Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 14:36

Bourgas написа:
ntodorov написа:
Bourgas написа:Нейчо, сега аз теб не те разбра, у вас ли ни каниш зимъска или да? 8-)

Неееее. Гат не съм на кръчма с туй си "убивам" времето. Инак с вас ми е по - гот гат пиЙем.
ПС: Шегата на страна, но туй нЯщо лекуват стрес и вътрешния дискомфорт след тежки делнично - работни дни...а туй здравето си е безценно.

Ще ме накараш да си купя и аз едно такова, така ли 8-)

...и ще житкаме футбол в мрежа:
[offtopic]кеф ти Английско първенство, кеф ти Германско, кеф ти Испанско, кеф ти Италианско, Френско, Руско, Турско ( заради Атиф и Жужу ще го разгледам), Полско, Датско, Швейцарско, Шотландско, Чешко, Бразилско, МЛА, Мексиканско, а от тази година и Саудитско... :)... Пу за мен Уест Хям, Байерн и Валенсия. :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 14:44

Вальо. Умишлено не ти се обадих в неделя. Знам, какви са дните след мачовете в Разград...независимо от резултата.
За разлика от Разград снощи на Лазур се чувствах, като на Зелено училище със съученици. Познаваш всички на стадиона до болка с изключение на група скаути ( Миньор), които също бяха дошли с идеята да почиват на тучна морава използвайки последните хубави дни. Никой на никого не пречеше...
ПС: Снощи за сефте гледах целия мач спокойно седнал и без прекалени очаквания в приятна компания. На полувремето след задължителната малка удовлетвореност в тоалетните аз, Ицо Гонг и Светльо ( а малко по-късно и Станимир дойде при нас) сменихме гледните точки и играта потръгна. :) Останахме блажени.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 15:01

BRF написа:Нейчо,сега те разбирам за Разград!Все още се чувтвам мръсен след досега си с домусчиевото творение!
[offtopic]Резултата не важен ;)[/offtopic]

Аз пък чух за самурайски изпълнения на съдията по отношение на Лудогорец . ;)[/quote]
Май си прав!Не е нормално на домакински мач на лудогорец при симулация в наказателното поле,този мръсник да не дава дузпа а втори жълт картон! :o[/quote]
Това си е напълно нормално ... ама на Бандаловски е спестил картон за симулация ;) Не че не е нормална практика така да се свири на Лудогорец срещу ЦСКА .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 15:16

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Нейчо,сега те разбирам за Разград!Все още се чувтвам мръсен след досега си с домусчиевото творение!
[offtopic]Резултата не важен ;)[/offtopic]

Аз пък чух за самурайски изпълнения на съдията по отношение на Лудогорец . ;)

Май си прав!Не е нормално на домакински мач на лудогорец при симулация в наказателното поле,този мръсник да не дава дузпа а втори жълт картон! :o[/quote]
Това си е напълно нормално ... ама на Бандаловски е спестил картон за симулация ;) Не че не е нормална практика така да се свири на Лудогорец срещу ЦСКА .[/quote]
Въртиш-сучиш все съдията!Така е!И съдиите ни помагаха и ние пак нищо не можем да направим!Галеното детенце на бфс му се помага по всякакъв начин,ама те не могат и не могат да бият!Сега доволен ли си?Трябваше поне 4 червени картона да ни дадат и 17 дузпи за лудогорец,ама съдията ни покри ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 15:27

Абе не знам ЦСКА, Лудогорец, Черноморец, Синеморец, ама, както съдията оноди Ливърпул насред "Анфийлд" и то в цивилизована Ингилизия ????
ПС: Отново гледах мача снощи. Този път задълбочено. Не си спомням друг подобен полъх от Албиона. :P .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 15:46

От мене е ракията за каквото и да си говорите! :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 15:47

ntodorov написа:Абе не знам ЦСКА, Лудогорец, Черноморец, Синеморец, ама, както съдията оноди Ливърпул насред "Анфийлд" и то в цивилизована Ингилизия ????
ПС: Отново гледах мача снощи. Този път задълбочено. Не си спомням друг подобен полъх от Албиона. :P .

Така е!Съдиите грешат!Един съдия ако умишлено свири за даден отбор,той ще го докара и до правилен резултат!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 15:48

Bourgas написа:Владоооооооооо, щеше да звъниш.

Ем, звъннах :mrgreen:
п.п. Другия път кафето е от мен ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 15:49

калпазанчо написа:
Bourgas написа:Владоооооооооо, щеше да звъниш.

Ем, звъннах :mrgreen:
п.п. Другия път кафето е от мен ;)

Това го написах по-раничко :) А днес верно си поработил, при Гълъба, при мен, сега ако идеш и при Данчо и Нейчо и си си изпълнил петилетката :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 15:50

Bourgas написа:От мене е ракията за каквото и да си говорите! :mrgreen:

За ракия Тоше, за ракия. :P

Върни се в “Черноморец”