Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 16:17

Искам си Акаунта написа:
калпазанчо написа:Цъ, ние пак почти цял ден нямаме нет заради авария по трасето и не знам какво е станало. Кви бомбички, кви 5 лева :roll:

Ами за нормални неща ... агитката на ЦСКА обижда публиката в Разград на "турци" , която пък постоянно им показва конфигурация от три пръста . По някое време в агитката на ЦСКА пада бутилка с минерална вода и удря един фен . Ответния отговор е обстрел с бомбички и факли , които попадат в сектор със зрители от Разград ( с жени и деца между тях ) . Или както каза Ники Александров ... "малко бенгалски огън и няколко якета за кофата , какво толкова е станало ."

От репортажа са само факли, мисля 2, но и това не е оправдание. Не мисля, че и Вальо е съгласен с тези неща. А и да не забравяме, че червените си имат една закачка от последния кръг, в който ВСИЧКИ от Черноморец бяхме за ЦСКА :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 16:20

Bourgas написа:
калпазанчо написа:
Bourgas написа:Владо, ами той момчето дал един кредит в началото на годината и си е изпълнил таргета, за какво да работи ме пита, щом не му дават бонуси отгоре :) И го е дал по-лабежно.

Яко. Дали си търсят колеги :lol: Те там като знам началника направо си е за лабеж :lol: Там схемата е друга, кредитите са им последната грижа :mrgreen:

От 3 години не са му вдигали заплатата и иска да се маха, търсел си работа даже, не ти трябва да ходиш там :)

:mrgreen: Ааааа ама аз и не си търся работа, просто почесвам клавиатурата 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 16:21

Bourgas написа:
Искам си Акаунта написа:
калпазанчо написа:Цъ, ние пак почти цял ден нямаме нет заради авария по трасето и не знам какво е станало. Кви бомбички, кви 5 лева :roll:

Ами за нормални неща ... агитката на ЦСКА обижда публиката в Разград на "турци" , която пък постоянно им показва конфигурация от три пръста . По някое време в агитката на ЦСКА пада бутилка с минерална вода и удря един фен . Ответния отговор е обстрел с бомбички и факли , които попадат в сектор със зрители от Разград ( с жени и деца между тях ) . Или както каза Ники Александров ... "малко бенгалски огън и няколко якета за кофата , какво толкова е станало ."

От репортажа са само факли, мисля 2, но и това не е оправдание. Не мисля, че и Вальо е съгласен с тези неща. А и да не забравяме, че червените си имат една закачка от последния кръг, в който ВСИЧКИ от Черноморец бяхме за ЦСКА :mrgreen:

Ам да, верно в последния мач всички бяхме за ЦСКА по разбираеми причини :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 16:24

Bartolomej написа:много съм са смял неска на тва клипчи :)
http://mnogozle.com/video11256_iznenada-krai-rekata.html

Никой не оцени труда на Гълъба :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 16:25

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Въртиш-сучиш все съдията!Така е!И съдиите ни помагаха и ние пак нищо не можем да направим!Галеното детенце на бфс му се помага по всякакъв начин,ама те не могат и не могат да бият!Сега доволен ли си?Трябваше поне 4 червени картона да ни дадат и 17 дузпи за лудогорец,ама съдията ни покри ;)

Е за какво друго да си говорим ... За хвърлянето на факли и бомбички по жени и деца ? А , да ... това е било "адекватен отговор" на метната по агитката на ЦСКА бутилка минерална вода . ;) Или ако искаш за кражби от бензиностанции ? Готин пич си , но доста голяма част от агитката на ЦСКА са достигнали само до етапа на еволюция предхождаща появата на "разумния човек" .

Стига с това жени и деца!Двете факли ги хвърлиха точно там,от където дойде бутилката!Аз лично видях бутилката още докато летеше!Ти какво би направил?Доколкото си те представям в тази ситуация нямаше да се дръпнеш и да избягаш!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 16:43

BRF написа:
Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Въртиш-сучиш все съдията!Така е!И съдиите ни помагаха и ние пак нищо не можем да направим!Галеното детенце на бфс му се помага по всякакъв начин,ама те не могат и не могат да бият!Сега доволен ли си?Трябваше поне 4 червени картона да ни дадат и 17 дузпи за лудогорец,ама съдията ни покри ;)

Е за какво друго да си говорим ... За хвърлянето на факли и бомбички по жени и деца ? А , да ... това е било "адекватен отговор" на метната по агитката на ЦСКА бутилка минерална вода . ;) Или ако искаш за кражби от бензиностанции ? Готин пич си , но доста голяма част от агитката на ЦСКА са достигнали само до етапа на еволюция предхождаща появата на "разумния човек" .

Стига с това жени и деца!Двете факли ги хвърлиха точно там,от където дойде бутилката!Аз лично видях бутилката още докато летеше!Ти какво би направил?Доколкото си те представям в тази ситуация нямаше да се дръпнеш и да избягаш!

Ами със сигурност щях да им "върна" бутилката ... ама факлите не са адекватен отговор .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 16:50

[Стига с това жени и деца!Двете факли ги хвърлиха точно там,от където дойде бутилката!Аз лично видях бутилката още докато летеше!Ти какво би направил?Доколкото си те представям в тази ситуация нямаше да се дръпнеш и да избягаш![/quote]
Ами със сигурност щях да им "върна" бутилката ... ама факлите не са адекватен отговор .[/quote]
Ето ти още един проблем с който сте се сблъскали и вие!Вода и то в бутилки за тях да,за нас не!Има клипчета с цялата ситуация!Просто бутилката я хвърлиха докато бяхме запалили факлите и си правихме кефа!Половината факли горяха сред нас другите бяха хвърляни отпред на бетона!Но когато те нападнат отвръщаш с каквото имаш!Ние имахме само факли :lol: !Някой ден ако се съберем и ви е интересно ще ви разкажа доста неприятни неща за това пътуване и цялото отношение ;) !В този момент ако трябва да избирам титла за лудогорец или Левски,господата от Подуене ще са с 27 ;) !

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 16:52

Ами аз като цъкна на линка и ми иска някаква регистрация и не ми се занимава...Ама по принцип тоя сайт само забавни манийки, така че предполагам е някоя щуротия пак :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 16:56

То там още като запристигаш и почват от овчаря на поляната 5 км преди Разград да ти поклазват средни пръсти...Мани, не се коси. Ние поне имаме представа за какво иде реч. Не се коси, Вальо. Там филма ще е Литекс 2 - напън, изхвърлянка - титла на всяка цена с всички средства, после пък да покажем, че не сме фойерверк ще се дублира титлата пак с мнопго средствата. И така доклато не се окаже, че вече не са любимци на властта и бизнеса не е пострадал като на Гришата. Ама те така бяха и Порточана, и Дражев, и колко още други....Той и Събев ей така харчи с лека ръка чужди пари изкарани без пот...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 17:58

BRF написа:Ето ти още един проблем с който сте се сблъскали и вие!Вода и то в бутилки за тях да,за нас не!Има клипчета с цялата ситуация!Просто бутилката я хвърлиха докато бяхме запалили факлите и си правихме кефа!Половината факли горяха сред нас другите бяха хвърляни отпред на бетона!Но когато те нападнат отвръщаш с каквото имаш!Ние имахме само факли :lol: !Някой ден ако се съберем и ви е интересно ще ви разкажа доста неприятни неща за това пътуване и цялото отношение ;) !В този момент ако трябва да избирам титла за лудогорец или Левски,господата от Подуене ще са с 27 ;) !

Ама нали се сещаш приятелю , че при една нормално функционираща федерация , за подобни неща ЦСКА най-малкото ще получи поне 3 мача на празни трибуни ... не казвам поради лично отношение , а защото е рецидив .
п.п Бутилките с вода са си привилегия на отбора домакин . Аз вчера съвсем спокойно си купи вода вътре в самия стадион , без да ми вземат капачката . Едва ли е по-различно на другите стадиони .

Върни се в “Черноморец”