Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 сеп 2012 22:37

Bartolomej написа:Ем смешно е разбира са :)
Не съм чУвал дося някой д е ревнал ,че не зима заплата . В съседния отбор обаче вече роптаят явно футболисти ,че не са зимали пари от три месеца, а парите обещани от Лук Ойл ги няма :)
Ма ми е интересно се пак тас атака в последните дни към Черноморец
Първо фалита, сега неполучените зпалати и нов случай "Анисе" :)

Вярно е ... не реват по медиите . Ама имат да взимат . Не съм видял обаче някой от ръководството да излезе и да каже - "не е вярно , всичко е платено" . И за каква атака говориш - бавят с заплати , клуба реално е във фалит ( трябва само някой кредитор да поиска обявяването му в несъстоятелност ) според последния одит . Всичко си е истина ... само за втория случай Анисе са го изсмукали от пръстите . А ако Терзиев отиде в Левски или в ЦСКА , спирам въобще да ходя на мачове .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 сеп 2012 22:52

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:Ем смешно е разбира са :)
Не съм чУвал дося някой д е ревнал ,че не зима заплата . В съседния отбор обаче вече роптаят явно футболисти ,че не са зимали пари от три месеца, а парите обещани от Лук Ойл ги няма :)
Ма ми е интересно се пак тас атака в последните дни към Черноморец
Първо фалита, сега неполучените зпалати и нов случай "Анисе" :)

Вярно е ... не реват по медиите . Ама имат да взимат . Не съм видял обаче някой от ръководството да излезе и да каже - "не е вярно , всичко е платено" . И за каква атака говориш - бавят с заплати , клуба реално е във фалит ( трябва само някой кредитор да поиска обявяването му в несъстоятелност ) според последния одит . Всичко си е истина ... само за втория случай Анисе са го изсмукали от пръстите . А ако Терзиев отиде в Левски или в ЦСКА , спирам въобще да ходя на мачове .

еме кат гледам атаката е от софийски вестничата, сайтчета с достоверни кадри от мястото на събитието .
А като цяло не е нещо по-различно от това , което самия Киряков ти каза на една среща преди месеци . Просто е интересна тас инвазия в момент , в който Черноморец загуби две срещи :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 сеп 2012 23:07

Понеже днес ме мързи да пиша,ще гледам да събера всички мисли от темите в един поуст. ;)
1. Радвам се,че все пак Нейчо размисли и направи Културна-та тема. Сега вече нещата изглеждат подредени и хващат окото. Чудя се дали тези неща,а защо не и още личности да съберем, могат да се съберат в някъв справочник или де да знам някъв книжен вариант. Или пък електронен. Да достигне до повече хора ми е мисълта. Не веднъж съм казвал,че от гледна точка на професионално и финансово състояние бих се чувствал доста по-добре в Ст. Загора или Варна примерно. Но духът на Бургас е нещо незаменимо. Аплодисменти и за хората заели се с Алеята на славата.
2. Напоследък си мисля,че за Черноморец е по-добре да фалира и да почне отначало. Има обаче проблем. Дали ще има луд да му се дават пари за футбол в Бургас. Жалко е,но Черноморец не е марка за която някой би дал пари. Най-вероятно ще гледаме мачове по телевизията само. :( А феновете на Нефтохимик да не злобеят. Явно и те не са марка,която си струва. Дори и за Лукойл. ;)
3. Вальо,оздравявай !!! И между другото,интересно ми е как реши,че можем да вкараме 3 гола,като за 5 мача имаме 2 ?? :mrgreen:
4.Жорката Терзиев...Левски или ЦСКА,все тая. Ако кораба потъва,всяка възможност за спасение е важна. Все пак пари са си.Ще ми липсва.
5. Не се сещам друго в момента.
6. Трябва ми инфо за новата инсталация в Лукойл. Нека някой който има такава да пише на лични. Мерси.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 сеп 2012 23:09

Bartolomej написа:
еме кат гледам атаката е от софийски вестничата, сайтчета с достоверни кадри от мястото на събитието .
А като цяло не е нещо по-различно от това , което самия Киряков ти каза на една среща преди месеци . Просто е интересна тас инвазия в момент , в който Черноморец загуби две срещи :)

А бе,Дидо,тя крушката си има опашка. Но си прав,че не е нещо,което не знаем.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 сеп 2012 23:34

Кой потъва, бре? :?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 сеп 2012 23:46

Bourgas написа:Кой потъва, бре? :?

АкулитИ викаш не потъват. Те плуват въпреки всичко. И са хищни риби. ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 сеп 2012 00:18

subzero написа:

Еми не ги знам какво правят ама с черногледство няма да цъфнем и вържем 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 сеп 2012 08:55

Bourgas написа:
subzero написа:

Еми не ги знам какво правят ама с черногледство няма да цъфнем и вържем 8-)

Тоше. Признавам, че виждам черни облаци, но се "лекувам", като заобикалям "проблема" и не гледам към небето.
За себе си: Определям се, като реалист. Т.е: Бием в следващите 25 ( двадесет и пет ) мача и, каквото сабя покаже. :P
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 сеп 2012 09:03

1. Радвам се,че все пак Нейчо размисли и направи Културна-та тема. Сега вече нещата изглеждат подредени и хващат окото.

Данчо. Все още Тошко не се е произнесъл. :|
[offtopic]Дискриминирах неговото потвърждение и кльопнах работата му, като отделна тема. Ако прояви основателни претенции - не знам. Надявам се да го овъзмездя с: 100 гр. ракия с две бучки лед, 500 гр. овчарска салата ( с печен подлютен пипер) и минерална вода Девин от 500 мл. - грижливо съхранявана на стайна температура. :).[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 сеп 2012 09:18

subzero написа:Понеже днес ме мързи да пиша,ще гледам да събера всички мисли от темите в един поуст. ;)
1. Радвам се,че все пак Нейчо размисли и направи Културна-та тема. Сега вече нещата изглеждат подредени и хващат окото. Чудя се дали тези неща,а защо не и още личности да съберем, могат да се съберат в някъв справочник или де да знам някъв книжен вариант. Или пък електронен. Да достигне до повече хора ми е мисълта. Не веднъж съм казвал,че от гледна точка на професионално и финансово състояние бих се чувствал доста по-добре в Ст. Загора или Варна примерно. Но духът на Бургас е нещо незаменимо. Аплодисменти и за хората заели се с Алеята на славата.
2. Напоследък си мисля,че за Черноморец е по-добре да фалира и да почне отначало. Има обаче проблем. Дали ще има луд да му се дават пари за футбол в Бургас. Жалко е,но Черноморец не е марка за която някой би дал пари. Най-вероятно ще гледаме мачове по телевизията само. :( А феновете на Нефтохимик да не злобеят. Явно и те не са марка,която си струва. Дори и за Лукойл. ;)
3. Вальо,оздравявай !!! И между другото,интересно ми е как реши,че можем да вкараме 3 гола,като за 5 мача имаме 2 ?? :mrgreen:
4.Жорката Терзиев...Левски или ЦСКА,все тая. Ако кораба потъва,всяка възможност за спасение е важна. Все пак пари са си.Ще ми липсва.
5. Не се сещам друго в момента.
6. Трябва ми инфо за новата инсталация в Лукойл. Нека някой който има такава да пише на лични. Мерси.

Какво точно ти трябва да знаеш за новата инсталация, имам няколко души познати и от българския и от италианския персонал ;) Пиши на лични
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”