Скоро пак може да сме под чертата. Но аз се надявам на 3-4 победи преди това(и за да не съм нахален ще искам да са поредни)
Аз пък вече не виждам от кой може да паднем в оставащите 24 ( двадесет и четири ) кръга до края на първенството.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Скоро пак може да сме под чертата. Но аз се надявам на 3-4 победи преди това(и за да не съм нахален ще искам да са поредни)
BRF написа:Гледам,вече сте над чертата и не сте сред изпадащите!Браво!
ntodorov написа:Скоро пак може да сме под чертата. Но аз се надявам на 3-4 победи преди това(и за да не съм нахален ще искам да са поредни)
Аз пък вече не виждам от кой може да паднем в оставащите 24 ( двадесет и четири ) кръга до края на първенството.
калпазанчо написа:Дизел, абе едно птиченце ми каза, че скоро си имал повод да се почерпиш, верно ли е![]()
NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Дизел, абе едно птиченце ми каза, че скоро си имал повод да се почерпиш, верно ли е![]()
А,то поводи винаги могат да се намерят.Що ,ко станало?
калпазанчо написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Дизел, абе едно птиченце ми каза, че скоро си имал повод да се почерпиш, верно ли е![]()
А,то поводи винаги могат да се намерят.Що ,ко станало?
Ааааам, нищо не е станало. Едно птиченце кацнало на едно дърво и те видяло, че си се движел неправолинейно
Та си викам едва ли си приемал наркотици, сигурно ще е било троянска сливова
калпазанчо написа:Ама си бил без колата бре
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта