Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
[offtopic]Аз пък ш,са пукна през гърба от яд!!! За 231567 път некви села "пишат история" на наш гръб.Пропиляваме аванс от 2:0 за по-малко от 15 минути.........Неадекватни смени според присъствалите на мача.Вадят се най-добрите и се пускат издънки.И най-големия кориоз-в последните секунди пряк свободен удар за нас,Любчо Божинов си наглася топката и.....тренера го сменя ?!..........Ш са пукна!!![/offtopic]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- калпазанчо
- Контакти:
BRF написа:Цял ден никакви акули в морето

п.п. Нуждая се от почивка.
п.п.2 Няма почивка, жената иска да си избира щори
п.п.3 Да бяха само щорите, ами и портманто иска
п.п.3 Еееееее, ама от тия жени - сега и нова секция искала

Последна промяна от калпазанчо на 03 сеп 2012 17:24, променено общо 1 път.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:[offtopic]Аз пък ш,са пукна през гърба от яд!!! За 231567 път некви села "пишат история" на наш гръб.Пропиляваме аванс от 2:0 за по-малко от 15 минути.........Неадекватни смени според присъствалите на мача.Вадят се най-добрите и се пускат издънки.И най-големия кориоз-в последните секунди пряк свободен удар за нас,Любчо Божинов си наглася топката и.....тренера го сменя ?!..........Ш са пукна!!![/offtopic]
[offtopic]

[offtopic]И какви са тия глупости дето пишпат по медиите днес цял ден - излиза Благо вика - искаме феърплей, излиза онзи от Банско и вика че Благо бил лицемер, че бил казал след мача че доволен от съдиите./ На кой да вярваш

- калпазанчо
- Контакти:
Пичове, искам само да внеса малко уточнение - за тези от вас, които не са запознати - модераторите в този форум са на доброволни начала, и го правят с години и безвъзмездно. Представете си колко време и нерви са отишли на вятъра, с едничката цел този форум да не заприлича на псувалня. Колко напълно безсмислени постове, колко мн и различни мнения, колко ядове и безсънни нощи са имали тези хора. Верно, че напоследък имаше доста поводи за дразги, но ще ви помоля да спазваме правилата. Иначе поставяме модераторите в неудобно положение, а все пак излагаме приятели пред другите. Знам, че е малко тъпо точно аз да го пиша това, след като ппостоянно съм на ръба на бана, но трябва да нормализираме тона. Знам че е трудно понякога, но по-добре човек да спре, да помисли, да преброи до 100 преди да напише някой гневен коментар или да напсува някого.
Ами - Have fun now, i'm going deeper underground
Ами - Have fun now, i'm going deeper underground

- калпазанчо
- Контакти:
Ники, утре ще гледам да разпространя инфото за момичетата, днес просто не успях да вдигна глава за 5 минути дори. Само ми напомни ако ме видиш онлайн, че понякога мн се отнасям и забравям дори за важни неща 

- burgazliqta
- Контакти:
калпазанчо написа:Ники, утре ще гледам да разпространя инфото за момичетата, днес просто не успях да вдигна глава за 5 минути дори. Само ми напомни ако ме видиш онлайн, че понякога мн се отнасям и забравям дори за важни неща
Не се притеснявай. Когато имаш възможност тогава

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
burgazliqta написа:калпазанчо написа:Ники, утре ще гледам да разпространя инфото за момичетата, днес просто не успях да вдигна глава за 5 минути дори. Само ми напомни ако ме видиш онлайн, че понякога мн се отнасям и забравям дори за важни неща
Не се притеснявай. Когато имаш възможност тогаваТо и аз незнам дали ще мога да вляза утре във форума, ако немога ще ти звънна.
ok

- Искам си Акаунта
NEFTOCHIMIK 1962 написа:[offtopic]Аз пък ш,са пукна през гърба от яд!!! За 231567 път некви села "пишат история" на наш гръб.Пропиляваме аванс от 2:0 за по-малко от 15 минути.........Неадекватни смени според присъствалите на мача.Вадят се най-добрите и се пускат издънки.И най-големия кориоз-в последните секунди пряк свободен удар за нас,Любчо Божинов си наглася топката и.....тренера го сменя ?!..........Ш са пукна!!![/offtopic]
[offtopic]Някой ще вземе да си помисли , ще са го "играли" мача на точен резултат

Благодаря на всички! Да сте живи и здрави!
-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:[offtopic]Аз пък ш,са пукна през гърба от яд!!! За 231567 път некви села "пишат история" на наш гръб.Пропиляваме аванс от 2:0 за по-малко от 15 минути.........Неадекватни смени според присъствалите на мача.Вадят се най-добрите и се пускат издънки.И най-големия кориоз-в последните секунди пряк свободен удар за нас,Любчо Божинов си наглася топката и.....тренера го сменя ?!..........Ш са пукна!!![/offtopic]
[offtopic]Някой ще вземе да си помисли , ще са го "играли" мача на точен резултат[/offtopic]
То не трябва да си много умен, за да си го помислиш. Ако всичко е така, както го описва Ваньо, много, ама много "замирисва".