Което ме подсеща - след като беше метната бутилката с вода към агитката на ЦСКА , на клипчето което от "Офанзива" любезно са разпространили , се вижда как ЦСКА отвръща на огъня подобаващо и адекватно . Аз преброих 3 бутилки вода които поеха в обратната посока ... след което бяха запалени 2 факли за да бъдат за да бъдат хвърлени към сектора на домакините ( в интерес на истината едната уцели полицаите ) .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 12:27

[quote="Искам си Акаунта Ама нали се сещаш приятелю , че при една нормално функционираща федерация , за подобни неща ЦСКА най-малкото ще получи поне 3 мача на празни трибуни ... не казвам поради лично отношение , а защото е рецидив .
п.п Бутилките с вода са си привилегия на отбора домакин . Аз вчера съвсем спокойно си купи вода вътре в самия стадион , без да ми вземат капачката . Едва ли е по-различно на другите стадиони .[/quote]
Първо приятелю,в България няма наказание "празни трибуни".
Второ ако в България имаше нормално функционираща федерация,щеше да има и нормален футбол!
Трето кое е рецидив?Паленето на факли или хвърлянето по противниковата публика?
п.п.Ползвайте си привилегиите няма проблем!Просто не ги хвърляите по гостуващата публика или бъдете готови за ответна реакция ;) ![/quote]
Тъкмо повод да се въведе такова наказание ( без публика ) . Така и агитката на ЦСКА ще е дала своя принос в борбата с хулиганството . Ако в България имаше нормално функционираща федерация , ЦСКА нямаше да вземе лиценз . Рецидив е хвърлянето на предмети застрашаващо здравето на хората - миналата година зрителите в Разград бяха обстрелвани с бомби съвсем безпричинно ( без да са провокирали агитката на ЦСКА ... с бутилки с вода ) . Което ме подсеща - след като беше метната бутилката с вода към агитката на ЦСКА , на клипчето което от "Офанзива" любезно са разпространили , се вижда как ЦСКА отвръща на огъня подобаващо и адекватно . Аз преброих 3 бутилки вода които поеха в обратната посока ... след което бяха запалени 2 факли за да бъдат за да бъдат хвърлени към сектора на домакините ( в интерес на истината едната уцели полицаите ) .[/quote]
Да се въведе-къв е проблема!Що говориш за футболно хулиганство като в България такова няма?Тези нападки към ЦСКА.....Щом смяташ,че ние сме единственния проблем ОК!За мен единственния проблем е самото бфс и неадекватниците,който "работят" там!Пеша ти го пак,ако искаш го запомни!В България е забранено използването на пиротехника без разрешение и хвърлянето на предмети към терена!Ние го правим за да има глоби за клуба(титан).Възприемаме го като борба срещу тях!В Ловеч го направихме без да целим домакинската публика!В Бургас го направихме без да целим домакинската публика!В Разград го направихме без да целим домакинската публика!Преди да се хвърлят въпросните две,запалихме други 15 който горяха сред нас и отпред на бетона!Ако искахме да ги нападаме,щяхме да ги целим с всичките факли!Просто отвърнахме на провокация!Пиша ти като пряк свидетел на тези неща!Точка по въпроса от мен ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 сеп 2012 13:31

Добър слънчев и лежерен ден за калпазанското бъдеще и настояще :lol: Привет форумни акули, къде са ви перките :lol: :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 сеп 2012 13:52

Ох, чета тука разни глупости и едвам сдържам сълзите си от........смях :lol: То бива бива нагласени статии ама тия от зеления отбор равни нямат....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 сеп 2012 13:55

калпазанчо написа:Ох, чета тука разни глупости и едвам сдържам сълзите си от........смях :lol: То бива бива нагласени статии ама тия от зеления отбор равни нямат....

Ти остави , май Цска окончателно ще ни платят . Имат срок до 5 дни ;)

Върни се в “Черноморец”