Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 15:51

BRF написа:
ntodorov написа:Абе не знам ЦСКА, Лудогорец, Черноморец, Синеморец, ама, както съдията оноди Ливърпул насред "Анфийлд" и то в цивилизована Ингилизия ????
ПС: Отново гледах мача снощи. Този път задълбочено. Не си спомням друг подобен полъх от Албиона. :P .

Така е!Съдиите грешат!Един съдия ако умишлено свири за даден отбор,той ще го докара и до правилен резултат!

Аз не знам за какво си говорите, но се досещам. И знам колко е гадно след посещение на стадиона в Разград :evil: Човек обикновено и да е спокоен го хващат нервите и вдига кръвно!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 15:52

Bourgas написа:
калпазанчо написа:
Bourgas написа:Владоооооооооо, щеше да звъниш.

Ем, звъннах :mrgreen:
п.п. Другия път кафето е от мен ;)

Това го написах по-раничко :) А днес верно си поработил, при Гълъба, при мен, сега ако идеш и при Данчо и Нейчо и си си изпълнил петилетката :mrgreen:

Хахахаха ам не е кЪт твоя авер дет' от януари си изпълнил нормата за годината :mrgreen: Ама работя по въпроса :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 15:54

BRF написа:Въртиш-сучиш все съдията!Така е!И съдиите ни помагаха и ние пак нищо не можем да направим!Галеното детенце на бфс му се помага по всякакъв начин,ама те не могат и не могат да бият!Сега доволен ли си?Трябваше поне 4 червени картона да ни дадат и 17 дузпи за лудогорец,ама съдията ни покри ;)

Е за какво друго да си говорим ... За хвърлянето на факли и бомбички по жени и деца ? А , да ... това е било "адекватен отговор" на метната по агитката на ЦСКА бутилка минерална вода . ;) Или ако искаш за кражби от бензиностанции ? Готин пич си , но доста голяма част от агитката на ЦСКА са достигнали само до етапа на еволюция предхождаща появата на "разумния човек" .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 15:55

BRF написа:
ntodorov написа:Абе не знам ЦСКА, Лудогорец, Черноморец, Синеморец, ама, както съдията оноди Ливърпул насред "Анфийлд" и то в цивилизована Ингилизия ????
ПС: Отново гледах мача снощи. Този път задълбочено. Не си спомням друг подобен полъх от Албиона. :P .

Така е!Съдиите грешат!Един съдия ако умишлено свири за даден отбор,той ще го докара и до правилен резултат!

А , има случаи и когато не успяват ... подчертавам , че нямам предвид ЦСКА . ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 15:58

Цъ, ние пак почти цял ден нямаме нет заради авария по трасето и не знам какво е станало. Кви бомбички, кви 5 лева :roll:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 16:07

Владо, ами той момчето дал един кредит в началото на годината и си е изпълнил таргета, за какво да работи ме пита, щом не му дават бонуси отгоре :) И го е дал по-лабежно.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 16:10

Bourgas написа:Владо, ами той момчето дал един кредит в началото на годината и си е изпълнил таргета, за какво да работи ме пита, щом не му дават бонуси отгоре :) И го е дал по-лабежно.

Яко. Дали си търсят колеги :lol: Те там като знам началника направо си е за лабеж :lol: Там схемата е друга, кредитите са им последната грижа :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 16:12

калпазанчо написа:
Bourgas написа:Владо, ами той момчето дал един кредит в началото на годината и си е изпълнил таргета, за какво да работи ме пита, щом не му дават бонуси отгоре :) И го е дал по-лабежно.

Яко. Дали си търсят колеги :lol: Те там като знам началника направо си е за лабеж :lol: Там схемата е друга, кредитите са им последната грижа :mrgreen:

От 3 години не са му вдигали заплатата и иска да се маха, търсел си работа даже, не ти трябва да ходиш там :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 16:13

Ама те и банките много са го закъсали щом, като днес любезен глас се обадил на мой познат с що годе приличен депозит в една известна наша банка за да му предложи...кредитна карта от същата тази банка с преференциални условия, като доказан и лоялен клиент. :shock: :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 16:15

калпазанчо написа:Цъ, ние пак почти цял ден нямаме нет заради авария по трасето и не знам какво е станало. Кви бомбички, кви 5 лева :roll:

Ами за нормални неща ... агитката на ЦСКА обижда публиката в Разград на "турци" , която пък постоянно им показва конфигурация от три пръста . По някое време в агитката на ЦСКА пада бутилка с минерална вода и удря един фен . Ответния отговор е обстрел с бомбички и факли , които попадат в сектор със зрители от Разград ( с жени и деца между тях ) . Или както каза Ники Александров ... "малко бенгалски огън и няколко якета за кофата , какво толкова е станало ."

Върни се в “Черноморец”