Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот Bartolomej » 31 яну 2012 19:33

гражданин от село написа:
ntodorov написа:Имаш две теми и поне 50 твои мнения. Търси сам. Апропо. По-лесно е да напишеш: " бяхте прави" :)

Вместо да си смучеш от пръстите оправдания за пристрасното модериране е по добре да си признаеш,че няма обиди,а за другото тепърва започват делата ине се знае кой точно ще трябва да каже:"Бяхте прави".

някой преди малко викаше "комплексарче" ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 яну 2012 19:33

Може да изляза малко от темата , но да кажа и моето мнение. Случайно ли излязоха тези две решения в един ден и в този ред? Аз мисля, че е поредния БФС-арски фокус. Значи, излиза решение за допинга и всички в глас викат УУУУУУУ. Продажното БФС обаче има контра удар, присъжда Анисе на Черноморец и всички пляскат с ръце и се прегръщат. БФС става великия носител на правдата. Така стана , че никой не е наказан вкл.БФС, и всички са доволни. Ами признавам и, че са велики факири. Дали ще има последици, жалби и др. решения не се нае, но за сега страстите са успокоени. Какво ли ни очаква от тук на татък?

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 31 яну 2012 19:34

Bourgas написа:
mertezaker написа:

Аз не им вярвам, но не вярвам и на Киряков, Батков или Ганчев...

Че пък на теб Киряков какво ти е направил? Че си е поискал парите за Платини и Анисе ли? Еми извинявай тогава ;)
за гражданина: визирах момента, в който обиди колегата инвейдър10 с "комплексар" и за това те изтриха.

Аааааааааааааааа, че каквото повикало такова се е обадило. Аз ли съм виновен, че ника му е такъв. За мойте 53 години трябва да знае , че отдавна съм опериран от някакви комплекси.Пък съм и от Бургите , не от гъзлиите. И за негова иинформация над 20 години съм бил служител на БА и симпатизирах на ЦСКА, но не и на този с такова управление.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2012 19:36

Viktor4o_Rs написа:Иначе, в интерес на истината тая Спортно-Техническа комисия съвсем не винаги е компетентна - спомнете си случаите с момчетата от Сливен и Илия Илиев, на които не им дадоха да разтрогнат за неплатени заплати само и само да не се развали хатъра на Лечков ;) В крайна сметка Илийката спечели делото в граждански съд и си разтрогна, но не игра сума ти време, докато течеше процеса. Така че Анеси може и да заиграе в ЦСКА в крайна сметка, но ще мине доста време докато тече делото в съда, така че за тоя сезон го отпишете, освен ако не го купите разбира се :roll:

Я,ако продължаваш така ще започна да си променям мнението за теб. :lol: Единствено съдът е компетентен да отсъди кой крив и кой прав.

Ама недей така. Там пък сте с ботушите вътре. Не разбра ли ? Пак не слушаш и после космоса ще е виновен. "Искам си Акаунта" ви го обясни сто пъти, а той не е ала - баланист, като мен и теб. Впрочем той тепърва ще печели битки срещу вас. :)
Ние обаче за друго се притесняваме... Да го кажа най- просто: Възмездието, възмездието срещу кражбата. Откраднахте ни вещ, която вече ни е непотребна, но пък какво ще ви е наказанието се питам аз и отговор от теб не искам. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 яну 2012 19:39

invader10, ако си Динко, поздрави от Слав :) (баща ми)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 яну 2012 19:39

msm написа:Може да изляза малко от темата , но да кажа и моето мнение. Случайно ли излязоха тези две решения в един ден и в този ред? Аз мисля, че е поредния БФС-арски фокус. Значи, излиза решение за допинга и всички в глас викат УУУУУУУ. Продажното БФС обаче има контра удар, присъжда Анисе на Черноморец и всички пляскат с ръце и се прегръщат. БФС става великия носител на правдата. Така стана , че никой не е наказан вкл.БФС, и всички са доволни. Ами признавам и, че са велики факири. Дали ще има последици, жалби и др. решения не се нае, но за сега страстите са успокоени. Какво ли ни очаква от тук на татък?

Решението за допинга не е на БФС. А аз лично не бих плакал за Анисе-днес е предал Чц, утре ще ви прави пинизи и ще ви врътне вас...Мерси от такава плява-само ме притеснява наште маймуни да не го вземат-тогава ще е голям цирк! Бургас ще ни го хлъзнат като нищо- нали клуб-клуб са водили разговори...
Българско-африканска му работа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 яну 2012 19:40

Не му се подигравайте на момчето, все пак е измъкнал информацията от компетентната уикипедия :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 31 яну 2012 19:40

msm написа:Може да изляза малко от темата , но да кажа и моето мнение. Случайно ли излязоха тези две решения в един ден и в този ред? Аз мисля, че е поредния БФС-арски фокус. Значи, излиза решение за допинга и всички в глас викат УУУУУУУ. Продажното БФС обаче има контра удар, присъжда Анисе на Черноморец и всички пляскат с ръце и се прегръщат. БФС става великия носител на правдата. Така стана , че никой не е наказан вкл.БФС, и всички са доволни. Ами признавам и, че са велики факири. Дали ще има последици, жалби и др. решения не се нае, но за сега страстите са успокоени. Какво ли ни очаква от тук на татък?

Още от същото :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2012 19:43

ntodorov написа:Имаш две теми и поне 50 твои мнения. Търси сам. Апропо. По-лесно е да напишеш: " бяхте прави" :)

Вместо да си смучеш от пръстите оправдания за пристрасното модериране е по добре да си признаеш,че няма обиди,а за другото тепърва започват делата ине се знае кой точно ще трябва да каже:"Бяхте прави".

Научи се да губиш. Все още не сте паднали лошо. Що се касае за моето модериране - ако знаеш, колко мнения съм изтрил, които надали искаше да прочетеш. Та: Пазя теб и всички останали наравно, а това, че ти виждаш пристрастие - не се учудвам, защото види се и на бялото казваш черно.Успех, че Тошко Кирков сега ще слушам... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”