Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 14 сеп 2012 16:18

калпазанчо написа:Ники (бургазлията), виж си ЛС и ми отговори, че ме чакат с отговора

Готов си ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 16:29

Мерси ;) Взе ли тениската днес? Аз минах вчера и взех една на колегата :mrgreen: Те май вече не останаха номера :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 сеп 2012 16:38

калпазанчо написа:Мерси ;) Взе ли тениската днес? Аз минах вчера и взех една на колегата :mrgreen: Те май вече не останаха номера :mrgreen:

Последната XL взех. Има една S и една XXL и две или три детски :)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 16:48

Ами предпоследната я взехме ние с колегата вчера. Който иска вече ще трябва да чака :mrgreen:
п.п. Има няколко човека, които искат фланелки, сериозни са, ама ние не сме ги взели на сериозно. А са някъде около 6-7 човека по памет!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 сеп 2012 16:56

калпазанчо написа:Ами предпоследната я взехме ние с колегата вчера. Който иска вече ще трябва да чака :mrgreen:
п.п. Има няколко човека, които искат фланелки, сериозни са, ама ние не сме ги взели на сериозно. А са някъде около 6-7 човека по памет!

Брой и мене. Аз ще искам да си взема от другия вариант една, да ги имам и дввете. :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 сеп 2012 16:57

Защо мача ни с Берое от 9-тия кръг е отложен за ноември :roll: Някой ако има инфо да каже ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 16:59

Ами трябва малко по-сериозно да се заемем с фланелките, че колко запитвания имаме, а ние все да,да ще проверим и .....дотам. Малко намалихме темпото в тази насока ми се струва и ще трябва да дадем пак малко начален тласък :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 17:47

Чао засега от мен. Ще се видим (засечем във форума) през новата (38ма) седмица :mrgreen:
Приятно изкарване на уикенда ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 14 сеп 2012 17:51

калпазанчо написа:Чао засега от мен. Ще се видим (засечем във форума) през новата (38ма) седмица :mrgreen:
Приятно изкарване на уикенда ;)

И на теб Владо ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 сеп 2012 18:08

Bourgas написа:Мисля, до колкото ми стига сивото вещество, че сте прави до към 50%. Всичко, което изброи Нейчо е точно така, но не съм съгласен, че го правят само и само да няма струпване по масови мероприятия на хора, организирани или не. За мен няма хора по стадионите, защото:
1. Няма адекватен футбол като този от близкото минало.
2. Няма желание във футболистите да покажат, че освен трансфер в чужбина или по-вероятно в някоя квартална кръчма, им се играе за публиката.
3. Масовите истерии за черно тото, кои основателни и кои не.
4. Неясния произход на парите на собствениците на клубовете, тяхното некадърно управление, абдикацията от спорта.
5. ТВ излъчването, което накара много хора да станат мързеливи, а преди не са били такива.
6. Копторите, които наричаме стадиони.
7. Липсата на каквито и да е футболни успехи (калсиране за групите на ШЛ и краен резултат 1:16 не го смятам за успех).
8. Широкоширещата се корупция от домакина на стадиона, до шефове на комисии, шеф на БФС, държавни органи.
9. И в нашия случай има още 2 неща, едното е системното погазване на футболния фен от страна на Дражев, Събев, Порточанов, Костадионов, Николов. И непризнаване на отбор, грешен стадион и т.н.

П.П. Имам надежда, че с тези хора, с които ходя на мачове няма да се откажем и добър или лош, ще ходим да гледаме футболът, който ни предлагат, а дано скоро и този, който на нас ни се иска да гледаме.
П.П.2. Добър вечер, Нейчо :mrgreen:
П.П.3. Забравих и за идиотите по стадионите, хулигани или както искат да се наричат, ама то е ясно. Спирам спама :)

Я го и тоя....същия...кат Нейчо! Мълчи, мълчи, ма кат са отприщи :o

п.п. По съм склонен да се съглася с Тошковите подточки, отколкото с Нейчово-Вальовите разсъждения. Тъй де, да взема и аз отношение :)
п.п.2 И мен ме крепи тая надежда от П.П.1-то на Тошко :) и се радвам, че се познаваме и ходим заедно на мачове.
п.п.3 Няма футбол - няма публика или няма публика - няма футбол? Яйцето или кокошката? :? Сбъркана работа.... омагьосана...

Върни се в “Черноморец”