Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 03 сеп 2012 16:41

[offtopic]Аз пък ш,са пукна през гърба от яд!!! За 231567 път некви села "пишат история" на наш гръб.Пропиляваме аванс от 2:0 за по-малко от 15 минути.........Неадекватни смени според присъствалите на мача.Вадят се най-добрите и се пускат издънки.И най-големия кориоз-в последните секунди пряк свободен удар за нас,Любчо Божинов си наглася топката и.....тренера го сменя ?!..........Ш са пукна!!![/offtopic]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 сеп 2012 17:11

BRF написа:Цял ден никакви акули в морето :roll:

:mrgreen: Цял ден замествам 3ма служители, направо станах разноглед. Вече бъркам кое беше за Франция, кое за Холандия, кое за Белгия...
п.п. Нуждая се от почивка.
п.п.2 Няма почивка, жената иска да си избира щори
п.п.3 Да бяха само щорите, ами и портманто иска
п.п.3 Еееееее, ама от тия жени - сега и нова секция искала :evil:
Последна промяна от калпазанчо на 03 сеп 2012 17:24, променено общо 1 път.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 сеп 2012 17:15

NEFTOCHIMIK 1962 написа:[offtopic]Аз пък ш,са пукна през гърба от яд!!! За 231567 път некви села "пишат история" на наш гръб.Пропиляваме аванс от 2:0 за по-малко от 15 минути.........Неадекватни смени според присъствалите на мача.Вадят се най-добрите и се пускат издънки.И най-големия кориоз-в последните секунди пряк свободен удар за нас,Любчо Божинов си наглася топката и.....тренера го сменя ?!..........Ш са пукна!!![/offtopic]

[offtopic]:roll: Как така си си наглася топката за пряк свободен в последните секунди и го сменят :roll: Това за пръв път го чувам...Звучи ми като да изпълняваш дузпа и да те сменят. Абе, Дизел, вие да не би да сте разполагали с някой Ицо Янев на резервната скамейка и затова :?[/offtopic]
[offtopic]И какви са тия глупости дето пишпат по медиите днес цял ден - излиза Благо вика - искаме феърплей, излиза онзи от Банско и вика че Благо бил лицемер, че бил казал след мача че доволен от съдиите./ На кой да вярваш :roll:[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 сеп 2012 17:21

Пичове, искам само да внеса малко уточнение - за тези от вас, които не са запознати - модераторите в този форум са на доброволни начала, и го правят с години и безвъзмездно. Представете си колко време и нерви са отишли на вятъра, с едничката цел този форум да не заприлича на псувалня. Колко напълно безсмислени постове, колко мн и различни мнения, колко ядове и безсънни нощи са имали тези хора. Верно, че напоследък имаше доста поводи за дразги, но ще ви помоля да спазваме правилата. Иначе поставяме модераторите в неудобно положение, а все пак излагаме приятели пред другите. Знам, че е малко тъпо точно аз да го пиша това, след като ппостоянно съм на ръба на бана, но трябва да нормализираме тона. Знам че е трудно понякога, но по-добре човек да спре, да помисли, да преброи до 100 преди да напише някой гневен коментар или да напсува някого.
Ами - Have fun now, i'm going deeper underground :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 сеп 2012 17:26

Ники, утре ще гледам да разпространя инфото за момичетата, днес просто не успях да вдигна глава за 5 минути дори. Само ми напомни ако ме видиш онлайн, че понякога мн се отнасям и забравям дори за важни неща ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 сеп 2012 17:30

калпазанчо написа:Ники, утре ще гледам да разпространя инфото за момичетата, днес просто не успях да вдигна глава за 5 минути дори. Само ми напомни ако ме видиш онлайн, че понякога мн се отнасям и забравям дори за важни неща ;)

Не се притеснявай. Когато имаш възможност тогава ;) То и аз незнам дали ще мога да вляза утре във форума, ако немога ще ти звънна. :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 сеп 2012 17:37

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Ники, утре ще гледам да разпространя инфото за момичетата, днес просто не успях да вдигна глава за 5 минути дори. Само ми напомни ако ме видиш онлайн, че понякога мн се отнасям и забравям дори за важни неща ;)

Не се притеснявай. Когато имаш възможност тогава ;) То и аз незнам дали ще мога да вляза утре във форума, ако немога ще ти звънна. :)

ok ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 сеп 2012 18:11

NEFTOCHIMIK 1962 написа:[offtopic]Аз пък ш,са пукна през гърба от яд!!! За 231567 път некви села "пишат история" на наш гръб.Пропиляваме аванс от 2:0 за по-малко от 15 минути.........Неадекватни смени според присъствалите на мача.Вадят се най-добрите и се пускат издънки.И най-големия кориоз-в последните секунди пряк свободен удар за нас,Любчо Божинов си наглася топката и.....тренера го сменя ?!..........Ш са пукна!!![/offtopic]

[offtopic]Някой ще вземе да си помисли , ще са го "играли" мача на точен резултат ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 сеп 2012 18:50

Благодаря на всички! Да сте живи и здрави!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 сеп 2012 23:28

Искам си Акаунта написа:

[offtopic]Някой ще вземе да си помисли , ще са го "играли" мача на точен резултат ;)[/offtopic]

То не трябва да си много умен, за да си го помислиш. Ако всичко е така, както го описва Ваньо, много, ама много "замирисва".

Върни се в “Черноморец”