[quote="Искам си Акаунта Ама нали се сещаш приятелю , че при една нормално функционираща федерация , за подобни неща ЦСКА най-малкото ще получи поне 3 мача на празни трибуни ... не казвам поради лично отношение , а защото е рецидив .
п.п Бутилките с вода са си привилегия на отбора домакин . Аз вчера съвсем спокойно си купи вода вътре в самия стадион , без да ми вземат капачката . Едва ли е по-различно на другите стадиони .[/quote]
Първо приятелю,в България няма наказание "празни трибуни".
Второ ако в България имаше нормално функционираща федерация,щеше да има и нормален футбол!
Трето кое е рецидив?Паленето на факли или хвърлянето по противниковата публика?
п.п.Ползвайте си привилегиите няма проблем!Просто не ги хвърляите по гостуващата публика или бъдете готови за ответна реакция

![/quote]
Тъкмо повод да се въведе такова наказание ( без публика ) . Така и агитката на ЦСКА ще е дала своя принос в борбата с хулиганството . Ако в България имаше нормално функционираща федерация , ЦСКА нямаше да вземе лиценз . Рецидив е хвърлянето на предмети застрашаващо здравето на хората - миналата година зрителите в Разград бяха обстрелвани с бомби съвсем безпричинно ( без да са провокирали агитката на ЦСКА ... с бутилки с вода ) . Което ме подсеща - след като беше метната бутилката с вода към агитката на ЦСКА , на клипчето което от "Офанзива" любезно са разпространили , се вижда как ЦСКА отвръща на огъня подобаващо и адекватно . Аз преброих 3 бутилки вода които поеха в обратната посока ... след което бяха запалени 2 факли за да бъдат за да бъдат хвърлени към сектора на домакините ( в интерес на истината едната уцели полицаите ) .[/quote]
Да се въведе-къв е проблема!Що говориш за футболно хулиганство като в България такова няма?Тези нападки към ЦСКА.....Щом смяташ,че ние сме единственния проблем ОК!За мен единственния проблем е самото бфс и неадекватниците,който "работят" там!Пеша ти го пак,ако искаш го запомни!В България е забранено използването на пиротехника без разрешение и хвърлянето на предмети към терена!Ние го правим за да има глоби за клуба(титан).Възприемаме го като борба срещу тях!В Ловеч го направихме без да целим домакинската публика!В Бургас го направихме без да целим домакинската публика!В Разград го направихме без да целим домакинската публика!Преди да се хвърлят въпросните две,запалихме други 15 който горяха сред нас и отпред на бетона!Ако искахме да ги нападаме,щяхме да ги целим с всичките факли!Просто отвърнахме на провокация!Пиша ти като пряк свидетел на тези неща!Точка по въпроса от мен