Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 23 сеп 2012 23:43

subzero написа:
burgazliqta написа:Данчо не се ядосвай. ;) Това което го казваме си е самата истина. И аз и ти знаем, че бургазлията е свикнал да му е хубаво и приятно за да отиде на мач. Смисъл той иска отбора да е едва ли не първи и да бие във всеки мач, а сега когато отбора не започна толкова добре сезона и записа няколко загуби, няма победа и е втори в класирането(отзад напред) си вика "Кво ше ги гледам тия как падат". Това е психиката и мисленето не само на бургазлията, а и на българина. Когато даден отбор бие всички са големи фенове, но когато загуби няколко мача всички се изпокриват. Мога да дам пример с още един отбор, но ще си го спестя, че феновете ще го счетат за заяждане. Докато отбора не бие на мачовете ще има по 500 човека, защото простия българин ще иска да си пие ракията и да си яде от салатата вместо да отиде на стадиона. Другия фактор са и цените на билетите. За мен и за теб може да не са проблем, но повечето не са свикнали с такива цени на такива заплати. 10 лева са много за мач от българското първенство, а хората не са свикнали да си копуват билети предварително. А и неможе миналата година да биеш наред и да се бориш за евротурнири и билета да ти е 3лв(не мога да се сетя колко беше точно), а сега когато отбора почва лошо и е на предпоследно място билета да е 10лв. Незнам каква е политиката в клуба, но не е правилна. По добре да го направят по 3 лева и ще дойдат 2000(в това състояние на клуба, ако бие ще са повече), отколкото да е 10 лева и да дойдат 500(даже и толкова незнам дали ще дойдат). Така ще имат повече хора на стадиона, а и ще спечелят повече пари от билети и закопуване на стоки от лавките и феншопа.

Ники,на мен пределно ми е ясно това,което си написал. И за това се ядосвам. И и не се ядосвам на тези,които го споделят,а на тези,които го правят.
За цената на билета. Не е 10 лв. 10 лв. е в деня на мача,иначе е 5. 5 беше и миналата година. А пенсионерските и ученическите са по 2. Имат пари за цигари и ракия,а нямат за мач. При това състояние на отбора,стадиона ще се напълни само при безплатен вход. И пак ще ни се смеят !! А иначе 10лв. за билет са ми проблем. Затова гледам да си купя предварително. Аз лично,абсолютно подкрепям клуба за цените на билетите. Мачовете са от А група,добри,лоши,това е !! Стадиона е хубав.... Колко да са,1 лв...???

Според мен 3 лева си е напълно нормална и достъпна цена за футбола който се играе в България. ;)
п.п. Все още не е голяма практика в Бургас да се копува билет преди мача.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 23 сеп 2012 23:44

subzero написа:

Вихър 2000 (Айтос) с четвърта поредна победа

Ся тва първа победа ли ни е или четвърта ?? :mrgreen:

Пета победа :mrgreen: Една от нас и четири от Айтос :mrgreen:
п.п. Е то в такъв случай трябва да сме 3-ти в класирането :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 сеп 2012 23:57

burgazliqta написа:Според мен 3 лева си е напълно нормална и достъпна цена за футбола който се играе в България. ;)

Да,ако си на стадион Славия например и мача е в 16 часа в най-големия пек. 3 лв. си е идеално. Макар,че ме съмнява за техните мачове да е толкова. ;)
В Бургас нищо не се купува предварително,освен ако не е на промоция в Кауфланд или Карфур. Мога да се обзаложа,че ако се пуснат билети по 5лв. в Кауфланд и пише "ПРОМОЦИЯ" или "ТРАЙНО НИСКА ЦЕНА" само за един ден ще се продадат повече,отколкото за цяла седмица на караваната. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 23 сеп 2012 23:59

subzero написа:
burgazliqta написа:Според мен 3 лева си е напълно нормална и достъпна цена за футбола който се играе в България. ;)

Да,ако си на стадион Славия например и мача е в 16 часа в най-големия пек. 3 лв. си е идеално. Макар,че ме съмнява за техните мачове да е толкова. ;)
В Бургас нищо не се купува предварително,освен ако не е на промоция в Кауфланд или Карфур. Мога да се обзаложа,че ако се пуснат билети по 5лв. в Кауфланд и пише "ПРОМОЦИЯ" или "ТРАЙНО НИСКА ЦЕНА" само за един ден ще се продадат повече,отколкото за цяла седмица на караваната. :mrgreen:

Това е добра идея да се продадат повече билети. Трябва да го предложим на ръководството. ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 24 сеп 2012 00:05

Остават ми още общо 20 часа работа и свършвам най-накрая. Чаканата почивка идва, а парите вече свършиха :(
п.п. Днеска се опитаха да ме прецакат с още 3 смени, но аз нахално-тактично им отказах. :mrgreen:
п.п.2 Има ли навити в сряда да отидем на мач в Средец. Играят женския футболен отбор на Бургас срещу най-силния женски отбор в България. С тошко сме се разбрали да се чуем във вторник, ако има още желаещи да казват за да сме повечко. Пък както е известно колкото повече, толкова по-весело :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 09:11

За Дидо ( бартоломей ): Дидо на "Водолея" ти хортувах за това нещо. Преди две години го купих за щерка ми, но аз го ползвам повече - най-вече в дългите зимни дни. Страхотно ме/ни разтоварва. Иска си местенце обаче. Слава богу, че го имам у дома.
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S1t9CYrWPC8[/youtube]
Фифа 13 за бокса ще има и кинект поддръжката. Избираш си "човек" ( Меси най-вероятно)и си ти. :) . И на дърти години с приятели сме се потели у дома, като волове с този кинект. Аз обичам спортните игри, където има бягане, скачане, тенис. Страхотна кардио-тренировка има във всяка игра. Щерка ми е моя съперник и в повечето случаи си прави кефа и си образува самочувствие чрез мен. :oops:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 сеп 2012 10:52

и колко пара струва това нящо :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 10:57

Bartolomej написа:и колко пара струва това нящо :?

Ще караш Киряков ли да ти го купи :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 сеп 2012 10:59

Ем ко , ще тренирам , пък може и да заема мястото на Венко в титулярити кат задобрея 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 сеп 2012 11:28

Добър мач се получи ! Айде само напред акули .. Черно Море е наред !

Върни се в “Черноморец”