Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Ае ве Петкане! Казвай ко мълчиш?! Дън ти заседна някоя шаранска кост в гърлото?! До га шта чакам?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Той пък Картаго ми изтри коментараХайде пак ще попитам ама с по-вежлив тон
Къде изчезнаха многоуважаемите привърженици на ПСФК Черноморец Бургас-Бургас? Защо няма никой тая вечер? Да не би да има среща с многоуважаемите привърженици на ПФК Нефтохимик 1962 Бургас? Защо нищо не знаем за това?.................Картаго,доволен???
Многоуважаваните привърженици на Черноморец бяха на среща (и вероятно все още са) с многоуважаваните привърженици на Нефтохимик. А защо нищо не знаете, не мога да знам. Вероятно не сте до там заинтересовани

[center]
[/center]

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
petkan написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Той пък Картаго ми изтри коментараХайде пак ще попитам ама с по-вежлив тон
Къде изчезнаха многоуважаемите привърженици на ПСФК Черноморец Бургас-Бургас? Защо няма никой тая вечер? Да не би да има среща с многоуважаемите привърженици на ПФК Нефтохимик 1962 Бургас? Защо нищо не знаем за това?.................Картаго,доволен???
Многоуважаваните привърженици на Черноморец бяха на среща (и вероятно все още са) с многоуважаваните привърженици на Нефтохимик. А защо нищо не знаете, не мога да знам. Вероятно не сте до там заинтересовани
Или недостатъчно информирани

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ае ве Петкане! Казвай ко мълчиш?! Дън ти заседна някоя шаранска кост в гърлото?! До га шта чакам?
Акула шаран яде ли ве балък? Еееей, ма големи любопитки сте! Да бяхте дошли бе! Ко, да ми са стопли ракията ли? Ся ши са облизвати за новинки

[center]
[/center]

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
petkan написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ае ве Петкане! Казвай ко мълчиш?! Дън ти заседна някоя шаранска кост в гърлото?! До га шта чакам?
Акула шаран яде ли ве балък? Еееей, ма големи любопитки сте! Да бяхте дошли бе! Ся ши са облизвати за новинки
Дали акула яде шаран? Ми незнам-що не пробваш да се сбориш с някоя акула да видим

NEFTOCHIMIK 1962 написа:petkan написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Той пък Картаго ми изтри коментараХайде пак ще попитам ама с по-вежлив тон
Или недостатъчно информираниЩо не направихте отделна тема за срещата? Ми аз ся чувам за нея. А къде е мястото на провеждането и?
Отделна тема ще има само, ако и от двата лагера са съгласни

[center]
[/center]

NEFTOCHIMIK 1962 написа:petkan написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ае ве Петкане! Казвай ко мълчиш?! Дън ти заседна някоя шаранска кост в гърлото?! До га шта чакам?
Акула шаран яде ли ве балък? Еееей, ма големи любопитки сте! Да бяхте дошли бе! Ся ши са облизвати за новинки
Дали акула яде шаран? Ми незнам-що не пробваш да се сбориш с някоя акула да видим
Ти канибал ли ме наричаш ве???

[offtopic]Глобен си три суджука, а ако си послушен, може да получиш една троянска сливова в замяна

[center]
[/center]

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Маниииии, "дедка" ши ми вика!!?? Аз че съм по-стар от Библията е вярно,ама и ти сигурно нямаш живи съученици 

Аз имам инфо за срещата. Ама ши мълча кЪт шаран. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- hristo1306
- Контакти:
subzero написа:Аз имам инфо за срещата. Ама ши мълча кЪт шаран.
Дано да е добро за Бургаския футбол. Голям шум вдигнахте - не ви прави чест !