Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 18:02

http://www.sportal.bg/news.php?news=387260 - това по въпроса за "жените и децата"

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 19:09

Редбул ти дава крила, а сливовата 4х4!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 сеп 2012 19:49

Черноморец е Велик отбор :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2012 21:52

Bartolomej написа:Ем пихми по едно малко с Владо , напраи ми едно гости и пак фръкна по работа 8-)

Владо и работа ??? Пфффф!! Ходил е да пий кафе другаде. За съжаление не при мен. А и нямаше как да му обърна внимание баш днес. ;)
Между другото мисля като ми се отвори възможност и аз да те посетя. Черпиш ли кафе или да си нося ??? :roll: После минавам през Нейчо и Владо и прая Голям шлем. :mrgreen: Майтап няма,ше мина някой ден. Не знам дали ше те намеря шот не съм сигурен къде точно е туй,ама ако дадеш телефон на лични ши са намерим. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2012 22:08

Не,че е важно,но да кажа и аз за мача в Разград. Не е нормално да се хвърлят факли по каквато и да е причина. Както и не е нормално да се хвърлят бутилки. Особено по хора. Във форума на Лудогорец се опитах да им кажа,че освен феновете на ЦСКА,вина за това имат и организаторите и полицията. Те обаче са яко обладани от някакъв техен дух. Говорят си мантрите колко са велики и безсмъртни и не чуват. Тва са баси пичовете,бе хора. Имам чувството,че живеят в друг свят. Както и да е. Та казвах,че освен феновете на ЦСКА виновни в случая са и полицията и организаторите на мача. Верно стадиона е малък,но можеха да предвидят по-голяма буферна зона или някви заграждения. Иначе Фърлянето на предмети по хора с цел нараняване е безумие!!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 25 сеп 2012 00:48

Ааааа, приказвайте си, не ми пречите! Слушам ви :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 сеп 2012 03:11

petkan написа:Ааааа, приказвайте си, не ми пречите! Слушам ви :mrgreen:

Не, че ти на някой пречиш де! Пароле, пороле, пароле .......... :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 11:02

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Ето ти още един проблем с който сте се сблъскали и вие!Вода и то в бутилки за тях да,за нас не!Има клипчета с цялата ситуация!Просто бутилката я хвърлиха докато бяхме запалили факлите и си правихме кефа!Половината факли горяха сред нас другите бяха хвърляни отпред на бетона!Но когато те нападнат отвръщаш с каквото имаш!Ние имахме само факли :lol: !Някой ден ако се съберем и ви е интересно ще ви разкажа доста неприятни неща за това пътуване и цялото отношение ;) !В този момент ако трябва да избирам титла за лудогорец или Левски,господата от Подуене ще са с 27 ;) !

Ама нали се сещаш приятелю , че при една нормално функционираща федерация , за подобни неща ЦСКА най-малкото ще получи поне 3 мача на празни трибуни ... не казвам поради лично отношение , а защото е рецидив .
п.п Бутилките с вода са си привилегия на отбора домакин . Аз вчера съвсем спокойно си купи вода вътре в самия стадион , без да ми вземат капачката . Едва ли е по-различно на другите стадиони .

Първо приятелю,в България няма наказание "празни трибуни".
Второ ако в България имаше нормално функционираща федерация,щеше да има и нормален футбол!
Трето кое е рецидив?Паленето на факли или хвърлянето по противниковата публика?
п.п.Ползвайте си привилегиите няма проблем!Просто не ги хвърляите по гостуващата публика или бъдете готови за ответна реакция ;) !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 11:05

subzero написа:Не,че е важно,но да кажа и аз за мача в Разград. Не е нормално да се хвърлят факли по каквато и да е причина. Както и не е нормално да се хвърлят бутилки. Особено по хора. Във форума на Лудогорец се опитах да им кажа,че освен феновете на ЦСКА,вина за това имат и организаторите и полицията. Те обаче са яко обладани от някакъв техен дух. Говорят си мантрите колко са велики и безсмъртни и не чуват. Тва са баси пичовете,бе хора. Имам чувството,че живеят в друг свят. Както и да е. Та казвах,че освен феновете на ЦСКА виновни в случая са и полицията и организаторите на мача. Верно стадиона е малък,но можеха да предвидят по-голяма буферна зона или някви заграждения. Иначе Фърлянето на предмети по хора с цел нараняване е безумие!!! ;)

Данчо,вината я носи този глупак,който хвърли бутилка по нас докато си бяхме запалили факлите!Колкото до полицията,аз толкова много на мач не бях виждал :o !Много си прав за "феновете" на лудогорец!Наистина живеят в своя измислен свят!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 11:11

калпазанчо написа:То там още като запристигаш и почват от овчаря на поляната 5 км преди Разград да ти поклазват средни пръсти...Мани, не се коси. Ние поне имаме представа за какво иде реч. Не се коси, Вальо. Там филма ще е Литекс 2 - напън, изхвърлянка - титла на всяка цена с всички средства, после пък да покажем, че не сме фойерверк ще се дублира титлата пак с мнопго средствата. И така доклато не се окаже, че вече не са любимци на властта и бизнеса не е пострадал като на Гришата. Ама те така бяха и Порточана, и Дражев, и колко още други....Той и Събев ей така харчи с лека ръка чужди пари изкарани без пот...

Точно това имам в предвид!Цял мач псуват,обиждат а накрая и целят!После майки с деца и пенсионери!Когато се държиш така,трябва и да застанеш като мъж!На излизане от стадиона(нас ни държаха около 50 мин.) половината ни показваха със знаци да се разберем отвън!После никакви ги няма!Не съм биткаджия,ама и не отстъпвам!Тия там са смесица от получовеци и женски полови органи!

Върни се в “Черноморец”