ntodorov написа:лапе не, ами лапе. Вчера по туй време питаше, каква е тази тема, днес вече е нащракал 30 страници.
Еми бързо хващам материала...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:лапе не, ами лапе. Вчера по туй време питаше, каква е тази тема, днес вече е нащракал 30 страници.
[/center]burgazliqta написа:ntodorov написа:Чета за еротични чатове.
Мила Ред. Не чети.![]()
[offtopic]Аз не ставам. Не е ли монитора ви поне 48" не мой ми видите в реален мащаб големиют атрибут...Ако смятате да си ги показваме де.[/offtopic]
[offtopic]малеее на мене сто инча не ми стигат само за главата, ти в 48 се събираш... слаба ракия![]()
![]()
[/offtopic]
burgazliqta написа:Red_Girl написа:Олее, кво говорите..![]()
А ние так си говорим![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

burgazliqta написа:subzero написа:burgazliqta написа:Red_Girl написа:Аххха може си направим конференрентен в скайпа..
Може, ама май само аз и ти имаме скайпове
Бреййййй !!! Дали ??
еми не си се похвалил досега че имаш скайп
[/center]subzero написа:Аз гат съм имал скайп,ти си тракал на елката моето момче.
[/center]Red_Girl написа:Олее, кво говорите..![]()
[/center]
[/center]
[/center]subzero написа:Red_Girl написа:Олее, кво говорите..![]()
Глупости.
Ама ти за коя глава си помисли ??
[/center]Bourgas написа:Дайте й на момичето скайповете. Аз моя го разменям за нейна еротична снимка.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост