subzero написа:burgazliqta написа:Данчо не се ядосвай.Това което го казваме си е самата истина. И аз и ти знаем, че бургазлията е свикнал да му е хубаво и приятно за да отиде на мач. Смисъл той иска отбора да е едва ли не първи и да бие във всеки мач, а сега когато отбора не започна толкова добре сезона и записа няколко загуби, няма победа и е втори в класирането(отзад напред) си вика "Кво ше ги гледам тия как падат". Това е психиката и мисленето не само на бургазлията, а и на българина. Когато даден отбор бие всички са големи фенове, но когато загуби няколко мача всички се изпокриват. Мога да дам пример с още един отбор, но ще си го спестя, че феновете ще го счетат за заяждане. Докато отбора не бие на мачовете ще има по 500 човека, защото простия българин ще иска да си пие ракията и да си яде от салатата вместо да отиде на стадиона. Другия фактор са и цените на билетите. За мен и за теб може да не са проблем, но повечето не са свикнали с такива цени на такива заплати. 10 лева са много за мач от българското първенство, а хората не са свикнали да си копуват билети предварително. А и неможе миналата година да биеш наред и да се бориш за евротурнири и билета да ти е 3лв(не мога да се сетя колко беше точно), а сега когато отбора почва лошо и е на предпоследно място билета да е 10лв. Незнам каква е политиката в клуба, но не е правилна. По добре да го направят по 3 лева и ще дойдат 2000(в това състояние на клуба, ако бие ще са повече), отколкото да е 10 лева и да дойдат 500(даже и толкова незнам дали ще дойдат). Така ще имат повече хора на стадиона, а и ще спечелят повече пари от билети и закопуване на стоки от лавките и феншопа.
Ники,на мен пределно ми е ясно това,което си написал. И за това се ядосвам. И и не се ядосвам на тези,които го споделят,а на тези,които го правят.
За цената на билета. Не е 10 лв. 10 лв. е в деня на мача,иначе е 5. 5 беше и миналата година. А пенсионерските и ученическите са по 2. Имат пари за цигари и ракия,а нямат за мач. При това състояние на отбора,стадиона ще се напълни само при безплатен вход. И пак ще ни се смеят !! А иначе 10лв. за билет са ми проблем. Затова гледам да си купя предварително. Аз лично,абсолютно подкрепям клуба за цените на билетите. Мачовете са от А група,добри,лоши,това е !! Стадиона е хубав.... Колко да са,1 лв...???
Според мен 3 лева си е напълно нормална и достъпна цена за футбола който се играе в България.

п.п. Все още не е голяма практика в Бургас да се копува билет преди мача.